.Observatii: inainte de excursie, la mers exclusiv prin Bucuresti, oricat as fi bagat piciorul in pedala, motorul parca dormea... In timpul excursiei, mai ales prin serpentine, parca s'a trezit "dragonul"... raspundea ferm la pedala si urca mai usor in ture.
Suna ciudat, dar parca s'a modificat ceva in functionare, cu toate ca nu are filtre adaptive sau alte chestii high-tech in bietul UCE injectie, doar niste cartografii fixe.
Aseara dupa ce am intrat in Bucuresti, comportamentul "sportiv" s'a pastrat
.Consumul a fost 6.3%, asta in cazul in care 20-30% din kilometri au fost facuti in capitala.
Concluzie: cand am schimbat vitezele in jur de 3000(+) rpm, a inceput sa reactioneze mai bine. In plus, consumul mi se pare mai mult decat rezonabil in conditiile in care batranica a fost injectata cu ceva adrenalina
.

. Vinde un prieten foarte bun o frantuzoaica din 1971 parca, nu mai are tapiterie pe plafon si stalpii interiori, e goala asa, arcuri taiate, arata foarte original, 18 milioane pentru necunoscuti, cand vorbesti in ea zici ca esti in pestera, are o cutie in 4 asa de frumos intra in viteze, aproape la fel de frumos ca la Logan (nu mint), m-a uimit cutia aia fata de cum stiu eu berlinezele, vitezometrul cred ca ii indica mai putin decat merge caci la 60 pe ceas e sport extrem
. Legat de cutia de viteze, la batrana lui tata regimul de schimbat al treptelor era ca la Loganul 1.4 (1.6 si 16v au cutia mai lunga), si anume 1-20, 2-40, 3-60, 4-80 ca dupa tipa motorul
Leave a comment: