Laureate 1.2 16v
Collapse
X
-
Ciudat pentru ca eu am stat in masina cu toate usile inchise cand m-am trezit ca plafoniera este moarta dar stiu ca am actionat incuierea usilor din interior , posibil si de aici sa fi intrat uch-ul in sleep ?
-
Dacă stai cu o ușă deschisă după un timp uch intră în sleep, plafoniera fiind moartă inclusiv pe direct. Se reactivează la închiderea/deschiderea unei uși sau la cheie în contact pe ACC.
Leave a comment:
-
Multumesc de incurajare dar nu ma multumesc doar sa-mi mearga motorul , vreau sa depistez problema .
Leave a comment:
-
Parca si la mine a facut la fel dar nu mi.am batut capul..Motorul sa functioneze : D
Leave a comment:
-
Am niste probleme cu plafoniera , in sensul ca am momente aleatorii cand plafoniera este complet moarta si nu stiu de la ce a inceput acest fenomen sa se manifeste !!Siguranta pare ok , la instalatia electrica nu s-a intervenit in vreun fel.
Spre exemplu azi am dat sa aprind plafoniera si nu a functionat.Am pus contactul am scos cheia si surpriza a inceput sa-mi functioneze...WTF!
Cumva UCH-ul poate oprii alimentarea plafonierei in anumite conditii ?
Leave a comment:
-
Sa ne tii la curent daca gasesti pasla de diesel, pentru capota si perete de foc ca m-ar interesa sa o antifonez.
Leave a comment:
-
Salut,vad ca esti tot din Braila ca mine,mergi pe Vadul Olangeriei ca acolo au sigur si pâslă de diesel si perete de foc.
Leave a comment:
-
NU , il folosesc la scuter.
Care ma poate ajuta cu un perete de foc si o blana de diesel ?
Leave a comment:
-
Sper ca uleiul scos nu l-ai aruncat in canal sau pe vreun camp.
Leave a comment:

Leave a comment: