Cat costa revizia la Logan 3?
Collapse
X
-
In ce tara traim, cum sa ti fure cricul, kitul....sper sa l prinda, sa ti recuperezi lucrurile si sa l dea afara pe sarman...si sa l si postezi aici, sa l faci de kka
- Likes 2
Leave a comment:
-
sa mai dau si eu una amuzanta
Am fost sa schimb chederele pleznite (seria 3) las masina, ma suna dupa aproape 2 ore sa imi spuna ca nu stiu ce a venit stramb si nu le pot monta (2 ore a durat sa vada asta)
Bonus la ziua mea pierduta (luat liber + orele pe drum) observ azi (dupa aproape o saptamana, aici eu vinovat) ca oamenii s-au "servit" din porbagajul meu cu cricul, respectiv kitul de reparatie ( redresorul ala venit de la dacia) Romania/Dacia... o minunatie
Nu dau nume, pentru ca momentan se verifica pe camere si sa nu fie ala de se bucura de ele acum, prezent pe forumul asta...
Revin cu update. O sa ii fac personal o poza (daca reusesc sa il vada pe camera) sa il prezint si aici, sa il stie lumea
- Likes 4
Leave a comment:
-
Masina are rechemare in service pentru inlocuire senzor GPL, desi nu mi-a facut nicio problema. Mi-au mai gasit o buba la ABS ceva, le-am zis ca se deblocheaza greu frana de mana, nu stiu care e legatura. Am programare abia in noiembrie.
Leave a comment:
-
Bine că te-ai lămurit.
Să revenim la costurile de revizie.
Mulțumim!
- Likes 1
Leave a comment:
-
daca la nivelul asta ati ajuns, nu sunt eu in masura sa va "scot" de acolo.
Asta este.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Noi nu mai citim asterixuri, e prea mic scrisul, contează doar ce e scris cu font de +48 și Bold...
- Likes 1
Leave a comment:
-
unde sunt asteriscurile puteti pune un alt ACEA - in sensul ca CU ASTEA s-au dus la "omologari" (ACEA diferite, nu ca NU conteaza ce bagi in motor, nu mai intelegeti o nota de subsol...)
Prea mult telefon online, preieteni...
- Likes 1
Leave a comment:
-
Păi putem să simplificăm și mai mult, la o adică..., la ce atâta chinuială cu ACEA...., SAE..., ulei tată, orice ulei de motor e bun...Originally posted by cattavencu View PostDa, eu asta cred. Ca genericul contine implicit si specificatiile.
Curge?
E curat la ochi?
Bagă-l în motor și dă-i talpă...
Ce atâtea grade, multigrade, iarnă, vară..., fițe...
Mai dă-i în **** pe ăștia cu motoarele lor sensibile...
Așa ziceam și eu... Liber la ulei!!!!!!Originally posted by cattavencu View Post*** A3/B4, A5/B5 etc - puneti acolo orice ACEA vreti voi.
Ulei de acea focă... ;)
Mulțumit?
- Likes 3
Leave a comment:

(".... puneti acolo orice ACEA vreti voi.") ...
Leave a comment: