Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Doctorutm
    Stop-Start-ul depinde de mai multi factori, printre care si temperatura exterioara. "Jaful" tau nu are un manual de utilizare, pe care sa-l fi citit, pentru a vedea care mai sunt ceilalti factori ? Daca nu, poti sa-i afli de pe topicul de Logan 2 PH2, sistemul Stop-Start fiind destul de asemanator, daca nu identic.

    Comment


    • Un mic feedback la consum. E pentru prima data cand fac asta

      Din Hateg pana in Bucuresti la prima pompa, autostrada sibiu ( 130-140 tot drumul) dupa autostrada catre bucuresti (130-140 tot drumul) cu un plin de butelie, am ajuns cu low gpl la pompa, dupa fix 460km. Foarte ok zic. Practic cu 150 lei (atat a intrat) am facut 460+km

      Comment


      • Doctorutm - Eu zic sa ignori mesajul acesta de baterie slaba . Acest mesaj dobitoc streseaza lumea de cand o aparut logan 3 dar masina merge bine ,porneste la prima cheie ,foarte putini au avut problema la pornire din cauza bateriei defecte dar nu stiu pe nimeni care a avut defect sistemul de incarcare.
        Eu zic ca este o masina care chiar daca are bubele ei nu este un jaf , este o masina ieftina ,are piese low cost care mai crapa dar in general este fiabila care bate alte masini mult mai scumpe.
        Eu is multumit de ea in general chiar daca am avut cosmaruri cu ea la inceput ,dar nu am ramas pe drum cu ea inca .

        Comment


        • Azi am facut prima revizie , masina a facut un an si s-a schimbat uleiul, filtrul de ulei si unul din filtrele GPL, filtrele de aer si polen au spus ca se schimba la urmatoarea revizie iar celelat filtru de GPL au spus ca se schimba la 60000 km (cam ciudat). Cand le-am lasat masina le-am lasat si o hartie cu problemele pe care le are (joc tija turbina, usa stanga spate nealiniata corect, cheder dreapta fata deformat, vopsea exfoliata la ramele usilor din spate, baterie care nu preat tine curentul). Cand am luat masina au spus ca referitor la turbina inca se asteapta o rezolvare de la fabricant, chederul a fost comandat acum 2 luni si inca nu l-au primit, pentru retusarea vopselei si montarea stickerelor au spus ca o sa faca sesizare iar la Dacia ( au trecut 4 luni si ceva de la precedenta), au reglat usa cu probleme iar in ceea ce priveste bateria au spus sa las masina sa faca o formatare de 6 ore a bateriei (cica asa au primit indicatii de la Dacia) lucru pe care nu l-am facut avand nevoie de masina. Mi-au mai spus sa circul cu masina , sa nu o las nefolosita ( de tot rasul rezolvarea asta a lor pentru a avea o baterie incarcata). Parca il inteleg pe colegul Doctorutm ca isi face probleme ca daca da de vreun "profesionist" din asta chiar ca il pune pe ganduri genul asta de rezolvare.
          Attached Files

          Comment


          • mai nou pun castrol? stiam ca folosesc elf

            Comment


            • Au schimbat barca acum doi ani...

              Comment


              • Originally posted by mircionesb View Post
                Azi am facut prima revizie , masina a facut un an si s-a schimbat uleiul, filtrul de ulei si unul din filtrele GPL, filtrele de aer si polen au spus ca se schimba la urmatoarea revizie iar celelat filtru de GPL au spus ca se schimba la 60000 km (cam ciudat). Cand le-am lasat masina le-am lasat si o hartie cu problemele pe care le are (joc tija turbina, usa stanga spate nealiniata corect, cheder dreapta fata deformat, vopsea exfoliata la ramele usilor din spate, baterie care nu preat tine curentul). Cand am luat masina au spus ca referitor la turbina inca se asteapta o rezolvare de la fabricant, chederul a fost comandat acum 2 luni si inca nu l-au primit, pentru retusarea vopselei si montarea stickerelor au spus ca o sa faca sesizare iar la Dacia ( au trecut 4 luni si ceva de la precedenta), au reglat usa cu probleme iar in ceea ce priveste bateria au spus sa las masina sa faca o formatare de 6 ore a bateriei (cica asa au primit indicatii de la Dacia) lucru pe care nu l-am facut avand nevoie de masina. Mi-au mai spus sa circul cu masina , sa nu o las nefolosita ( de tot rasul rezolvarea asta a lor pentru a avea o baterie incarcata). Parca il inteleg pe colegul Doctorutm ca isi face probleme ca daca da de vreun "profesionist" din asta chiar ca il pune pe ganduri genul asta de rezolvare.
                Nu ți-au permis sa le duci tu piesele sau tu nu ai vrut?

                Comment


                • Va salut!
                  Vin cu o rugaminte, daca poate sa posteze cineva care detine fisa de intretinere la Logan TCe 90 fara GPL m-ar interesa, dar si cu GPL.
                  Va multumesc!

                  Comment


                  • daymaker - Nu am vrut sa ma complic fiindca si asa am o relatie cam tensionata cu dealer-ul asta , camd ma vad pe acolo stiu la ce sa se astepte

                    Comment


                    • Legat de problemele astea cu chederele, se poate infiltra apa datorita deformarii ?

                      Comment


                      • mircionesb Eu am impresia ca toata reteaua Dacia este cam depasita de situatie, fiind masina noua si TRAINING canci.
                        Eu am fost sa-mi schimbe un senzor de oxigen fiindca "verifica sistem antipoluare" si dupa ce a venit, la o luna de la diagnosticare, nu l-au mai montat, motivatia "nu ala ar fi vina si cica trebuie sa vina unu specializat sa vada exact problema si sa le las masina acolo cateva zile". Eu le-am zis sa ma sune cand ajunge acolo, a trecut o saptamana si nimic. Masina nu le-o las daca nu-mi da alta la schimb.
                        Eroarea a disparut intre timp dar acel senzor tot nu "functioneaza in parametri" si cosumul este cam ridicat.

                        Comment


                        • Salutare!

                          Stiti cum se scoate torpedoul la noul Logan? Am vazut 3 suruburi torx 20, dar nu ar trebui sa mai fie si un al 4-lea?
                          Nu, nu am nici-o problema, doar vreau sa stiu acest lucru.
                          MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

                          Comment




                          • Eine, zwei, drei, vier Schrauben!
                            Te descurci tu cu intelesul.
                            Last edited by paul_damian; 4 March 2022, 22:00.

                            Comment


                            • Multumesc pentru video. Totul clar.
                              ​​​​​​Am vazut la german si alte videouri interesante.
                              MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

                              Comment


                              • Originally posted by DaciaLogan21 View Post
                                Legat de problemele astea cu chederele, se poate infiltra apa datorita deformarii ?
                                Nu s-a observat acest efect.
                                Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google