Dacia Logan facelift

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mai bine te duci la cineva care are aspirator injectie-extracție (daca vrei s faci singur) sau care se ocupa cu detailing decât la spalatorie .

    Comment


    • Interiorul il fac singur. Niciodata la spalatorie. L-am facut odata si mi-a busit scaunul fata atat de tare, incat cand il dau jos la maxim are un joc fata spata. Daca ma ridic putin se aude un clink metalic si se aseaza scaunul. Numai retarzi la spalatorie. Nu am eu Mercedes insa nici sa plec de acolo cu masina bucati.
      Legat de interior, il aspir singur, imi ia 30 min maxim, iar unde apar pete folosesc servetele umede. Daca sunt pete de grasime probabil e alta discutie, insa eu nu mananc in masina. Fiecare lucru isi are scopul lui. In baie te kaci, deci clar nu mananci, in masina te deplasezi deci e normal sa nu mananci. Cand intru la unii in masina ma ia cu rau. Mizerie si putoare de numai. Si masini cu pretentii, nu Dacii. Bordul odata pe saptamana cu servetele cu silicon. Cand las baiatul la basket sambata si il astept o ora jumate, atunci ii fac un "detailing" minor bordului...
      Last edited by Archangel80; 8 November 2014, 09:40.

      Comment


      • Si eu tin mult la curatenia din masina dar la mine cred ca este de la pantaloni (blug) . Pe mine ma mai enerveaza o chestie ca sunt inalt (1.86) si nu pot vedea asa bine cand stau pe scaunul de langa sofer , pur si simplu am sensatia ca dau cu capul de plafon si trebuie sa stau mereu cu parasolarul ridicat. ImageUploadedByTapatalk1415434502.768904.jpgImageUploadedByTapatalk1415434536.039116.jpg

        Pun si eu 2 poze cu masina.

        Comment


        • Faina culoarea. Cand ma gandeam sa iau Logan, la culoarea asta m-as fi bagat. Insa a fost la oferta, modelul pe care il am, si nu am stat pe ganduri.
          Ar da mult mai bine masina daca i-ai pune in fata acel difuzor de aer. Te ajuta la consum si in stabilitate la viteze mari, nu-ti mai ridica, curentii de aer puternici formati, masina de bot in sus. Plus ca da mai bine....

          Comment


          • Dacia Logan facelift

            Chiar am de gand sa cumpar acel difuzor, si vreu sa mai imbrac elementele de chrom din fata si spate cu folie de carbon si emblema sa o aranjez putin in carbon si sa mai pun si un tips sa dea si mai bine cu difuzorul.

            Comment


            • Originally posted by Archangel80 View Post
              Legat de interior, il aspir singur, imi ia 30 min maxim, iar unde apar pete folosesc servetele umede. Daca sunt pete de grasime probabil e alta discutie, insa eu nu mananc in masina. Fiecare lucru isi are scopul lui. In baie te kaci, deci clar nu mananci, in masina te deplasezi deci e normal sa nu mananci.
              cred ca avem destul de multe in comun, numai ca tu ai ceva in plus la masina ta
              ca sa fie complet, a mai aparut si black.andy.58 sa apese cu degetul pe rana...

              era sa uit: nu folosesc servetele cu silicon, ca luceste prea prea bordul si e enervant cand conduci si soarele vine din fata(se oglindeste in parbriz)
              Attached Files
              Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

              Comment


              • LE: legat de scaun, am decupat mocheta pe portiunea unde freaca sina scaunului de ea, ce culiseaza MUUUUUUUULT mai usor acum.
                ceea ce spuneai tu despre scaune, Archanghel80, vezi, poate nu-s aliniate sinele si sunt stranse aiurea...
                slabeste-le cele 4 suruburi se prindere in podea, slabite in sensul sa nu se miste libere, stranse foarte putin, apoi culiseaza scaunul fata-spate de 2-3-4 ori si se vor reaseza pe bozitia lor buna...apoi strange-le ferm(sa razi cand strangi-sa plangi cand desfaci(suruburi))
                Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

