Kia Proceed 1.6 126 Cai

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Desi nu am varsta necesara sa ofer sfaturi legate de masini, o sa detaliez putin cam ce as face eu.

    Azi, m-am uitat la un video cu noul Civic break, masina e "calumea", cel putin, mie imi place. Nu am palpat una, dar imi place.

    Octavia, noul model, am condus 1.2 cu 6 viteze(cred ca 105 cp). Mi-a placut masina, sprintena, stabila. Ma deranja pragul atunci cand coboram din masina(de fiecare data ma murdaream pe pantaloni). Ai pus ochii pe un motor mai puternic, deci cred ca va fi ok.

    Noul Passat - doar m-am urcat in el - totul e spre sofer, toate la indemana.

    Mazda 3 si Ford Focus - doar le-am vazut pe calculator si in realitate, nu m-am urcat intr-unul. Mie imi plac.

    Dintre toate prezentate de tine, as merge pe Octavia.

    P.S: Asa vad eu masinile la varsta mea.

    Numai bine!

    Comment


    • de toyota auris facelift ce parere ai?

      Toyota a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva varianta restilizată a lui Auris. În premieră pentru compacta niponă, gama include şi o motorizare 1.2 turbo alimentată cu benzină.


      mie imi place foarte mult mazda 2 dar in versiunile superioare... partea proasta e ca pretul ajunge pe la 17-18 mii ceea ce mi se pare un pic cam mult pt o masina asa mica, in rest masina mi se pare geniala, nimic de zis, in afara de pret

      http://www.pro motor.ro/teste-auto/test-drive/test-7-bune-si-rele-cu-noua-mazda2-14109159

      are si o versiune cu xenon numai ca aia ajunge pe la 18 mii, 19, e versiunea full. am vazut ca astia de la mazda nu au optionale, merg numai pe versiuni de echipare fara nici o dotare optionala disponibila, cel putin asa reiese de pe site din configurator

      in locul tau as merge ori pe mazda 2 sau 3, motor pe benzina, acel g120, motor de 2l, aspirat, de 120 de cai, suficient sau pe o skoda octavia/golf 7...intre octavia si superb exista o foarte mare diferenta, cel putin la spatiu interior unde eu pot sa-mi intind picioarele foarte relaxat, cel putin in precedenta generatie si diferente mai sunt si la design

      pt ceva wow, dar cu un pret pe masura, ar mai fi si un audi a1 sportback 2015

      Automobile Classics shows short clips of cars taken at international automobile shows. We are interested in the evolution of cars, and show their future, pre...


      mai sunt cateva optiuni demne de luat in calcul, daca tot si specificat zona de 20 de mii de euro, +/- ceva si anume hyundai elantra facelift, hyundai i40

      iti atasez niste prezentari arhi complete





      ar mai fi peugeot 308, 1.2 turbo active, 130 de cai




      daca mai ai rabdare un pic va aparea mazda cx3...
      cx3•Specs•Water-cooled inline four-cylinder DOHC direct-injection turbo1.498L77kW(105PS)/4,000rpm270N•m(27.5kgf•m)/1,600~2,500rpm44L(diesel oil)21.0km/L4WD/6...
      Last edited by cristi....; 18 April 2015, 20:16.

      Comment


      • Originally posted by Drogas View Post
        Niciuna de mai sus nu e wow
        Despre un a6, seria 5, merc clasa e astea sunt wow.
        Restul sunt jucarele.
        Iti recomand sh pe principiul cat mai multa masina in banii dati, un a6 2.7 sau 3.0 diesel, daca nu e bun si 2.0 diesel 177 cp dar numai CR dupa 2009 deci
        Sau tfsi de 2.0 cu mici bube la consum de ulei sau 2.4 benzina v6.

        Suie-te si la un a6 si o sa vezi ce plasticoasa e octavia la interior...
        Da chiar trebuie sa trec si pe la Rolls Royce...ca e mai WOW decat Seria 5? . Sau as putea opta pentru un BMW X5 ..chiar daca in 20,000 EUR are 300,000 km la bord- macar sparg toti vecinii.

        Lasand gluma, parerea mea personala (acum fiecare cu parerea lui) este ca trebuie sa iti iei masina care ti-o permiti... nu doar sa te dai mare in parcare ca ce masina ti-ai tras si tu sa nu ai bani de motorina ca ti-a crapat un chitibus pe la motor si trebuie sa lasi la service suta de meleoane ROL.
        Nu mai vorbesc de impozit la un motor de 3.0.
        Pentru clasele de mai sus daca nu iti intra in casa cel putin 5,000 EUR net (adica dupa ce platesti rate si ce mai ai)- ti-o iei doar sa te dai ''smecher'' nu sa si faci cu ele 20,000 km pe an cum fac eu.

        @Cristi multam de sugestii. Eu vreau o masina mai mare decat compacta mea actuala, deci Mazda 2 pica. Noua Octavia- nu stiu daca ai vazut o live la interior- este imensa!! Ti-am spus- eu nu am vazut diferente notabile la spatiu fata de Superb ul care era langa..poate doar putin la locurile din spate. Intr adevar Octavia veche era mai micuta.
        Auris e tot compacta.Plus ca mie din principiu nu imi place Toyota... am la serviciu Avensis de la chioara pana la full si nu m-a impresionat cu nimic.
        Last edited by eugenmanea; 18 April 2015, 20:18.
        Saab 9-5 Aero

        Comment


        • mergi pe octavia atunci, mie imi place tare mult. in asta noua nu m-am urcat inca, nu am ajuns la reprezentanta, dar am mai vazut cateva pe strada cu portierele deschise si mi-am putut arunca un ochi...


          dar cu mazda 3 in ograda.. mie mi-ar fi un pic greu sa ma decid...nu stiu daca se pot compara ca pret cele 2 modele la dotari similare, e posibil ca mazda sa fie mai scumpa un pic..

