Revizii/reparatii 1.0 SCe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Completari la:
    5. Priză cu capac = fără pachet fumător
    6. Tu vorbești de Pack Look (jante aliaj+geamuri electrice spate) eu vorbesc de Pack Securite (senzori de parcare spate, cruise control, volan și maciulie îmbrăcat în piele*)

    *cu niște excepții pe SL Prestige+ trebuia să primești volan de piele
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • La mine masina a venit cu Pack Look (jante aliaj+geamuri electrice spate), avea si medianav + camera si cred ca de aici au venit si senzorii, insa ei nu erau nicaieri in configurator...Daca adaugai camera, "apareau" si senzorii. Nu stiu de unde zici ca Pack Securite avea senzori, pt ca in optiunile Dacia nu erau.
      PS: brosura Dacia din 2017.
      Attached Files

      Comment


      • In 2016 senzorii de parcare erau introdusi in `Pack securite`.
        I have no special talent. I am only passionately curious.

        Comment


        • În 2017, că discuția aplecat de la mașina din link( 2017), aveai Pack securite, ulterior (2018) au venit cu găselnița SL Prestige+ care avea Medianav și senzori parcare dar nu și cameră, restul configurațiilor (Laureate, Prestige) erau condiționate cameră+senzori de parcare (obligatoriu împreună).

          P.S. Logan II ph2 10/2016 - 10/2020
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

          Comment


          • SL Prestige + a aparut in 2017. Detin un asemenea model. Intr-adevar, are Medianav si senzori, fara camera.

            Comment


            • eu am luat o masina gata fabricata, pentru a nu astepta, in lista erau doua SL Prestige+, una cu si una fara camera. Am ales-o pe cea cu camera si a fost mai scumpa cu 100 euro.

              Comment


              • Mulțumesc frumos tuturor pentru răspunsuri! Întradevăr și el înclină mai mult spre marca autohtonă având deja o experiență mai mult decât satisfăcătoare cu actualul Logan. Problema este că sunt atât de puține Sandero la vânzare mai ales cu motorul de 1l Sce....eu locuind în străinătate le vad la tot pasul Sandero și Sandero Stepway și mă așteptam la o ofertă mai bogată pe piata SH...
                Last edited by Florin1983; 17 May 2021, 01:03.

                Comment


                • Ce rost are sa schimbi o masina buna (chiar daca este veche, ma refer la Logan 2006 cu celebrul motor de 1.4 si 60.000 Km) tot cu masina folosita (dar mai noua, ma refer la Sandero 2017 cu motorul de 1.0 si 20.000 Km)?! Din punct de vedere al fiabilitatii si al costurilor de intretinere masina actuala este clar superioara. Argumentul ca se doreste o masina mai mica il consider un moft. Daca este real de ce nu se cauta un Matiz sau ceva similar (adica chiar sa fie mai mica masina, nu doar portbagajul!). Schimbul in sine al masinii (cumparare, vanzare) implica costuri. Dezavantajul la masina actuala este ca se face ITP-ul in fiecare an. Daca chiar se doreste o schimbare mai bine se asteapta pana se poate cumpara o masina nou (tot Dacia, eventual Sandero) care sa ramana mostenire copiilor/nepotilor avand in vedere rulajul redus.

                  Comment


                  • Pana de curand in Romania cele mai vandute masini noi au fost cele cu caroserie in 3 volume (sedan), din acest motiv pe piata second hand nu prea gasesti Dacia cu caroserie in doua volume (hatchbach), adica Sandero.
                    Atentie: achizitia unei masini second hand in Romania implica mai multe riscuri decat o achizitie similara facuta in tarile din vestul Europei.
                    Last edited by abc; 17 May 2021, 10:06.

                    Comment


                    • tu sa fi linistit, sint si in vestul europei suficient de multi romani sa manareasca kilometri la masini, mai ales daca te vede samsar de duci in romania jafurile vestului

                      cumparati nou cine doreste oricum baga astia niste taxe de la euro 4 in jos ne linisteste urgent ! spring scrie pe noi

                      Comment


                      • In plus ma refeream si la faptul ca la un rulaj similar masinile exploatate in Romania au o uzura mai mare decat cele din vest din cauza intrastructurii rutiere mai proaste si a unei intretineri deficitare (costurile de intretinere sunt asemanatoare dar veniturile sunt mult mai mici in Romania, la care se adauga mentalitatea - dupa garantie putini mai calca prin reprezentante).

                        Comment


                        • Discutiile de acest fel desi interesante ar putea continua la 'Cafenea' (sau alt topic similar/generalist) deoarece ne-am abatut de la subiectul acestui topic.

                          Haideti sa revenim on-topic. Multumesc.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

                          Comment


                          • Am schimbat discurile si al doilea set de placute de frana la 54k km, discurile aveau in jur de 9mm (trebuiau schimbate demult).

                            discuri, au fost 192/ set (in cutie de Renault erau 226): https://www.autokarma.ro/disc-frana-...&grupa_order=8
                            Placute de origine 91 lei, cod luat de pe placutele vechi, cautarea dupa VIN da altceva : https://targuldepiese.ro/placute-fra...id-4303098.htm

                            Piese 283 lei + 22 pasta cupru + 12 spray frana.
                            Manopera 1.5 ore din timpul meu.
                            2021-05-20 08_48_46-Window.jpg 2021-05-20 08_49_08-Window.jpg 2021-05-20 08_49_31-Window.jpg 2021-05-20 08_51_59-Window.jpg

                            Comment


                            • Ori mergem noi mai "ciudat", ori.........Nu înțeleg cum alte persoane le schimba la 50k prima data, la 1.0 sce, dar nebănuite sunt căile Domnului. Felicitări pt "manopera" !

                              Comment


                              • motor mic=frana de motor mica, la mine se simte, dar la cat costa un schimb de discuri+placute, nu-i bai ca se duc asa de repede.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google