                Comment


                • Legat de curăţenia maşinii în interior, acelaşi algoritm de lucru îl aplic şi eu.
                  Nu mi-a plăcut niciodată să-mi facă altcineva curat în interior, întotdeauna am preferat să-mi aspir singur mocheta şi scaunele. Iar pentru suprafeţele de plastic şi respectiv chedere, folosesc aceleaşi şerveţele cu silicon, la care mai adaug câteodată suplimentar şi ulei de silicon în stare lichidă (am o sticluţă cumpărată de când am luat maşina şi de care sunt foarte mulţumit).

                  Şi la fel de sincer vă spun că nu am avut niciodată probleme cu reflexia razelor de soare "ricoşate" din parbriz sau bordul maşinii.

                  Comment


                  • Daca tot vorbim de curățenie, ieri am terminat si eu decontaminarea,ceruirea si protecția hidrofoba a cometei. Putin cam obositor pentru cineva care nu are garaj sau curte dar a meritat efortul, cel puțin pentru câteva cadre si o mica plimbare. Peste o săptămână o sa.i mai dau un strat de ceara si protecția de iarna este terminata.
                    Attached Files

                    Comment


                    • De unde ai cumparat grila fara emblema si ce ai la far acolo? Ce ai pus?

                      Comment


                      • Grila mi.am făcut.o singur, dar mai trebuie finisata si revopsita. Sunt mulțumit ca in cei 2000km făcuți vara asta prin diverse locuri din tara, liniile nu s.au lasat nici de la căldură nici de la vibratii. La faruri am colant, nu ma complic cu pleoape din fibra care trebuiesc lipite si daca ma plictisesc de ele sa stau sa curat lipiciul etc. Multi zic ca e țigănie bla bla, dar mie îmi place.

                        Comment


                        • Stiti pe cineva care vinde difuzor ? Sunt mai multe modele ?

                          Comment


                          • Originally posted by Ampt View Post
                            Nu mi-a plăcut niciodată să-mi facă altcineva curat în interior, întotdeauna am preferat să-mi aspir singur mocheta şi scaunele. Iar pentru suprafeţele de plastic şi respectiv chedere, folosesc aceleaşi şerveţele cu silicon, la care mai adaug câteodată suplimentar şi ulei de silicon în stare lichidă (am o sticluţă cumpărată de când am luat maşina şi de care sunt foarte mulţumit).
                            ai si multa rabdare. la mine stratul protector pentru iarna va fi praful si mizeria vintage, de 2 luni. si la interior la fel.
                            la inceput ma agitam s-o duc la spalat si de doua ori pe saptamana.
                            dar tot o troaca ramane, si daca o spal se vad indoiturile si zgarieturile.

                            apropo de difuzorul ala, cem mai bun "difuzor" sunt arcurile H&R. nu te mai salta niciun vant indiferent de ce viteza ai. ca sa nu mai zic ca scade si consumul.

                            Comment


                            • PS: Depinde de fiecare persoana cum ii place sa traiasca in propria masina si cum este invatat, nu cred ca depinde daca este Logan sau Audi. Inteleg ca pentru multi, exteriorul nu este important la o masina, dar interiorul este locul unde stai x timp din viata si ar trebuii sa fie cat de cat curat. Mai am in familei o Dacie 1310 si oricand am ocazia o spal si aspir chiar daca e tinuta doar pentru munca.
                              Last edited by Cristyano; 8 November 2014, 16:16.

                              Comment


                              • depinde daca ai timp si nervi sa faci asta. daca mai si am de lucru (lucrez de acasa) nu mai am timp de curatat masina, si in plus, prefer sa-mi petrec timpul liber intr-un mod mai placut, decat sa slujesc un fier, care nici nu e macar de clasa medie.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google