Intrebari Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Corect, asa este, la masina mea auto-inchiderea automata a usilor este dupa doua minute (dar sincer nu am verificat asta pana acum ):
    Attached Files

Comment

• Originally posted by Gil26 View Post

Mda, se pare ca cele doua intrebari te chiniue de ceva vreme, cel putin prima poate inca din 24 Iulie 2025:

1.Desigur ca pot ajuta cu o schema a sigurantelor, cu schema electrica a becului ceata spate, locatii mufe cu descrierea pinilor, culorile /grosimea firelor, ce si cum se verifica, etc. … dar pentru asta cred ca trebuie sa atasez cateva capturi in care sa subliniez si detaliez foarte clar asta, insa tinand cont de “mirarea” ta referitor la screenshots “Gil26 - Ma mir ca nu ai venit cu ceva print-screen-uri despre …” este limpede ca tu NU ai nevoie de acestea mai ales ca „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”, lucru valabil si pentru tine.
      Totusi doar ca info (subliniez asta) becul ceata are masa MG spate stanga si este deservit de siguranta F9 prin racordarea R297 stanga spate de pe pinul 13 din monomaneta, pe pinul 1 este si siguranta F27 dar asta poate sa fie alta discutie.
      2. Da, desigur ca exista posibilitatea sa se activeze inchiderea automata a masinii atunci cand masina nu ruleaza dupa un anumit interval de timp.
      Si ii las pe ceilalti colegi de forum sa iti raspunda mult mai bine la cele doua intrebari.

Toate cele bune si spor!

Nici nu stiu cum sa primesc raspunsul asta. La momentul respectiv chiar nu isi aveau rostul comentarile off topic. Ca atare cu tot respectul iti spun prieteneste DATE'N ***a MEA . Hai noroc!
      Last edited by CostiC; 2 hours ago.

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google