Schimbare Ulei Servodirectie La 1,4; 1,6 Mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Ai urmărit firul discuției sau te trezești postând degeaba?
    Daca omul gaseste mai repede d3, de ce sa nu puna?

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Originally posted by darksid3 View Post
    N-are legatura puterea masinii cu servodirectia, de asemenea, asa cum spun si oficialii, dexron 3 e perfect compatibil cu 2, deci nici gand de indoiala in comparație xcu axiomele debitate de "magazine" ce au ca scop vânzarea, nu informarea.
    E miscibil, insa de ce sa dai in plus pe dexron 3 daca 2 face acelasi lucru in servodirectie? In aia poti sa pui si ulei hidraulic de wola, tot treaba face.

Leave a comment:

• electrica2000
    replied

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Pune volanul in pozitia de mers in linie dreapta, motor oprit si desfa fara grija.

Leave a comment:

• electrica2000
    replied
    sal

cu motoru oprit, avem preiune an servo daca demontez SONDA PRESIUNE SERVODIRECTIE ,(pierd ulei)mi a zis cineva ca sa r putea sa am presiune.
    Attached Files
    Last edited by electrica2000; 15 October 2013, 20:29.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    N-are legatura puterea masinii cu servodirectia, de asemenea, asa cum spun si oficialii, dexron 3 e perfect compatibil cu 2, deci nici gand de indoiala in comparație xcu axiomele debitate de "magazine" ce au ca scop vânzarea, nu informarea.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Eu cand am schimbat uleiul de servo cu Castrol dexron 2 am intrebat la cateva magazine care este diferenta intre 2 si 3.
    Ma-au intrebat ce masina am (am zis logan) si mi-au recomandat dexron 2 pt ca 3 este mai vascos si in timp se forteaza pompa de servodirectie mai ales iarna. Vara mai mergi cum mergi cu el in instalatie,dar iarna la frig/geruri devine vascos intocmai ca uleiul din cutie sau ca uleiul din motor.
    Dexron 3 este recomandat pt masini mai puternice,,cu servo pe masura.

Acum,,fiecare baga ce vrea in masina lui,,dar eu asta am aflat si asta v-am zis si voua.
    Fiecare trage ce concluzii vrea...

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Exact uleiul ala il folosesc. Eu schimbandu-l preventiv, nu am sesizat diferente. Am facut-o pentru protectia pompei, nu de altceva.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    loganul meu merge si acum cu castrol dexron 3 atf , oricum a fost o imbunatatire acest ulei pentru servodirectie.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Dexron 3 e perfect compatibil cu Dexron 2, conform datelor oficiale! Pe Logan am pus Dexron 3, de mai bine de doi ani jumate. Nici o diferenta in folosirea directiei.
    Deasemenea, exista uleiuri Multi ATF.

In 1993, GM released new Dexron-III fluid. It is generally backward-compatible with transmissions originally filled with earlier Dexron fluids or with Type-A/Suffix-A fluid.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Merge vara,,,dar iarna e belea cu el pt ca devine vascos. Are o vascozitate mai mare dexron 3 fata de 2.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Merge si Dexron 3

Leave a comment:

• Bogdan20cj
    replied
    va multumesc baieti, atunci nu mai dau alti bani..si il pun pe asta.

O seara faina!

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by Bogdan20cj View Post
    ok, deci cel pe care il am eu ATF 220 de la Mobil nu este ok? eu asa inteleg.. Am completat 10-20 ml in vasul de la servodirectie..

Iancule mersi de sfat!
    Are D2, asa ca merge si ATF-ul de la Mobil.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    E ok uleiul, pune fara frica

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google