Intrebari Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Corect, asa este, la masina mea auto-inchiderea automata a usilor este dupa doua minute (dar sincer nu am verificat asta pana acum ):
    Attached Files

Comment

• Salutare! In urma unor probleme de pierdere a compresiei la motor, trebuie înlocuite supapele la cilindrul 1 și posibil 2. Distribuția a fost înlocuită acu 6-7000 km, fiindcă în timpul demontării se va da jos și cureaua de distribuție, aceasta mai poate fi pusă la loc sau trebuie înlocuită, la recomandarea mecanicilor sau o pot pune și o declarație rezolvă problema. Mulțumesc cu recunoștință!

Comment

• Nu te zgârci la "tărâțe", cine știe pe unde stă cureaua în tot acest timp cât îți repară chiulasa, se poate contamina cu diverse lichide, span etc. Este o lucrare mare, te înțeleg că îți mănâncă mult din buget, dar nu cred că are rost, pentru 300 de lei cât costă un kit de distribuție, să riști! Normal, chiulasa, dacă tot se dă jos, eu aș verifica planeitatea + restul supapelor, ca să etanșeze corect evacuarea/admisia. Adică, dacă tot se intervine la ea, să fie o lucrare făcută cum trebuie. Succes !!
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google