Laureate 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AlexDorin
    replied
    Iti place lacul sarat! .... pentru sedinte foto .

Arata bine masina....eu am tinut anvelopele de vara aproape 6 ani...pana am dat-o dar chiar si atunci aratau bine, chiar i-am zis viitorului proprietar sa mai mearga linistit cu ele...dar sa se si gandeasca sa le schimbe in viitorul apropiat.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Am trecut la "adidasi"
    Deja gumele de vara au 5 ani si simt asta la rulaj , o data cu trecerea timpului le simt mai tari (stiu ca sunt de vara) dar totusi , timpul si-a cam pus amprenta pe ele , vizual arata bine.

Sa vina caldura...
    Attached Files

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Inca n-am pus "blana" de diesel nici "perete de foc" , tot sunt in cautari .

Filtru de polen mai nou vad ca vine acum cu carbon si pentru L1(ma refer la cel de origine) , cand sa-l montez s-a rupt, dammit! 50 de lei s-au dus pe apa! Asta e.

Masina a fost spalata wk trecut, s-a pastrat binisor cu toate ca n-am garaj. Rulaj , undeva pe la 55.000 km.
    Last edited by prometheus; 28 January 2017, 20:06.

Leave a comment:

• Hirayama
    replied
    Imi place cum arata - masina!

Se vede ca o ingrijesti.....nu prea mergi mult cu ea sau e doar proaspat spalata?

Dacia pune oem filtru cu carbon? Interesant...

Leave a comment:

• Fratello
    replied
    Salut ! Felicitari pentru modul in care intretii masina. Intotdeauna am fost de parere -probabil si datorita profesiei- ca nivelul de civilizatie este reflectat si de nivelul de curatenie.
    ..Ai pus -intre timp...- pasla de antifonare pe peretele antifoc si/sau capota motor ? Daca da, cu ce rezultate ? Multumesc.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Sa stergem praful pe aici.
    O mica plimbare pe la Lacul Sarat , am pus cateva poze cu agregatul care sapt. trecuta a primit un schimb de ulei + schimbat filtru de ulei/aer/habitaclu.
    La filtru de habitaclu am luat tot OEM cu carbon dar ghinion, la montare am reusit sa rup rama de jos , un plastic ordinar.
    Attached Files

Leave a comment:

• Dani G
    replied
    Am osram cool blue intense si sunt foarte multumit.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Multumesc de recomandare , oricum 1.2 ani cat a rezistat VisionPlus , jos palaria , cred ca o sa fac o "tura" cu unele din gama Osram.

Leave a comment:

• alexsr
    replied
    Osram la orice ora. Încearcă o clasa mai jos din ce ai enumerat si o sa reziste mai mult. Deși cred ca o sa încerc night breaker iarna asta. Am Silvestar 2.0 si sunt mulțumit. Am avut Philips extreme mega ultra , scumpe si cam atât pentru ce oferă.

Sent using Tapatalk

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Azi am constatat ca mi s-a ars un bec H4 /faza scurta kaput (Philips Vision Plus pus de aprox 1.2 ani ).
    Ce imi recomandati intre Osram H4 Night Breaker Unlimited,Philips H4 White Vision si Philips H4 Extreme Vision ?

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Ciudat pentru ca eu am stat in masina cu toate usile inchise cand m-am trezit ca plafoniera este moarta dar stiu ca am actionat incuierea usilor din interior , posibil si de aici sa fi intrat uch-ul in sleep ?

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Dacă stai cu o ușă deschisă după un timp uch intră în sleep, plafoniera fiind moartă inclusiv pe direct. Se reactivează la închiderea/deschiderea unei uși sau la cheie în contact pe ACC.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Multumesc de incurajare dar nu ma multumesc doar sa-mi mearga motorul , vreau sa depistez problema .

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Parca si la mine a facut la fel dar nu mi.am batut capul..Motorul sa functioneze : D

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Am niste probleme cu plafoniera , in sensul ca am momente aleatorii cand plafoniera este complet moarta si nu stiu de la ce a inceput acest fenomen sa se manifeste !!Siguranta pare ok , la instalatia electrica nu s-a intervenit in vreun fel.

Spre exemplu azi am dat sa aprind plafoniera si nu a functionat.Am pus contactul am scos cheia si surpriza a inceput sa-mi functioneze...WTF!

Cumva UCH-ul poate oprii alimentarea plafonierei in anumite conditii ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google