Laureate 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prometheus
    replied
    Ciudat pentru ca eu am stat in masina cu toate usile inchise cand m-am trezit ca plafoniera este moarta dar stiu ca am actionat incuierea usilor din interior , posibil si de aici sa fi intrat uch-ul in sleep ?

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Dacă stai cu o ușă deschisă după un timp uch intră în sleep, plafoniera fiind moartă inclusiv pe direct. Se reactivează la închiderea/deschiderea unei uși sau la cheie în contact pe ACC.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Multumesc de incurajare dar nu ma multumesc doar sa-mi mearga motorul , vreau sa depistez problema .

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Parca si la mine a facut la fel dar nu mi.am batut capul..Motorul sa functioneze : D

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Am niste probleme cu plafoniera , in sensul ca am momente aleatorii cand plafoniera este complet moarta si nu stiu de la ce a inceput acest fenomen sa se manifeste !!Siguranta pare ok , la instalatia electrica nu s-a intervenit in vreun fel.

Spre exemplu azi am dat sa aprind plafoniera si nu a functionat.Am pus contactul am scos cheia si surpriza a inceput sa-mi functioneze...WTF!

Cumva UCH-ul poate oprii alimentarea plafonierei in anumite conditii ?

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Sa ne tii la curent daca gasesti pasla de diesel, pentru capota si perete de foc ca m-ar interesa sa o antifonez.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Multumesc pentru raspuns , voi incerca la acea adresa.

Leave a comment:

• edwardmihail
    replied
    Salut,vad ca esti tot din Braila ca mine,mergi pe Vadul Olangeriei ca acolo au sigur si pâslă de diesel si perete de foc.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    NU , il folosesc la scuter.

Care ma poate ajuta cu un perete de foc si o blana de diesel ?
    Last edited by prometheus; 15 July 2015, 12:14. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Archangel80
    replied
    Sper ca uleiul scos nu l-ai aruncat in canal sau pe vreun camp.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google