Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cosho
    replied
    Cum arata! Stiam ca pt a fi schimbate trebuie data bara joc, dar nu stiam ca arata asa. Stau si ma intreb, cum intra apa pe acolo avand in vedere ca este si acel capat?! Am vb si la vocea clientului si mi au zis ca nu pot face nimic daca nu am inregistrata o intrare in service. Asa nu mi place tiganeala asta si plimbarile astea inutile...La vara cand voi face revizia, daca tot am sa ajung pe la ei, am sa mi fac o programare si la garantii sau cum le zice. Multumesc pentru suport t0rquemada

    Leave a comment:


  • t0rquemada
    replied
    Face, dar nu vor ăia să recunoască. Extractoarele alea se montează dinspre exterior spre interior în plus au capac pe afară, e aproape imposibil să le atingi din exterior. din interior au 4 cleme și cad în acel capac.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Cosho
    replied
    Multumesc frumos baieti pt raspunsuri. t0rquemada-deci sa inteleg ca au dreptate cei din reprezentanta si nu face obiectul garantiei acest extractor? Nu mi se pare normal pt ca masina nu a fost lovita, nu s a umblat la acel extractor...

    Leave a comment:


  • t0rquemada
    replied
    El nu are probleme cu extractorul ci cu garnitura (poliuretan) lui, iar cei din acea reprezentanță mizează pe soc mecanic (la împins clientul spre exterior) / îmbătrânire normală - de aici nu e acoperit de garanție (la ei).

    Leave a comment:


  • gabrieln1960
    replied
    @Cosho,
    Daca ai Extenso ar trebui sa ai si un contract in care scrie ce nu mai intra pe garantie. Nu stiu ce inseamna acel extractor dar in mare ai asa ceva:

    "CE SERVICII INCLUDE DACIA EXTENSO?
    ▪ Repararea sau înlocuirea anumitor piese și componente defecte ale autovehiculului, prin operațiuni executate în cadrul rețelei autorizate Dacia (defectele trebuie să nu apară din culpa clientului sau a unor terţi ori din cauza unor evenimente naturale sau a exploatării incorecte a autovehiculului).
    ▪ Serviciul Dacia Asistență pentru intervenții acoperite de contract (depanare pe loc sau tractare la cel mai apropiat reparator autorizat Dacia și efectuarea intervențiilor necesare).
    CE SERVICII NU ACOPERĂ DACIA EXTENSO?
    ▪ Cheltuieli de întreținere și revizii periodice.
    ▪ Piesele a căror uzură se instalează ca urmare a funcționării normale a autovehiculului (plăcuțe de frână, filtre, bujii etc.).
    ▪ Componentele sau piesele deteriorate în urma unui incident rutier sau de altă natură (coliziuni, șocuri, zgârieturi, utilizare carburant necorespunzător etc.)."


    Poti suna la Vocea Clientului pentru verificarea informatiei de la reprezentanta.

    Leave a comment:


  • DannyMC
    replied
    Extenso acopera tot ce acopera si garantia pe care o primesti la achizitionarea vehiculului. Deci nu doar motor si cutie.

    Leave a comment:


  • Cosho
    replied
    Salut colegi,
    Nu stiu daca am postat unde trebuie dar vreau sa va relatez o experienta pe care am avut o cu cei de la Meridian si totodata sa mi spuneti daca au dreptate. Problema mea este in portbagaj la Extractor (asa se numeste si pe acolo imi intra apa in portbagaj) el se afla sub fiecare stop si are rolul de a scoate aerul din masina cica. Ii sun dimineata la prima ora pe cei de la Meridian, le zic de problema, le zic ca am dacia extenso adica garantia de 3+2 ani. Imi zice nea ala, pai stai ca tu nu mai ai garantie ca au trecut cei 3 ani, ceilalti 2 se refera doar la cutie si motor. Sa nu mai zic ca s a uitat in nu stiu ce program si mi a zis ca asa scrie si acolo! 100% extractorul nu face obiectul garantiei!!! Poate sunt printre dumneavoastra persoane care au avut experiente cu cei de la garantie sa ma lamureasca si pe mine, au dreptate cei de la Meridian? Garantia de inca 2 ani este doar pt cutie si motor? Va multumesc anticipat!

    Leave a comment:


  • Silica
    replied
    Iar nu este reclama pe mine m-a salvat jucaria de la Lidl la pornire cand a fost frig rau sau baterie slabita. Este drept ca eu am un motoras mititel.

    Leave a comment:


  • george.sce
    replied
    E util la temperaturi sub -20 grade doar daca mai reusesti sa pornesti motorul la temperatura aia Cu bateria veche mai greu trebuie robot, cum au astia prin autobaze.

    Leave a comment:


  • Silica
    replied
    Se livreaza in comert "Masca radiator Dacia Logan". Descoperit discutii pe forumuri pro/contra/ mai lipsea putin si si iesea cu cafteala.... si tot nu am inteles. Sunt utile pentru temperaturi de - 20 ( sa zicem) sau este doar vanzare de acesorii fara rost? - Nu am stiu sa ascund bine linkul. Imi cer scuze, nu este vorba de reclama.

    Leave a comment:


  • Maskatu
    replied
    Intre timp am mai completat cu 100-200 ML de antigel. Ajunsesera la minim de la ultima completare care nici nu mai stiu cand a avut loc... a trecut ceva timp si cateva mii km. Am urmarit ultimele 2 saptamani si a ramas la nivel. Uleiul, dupa aproximativ 10k km, uleiul este negru tuci! Bine... e negru de multa vreme. Momentan rulez cu castrolul pus primavara trecuta. Castrol 5W30 RN17 daca imi aduc bine aminte.

    Pana la urmatoarea revizie, mai fac maxim 3-4 mii km deci ma incadrez din nou in 15k / an. Pana acum pachetul 5 ani fara griji cu revizii incluse, si-a scos banii.

    Leave a comment:


  • valdan71
    replied
    Eu mi-am pus Aerotwin si sunt foarte multumit.

    Leave a comment:


  • Maskatu
    replied
    M-am dus azi pe la un magazin local de piese auto si am gasit fix stergatoarele puse de colegul adi90 , aceleasi coduri. Pret bomba.... 91 lei AMBELE ! Pe alte siteuri vad ca sunt 130-150 setul, deci am facut o afacere buna. Dar nu le pun acum, ci la primavara, mai trag de astea iarna asta cat mai sterg cat de cat ok.

    Si apropo... pentru cei care aveti capace cu acel gri deschis, am cumparat 50ML la cod pentru a repara cateva zone unde le-am zgariat in bordura, codul fiind P402. Ma refer la capace pentru tech road, blue line, etc. partea GRI de pe ele.

    Leave a comment:


  • adi90
    replied
    Originally posted by Maskatu View Post
    Ok, originalele fiind... care?
    Coduri stergatoare OEM.

    Attached Files

    Leave a comment:


  • alex1ioan
    replied
    OEM Renault, cum ai pe masina.

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google