          Noua Mazda3 a sosit în România așa că e momentul să o testăm și noi. https://www.masinicugiurgeasibratu.ro


          Se ia Giurgea și se pune în Octavia RS și se ia Bratu și se pune în Octavia RS TDI DSG Combi. Și se pleacă la drum...https://www.masinicugiurgeasibratu.ro


          ma rog, asta e mai mult asa, cu titlu de comparatie

          nici hyuundai i40 nu e de lepadat, e o masina f frumoasa si economica

          Într-un univers paralel în care siglele de pe bord s-ar interzice precum magazinele de etnobotanice, i40 ar fi cel mai ieftin Mercedes.Impresiile mele pe htt...

          Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

          Comment


          • Octavia 3 o sa inceapa sa ia din clientii VW, asa de bine au facut-o.
            Parerea mea.

            Comment


            • Deocamdata doar prospectez piata, ideal ar fi sa gasesc un Audi A4 sau Passat 1.8 TFSI SH care chiar sa merite- adica din sursa oarecum sigura ...dar stiu cata loterie e in Ro sa iti iei masina SH . Acum 3 ani i-am cumparat socrului meu un Logan si cred ca am umblat vreo 3 luni ca sa gasesc una OK..care sa nu fi fost dauna totala, sa nu fie ruginita, lovita si reparata cu ciocanul...etc.

              Si mie mi-a placut noua Octavia (totusi sub noul Passat care e cu vreo 10,000 EUR mai scump)- mi se pare ca e o masina corecta la banii ceruti.
              Nu stiu cum mai sta treaba cu 1.4 TFSI care se lauda cu un consum app la fel vs 2.0 TDI 170 cai (dealerul zicea ca ia cam cu 1 l mai mult).
              SI as vrea sa vad la treaba si 1.6 110 cai cu toate ca nu cred sa ma incante..
              Saab 9-5 Aero

              Comment


              • Din păcate Honda Civic Sedan are un interior demn de anii '90. De altfel a fost maşina cu cel mai rapid facelift din istorie, lansată în primăvara anului 2012, iar în iarna aceluiaşi an era prezentată deja varianta facelift.
                Bineînţeles că toate acestea s-au întâmplat pe piaţa din Statele Unite, acolo unde Honda realizează peste 70% din vânzări.

                În Europa au adus faceliftul în Ucraina, mutare greu de înţeles, dar mă rog, ţinând cont că pe piaţa din Vestul Europei maşinile Sedan nu au aproape deloc căutare, raţionamentul poate fi înţeles până la urmă.

                Altfel maşina realmente este o plăcere să o conduci, ţinută excelentă de drum, suspensie multilink (variant Hatchback nu are multilink), motor aspirat cu o elasticitate greu de descris în cuvinte. Mi-am dorit foarte mult acest model, am fost la drive test de două ori, de fiecare dată pe un traseu care a însumat cel puţin 30 de kilometri, dar sincer să fiu, nici eu nu am putut trece peste interiorul extrem de cenuşiu.

                Mazda 3 ca şi Ford Focus, mi s-au părut şi mie destul de înghesuite ca spaţiu interior.

                Comment


                • mazda 3 sedan intr-o echipare normala, adica ceva mai aparte (nu full options asa cum se testeaza majoritatea masinilor) spor la vizionat

                  Comment


                  • Doar de curiozitate, cum arată interiorul la Honda Civic Sedan 2015 în S.U.A!

                    Comment


                    • Ai sa razi dar a venit FL si in Romania- masina expusa era Honda Civic Sedan FL iar bordul arata exact la fel ca cel din USA .
                      Nu am putut trece peste textura bordului care e din plastic tare nu din spuma si peste tetierele din spate care sunt asemanatoare cu cele de pe Logan 1.
                      In rest masina e OK.
                      Saab 9-5 Aero

                      Comment


                      • totusi, nu cred ca asemenea argumente ar trebui sa descalifice o masina, daca in rest este foarte ok...

                        daca ar fi asa, eu le-as descalifica pe majoritatea pt ca niciuna nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele, luand in considerare si pretu
                        Last edited by cristi....; 18 April 2015, 23:49.

                        Comment


                        • M-ai făcut curios, o să dau şi eu o fugă să văd "minunea".
                          La ce dealer Honda ai fost?

                          Comment


                          • @Cristi pentru mine este. Eu nu am o nevoie stringenta de alta masina pentru ca actuala merge foarte bine asa ca daca nu e acel ceva care sa ma atraga sa o schimb, nu fac pasul.
                            O alternativa ar fi sa dau o fuga in Germanica si sa cumpar un Superb/Audi A4 1.8 TFSI 160 cai de prin 2010 + si in jur de 60-70 k km. Vad ca cel putin superb gasesc cam pe la 14,000 EUR.

                            Ampt- cred ca toti dealerii au- inca nu au masina de test pentru ca cica abia au venit si sunt la omologat.

                            Eu am fost la cel din Pipera (un pic mai in fata de Meridian Nord cum vii dinspre oras)
                            Saab 9-5 Aero

                            Comment


                            • Primul test în România cu Skoda Superb facelift, echipată cu dieselul de 170 CP și DSG. https://www.masinicugiurgeasibratu.ro


                              si superbu e misto; e plina grecia insulara de skode superb taxi
                              Last edited by cristi....; 19 April 2015, 01:48.

                              Comment


                              • care naiba ?! zakynthos e plin de troace de mercedes si alte balarii.
                                n-am vazut nicio skoda in Tsilivi.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google