Din ce se vede, e plecat în toate punctele cardinale, slabe șanse, de cârpit.
mi-a sărit bolovan acum 3 luni și nu am pățit nimic. Acum o pietricica minuscula... Întrebarea e alta. Știu ca exista o posi ilitate cu o substanță sa se bage un fisuri și sa dispară dar în același timp sa îl și tina sa nu plece fisura. Am casco dar îmi e de folia ceramica aplicata 
daca este la umbra (parcata) sau merg de exemplu pe sub copaci/tunel etc, in acel moment parca se simte mai ok. in rest, in bataia soarelui e cam "fleoscaita" racirea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment