Laureate 1.2 16v
Collapse
X
-
Dacă stai cu o ușă deschisă după un timp uch intră în sleep, plafoniera fiind moartă inclusiv pe direct. Se reactivează la închiderea/deschiderea unei uși sau la cheie în contact pe ACC.
-
Multumesc de incurajare dar nu ma multumesc doar sa-mi mearga motorul , vreau sa depistez problema .
Leave a comment:
-
Parca si la mine a facut la fel dar nu mi.am batut capul..Motorul sa functioneze : D
Leave a comment:
-
Am niste probleme cu plafoniera , in sensul ca am momente aleatorii cand plafoniera este complet moarta si nu stiu de la ce a inceput acest fenomen sa se manifeste !!Siguranta pare ok , la instalatia electrica nu s-a intervenit in vreun fel.
Spre exemplu azi am dat sa aprind plafoniera si nu a functionat.Am pus contactul am scos cheia si surpriza a inceput sa-mi functioneze...WTF!
Cumva UCH-ul poate oprii alimentarea plafonierei in anumite conditii ?
Leave a comment:
-
Sa ne tii la curent daca gasesti pasla de diesel, pentru capota si perete de foc ca m-ar interesa sa o antifonez.
Leave a comment:
-
Salut,vad ca esti tot din Braila ca mine,mergi pe Vadul Olangeriei ca acolo au sigur si pâslă de diesel si perete de foc.
Leave a comment:
-
NU , il folosesc la scuter.
Care ma poate ajuta cu un perete de foc si o blana de diesel ?
Leave a comment:
-
Sper ca uleiul scos nu l-ai aruncat in canal sau pe vreun camp.
Leave a comment:
-
Motorul este destul de mic , cuplul e undeva pe la 4250 rot/minut si 75 cp la 5500 rot/minut , trebuie dus in ture , e motor de turatie
Cei care vin de pe 1.5 dci si incearca acest motor normal ca vor fi super dezamagiti.Eu imi fac treaba cu ea si sper sa ma duca 400k in conditiile in care ii fac la timp schimbul de ulei/filtre.Zgomotul motorului s-a mai diminuat fata de cum il stiam cand avea doar 12 km de la dealer
oricum si uleiul contribuie mult aici(Mobil1 NL).
Sunt useri care nu le vine sa creada cum arata masina dupa 3 ani(30k rulaj mic dar am vazut si mai mic de atat) , arata bine pentru ca eu sunt si tipicar de fel , revizii la reprezentanta a prins doar doua , restul i-am facut eu personal si nu pentru ca nu imi permit sa ma duc la repr./service ci pentru ca ma pasioneaza acest lucru, o fac din placere in timpul liber , cand va veni timpul distributiei probabil ca voi alege vreun service , la distributie trebuie sa ai "mana" la intinsul curelei , si cum n-am mai pus mana pe o alta distributie nu ma bag.
Si nu n-am garaj masina a stat tot timpul afara in toti acesti 3 ani.
Last edited by prometheus; 15 July 2015, 09:50.
Leave a comment:

Leave a comment: