Revizii/reparatii 1.0 SCe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A schimbat un coleg taximetrist, 450 placa + disc, 200 rulment presiune, toate originale. La el a cedat rulmentul de presiune pe la 123000 km. Traficul din Bucuresti este cel mai dur test pentru ambreiaj.

    Comment


    • Vă rog frumos sa-mi spune-ti ce parere aveți despre :
      1) Placutele astea de frână : set placute frana,frana disc (pieseautoarges.ro)
      2) Buji : Bujii Dacia Logan 1.2 16V 224018760R Renault (pieseautoarges.ro)

      Mi-au fost recomandate de cei de la pieseautoarges pentru ca nu au LOGAN II SCE in lista de masini DACIA sa aleg eu componentele.

      Masina în cauza : LOGAN 1.0 SCE an fabricatie decembrie 2017. Are 50.000km si acum le schimb pentru prima data, cel putin placutele trebuie, bujiile nu cred, nu am avut probleme pana acum, motorul merge ok.

      Probabil s-a mai vorbit aici dar n-am avut rabdare sa rasfoiesc 37 de pagini.
      Multumesc mult.
      Last edited by cbota; 15 June 2021, 20:18.

      Comment


      • Sunt compatibile si placutele si bujiile, dar placutele de frana le gasesti la 90 lei de origine

        Comment


        • Multumesc mult. Ai putea sa-mi spui care sunt cele de origine? Vreau sa ma duc la service cu ele si sa platesc doar manopera.
          Last edited by 77sky; 16 June 2021, 08:10.

          Comment


          • placute frana: https://targuldepiese.ro/placute-fra...id-4303098.htm , mie dupa VIN imi dadea alte placute, le-am comandat si schimbat pe astea.

            Comment


            • Pe 14 iulie sunt programat la revizia de 3 ani cu logan1.0SCE. Acum am in jur la 49000km. Mi-am achizitionat eu consumabilele (ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru habitaclu, placute frana, bujii). Sper sa nu mai gaseasca ei ceva. Bujiile le schimb doar pentru ca asa scrie in cartea tehnica (motorul merge ok, fara consum de ulei si alte probleme), placutele ar mai merge cam 1000 km, dar le schimb cu acest drum. Este cineva pe aici care a fost la revizie si a a schimbat ce am scris mai sus sa-mi fac o idee la cat e manopera. Eu ma astept undeva in jur la 200 de lei. Multumesc.

              Comment


              • 200 lei e manopera pentru o revizie simpla...filtre, ulei..
                Logan 0.9 TCe 2018

                Comment


                • 140 RON fără placute și bujii, separat manopera placute, 40 RON, de bujii nu am idee, dar cat sa mai fie,preturile sunt de provincie.

                  Comment


                  • Salutare,

                    Nu am mai scris demult insa azi de dimineata s-a aprins martorül de poluare. Merg la reprezentanta Dacia si dupa ce omul de acolo imi pune testerul imi spune ca marorul s-a aprins de la benizina. Vorbesc de in Logan 1.0 Sce 2018 cu 42000 km. De alimentat am alimentat doar OMV sau Petrom (benzina 95)

                    torquemada - cred cu tarie ca am nevoie de parerea ta in situatia data ( as dormi mai bine sa aflu parerea expertului).

                    avem pe forum vreun top al celor mai buni carburanti sau pareri?

                    O zi buna!

                    „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                    Comment


                    • Pană funcțională catalizator ?
                      Dacă era memorată = carburant prost la momentul respectiv

                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                      Comment


                      • Nu am vazut prea bine (deh varsta) aparea un cod gen:98..... si ceva scris cu galben. acum voi vedea dupa resetare, banuiesc ca daca e catalizatorul ar trebui sa manifeste simptome in urmatorii 50-100 km sau?..?
                        Last edited by 77sky; 19 July 2021, 18:13.

                        „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                        Comment


                        • Salut, revin cu vechea potential problema, care pare a fi de la achiziționarea mașinii, zgomot sub volan pe drum cu denivelări, cu rotile virate. Volanul nu are joc, pe loc-miscare. Reamintesc, masina a trecut prin revizia de 3 ani + ITP la "sânge " în reprezentanta. Ma resemnasem, crezând ca asa fac toate, ca n-are bara stabilizatoare, bla-bla ,etc, dar în urma unei discuții,cu un vecin, posesor de Duster, s-a aprins becul. Omul a schimbat în garanție coloana volan, masina de 2 ani, acuzând aceleași simptome descrise de mine. Am mers la masina și am mișcat-rasucit de coloană și DA, are joc, nu știu dacă e normal sau mare. Am sesizat recent și prin denivelările de pe A2, prin urmare, s-a mai confruntat cineva cu problema descrisa?
                          PS. Am sa merg și la garantie
                          Last edited by alex1ioan; 27 July 2021, 04:39.

                          Comment


                          • Logan 1.0 SCE 2017, a patra revizie, schimbat ulei și consumabile în reprezentanța .Mașina are 30000 km, sunt nehotărît dacă să schimb cureaua de accesorii și galeți cum scrie în fișă. Voi ați schimbat kit-ul, dacă da, m-ar ajuta un cod și niște prețuri. Drumuri bune să aveți.

                            Comment


                            • Nu te grăbi să le schimbi...mai ai până la 60000. Dar dacă vrei neapărat....consumabilele da pentru că își pierd din calitate după un an, dar cred că, chitul nu e cazul...eu am 52000 după 3 ani si 1 lună si cand am facut schimbul de ulei si filtre au zis ca citez ” la anu când schimbăm uleiul să vă pregătiți și pentru kit” La întrebarea mea dacă tre să viu mai repede (fac cam 18000 - 20000 pe an) dacă face între timp 60000 (conform cărți) au spus că + 10000 nu e o problemă, să nu mă duc mai mult de 70000...

                              Comment


                              • Eu am Logan 1.0 sce din 2019, pe fisa de intretinere scrie sa schimb kit-ul la 80.000 km. Acum am ~78000 km si ma gandesc sa nu il schimb daca nu se aude galagie de la el. La reprezentanta au zis ca pretul este peste 1000 lei (kit-ul si manopera).

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google