Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Salutare! Cine mă poate ajuta cu o informație: ce marca de becuri far se folosesc la prim montaj? Eu inca nu am umblat acolo.
-
Adevarul ca la schimbarea usii, am ajuns acasa si am constatat ca nu transferasera scurgerile de cauciuc de jos si nici o protectie de spuma care sta prin usa. Era lasata jos pe pres. Probabil s-au gandit ca o voi pune eu.
Leave a comment:
-
Schimbătorul de piese măcar știe de ce schimbă piesa aia, montatorul face operațiile mecanic, mai ales dacă are un coleg ce tocmai a demontat piesa problemă
De obicei la mine nu rămân piese la demontare/montare ci pun piese în plus
- Likes 1
Leave a comment:
-
Exact, " stai liniștit, am făcut asta de sute de ori, odată și odată, tot trebuie sa ne iasa !"
- Likes 1
Leave a comment:
-
E din seria "mai mergi (inca) o data in service, (cel mai probabil) am uitat sa facem ceva, cu piesele corespunzatoare, conform procedurii". O s-o nimereasca ei pana la urma, cand o sa aiba chef sa citeasca procedura.
- Likes 1
Leave a comment:
-
S-a schimbat cureaua,au pus Dacia si este liniste acum,dar am observat o crestere a consumului si motorul ramane turat la schimbarea vitezelor.Adica calci ambreiajul si motorul ramane turat o secunda,se si aude zgomotul facut de motor.
E din seria,pana se lasa cureaua de distributie sau....
Rola intanzitoare este hidraulica sau se strange la mana dupa specificatii?
Mersi
Leave a comment:
-
oricum, daca nu ramin mai mult de 3 suruburi nu conteaza. se bifeaza ca "interventie executata cu succes".
- Likes 2
Leave a comment:
-
Iar cand le monteaza mai uita sa stranga cate ceva, mai strica si altceva pe langa, la sfarsit le mai raman si niste suruburi in plus....
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ai vrut să scrii montatori de piese nu schimbători de piese
- Likes 1
Leave a comment:

)
Leave a comment: