cata harnicie pe capul tau in ultima perioada alex
sa stapanesti sanatos tot ce ai pus pe masina
sa stapanesti sanatos tot ce ai pus pe masina
.
, si am fost sa fac o recalibrare cum se aude vorba in popor ca cica asa trebe' . Am facut-o de oaie, cand plec de pe loc cu ea da' sa moara, nu trage deloc deloc, e moarta, aeroterma imi baga parfum de GPL si deja o iau raznaa. Maine ma duc peste ei la prima ora, sa-mi faca GPL-ul cum era inainte, se contraziceau mesterii intre ei "lasa ca facem tuning acum la instalatie, marim presiunea", le-am zis, nu are nicio problema, tragea ceas, vroiam sa stiu daca are ceva, mi-au bagat GPL presiune 0.9-1 bar, enorm... . Pe pietris da, tragea bine ca rupea aderenta repede, dar pe asfalt, moarte... . Maine sunt peste ei sa mi-o faca cu presiune normala, nu tuningareli din spatele service-ului. Pe benzina trage super bine, excelent, n-am de ce ma plange...este remapata de peste o saptamana. Sper sa o fac maine
.
si la mine se incalzeau alea vechi de mama focului...si le-am schimbat si eu de ceva timp...acu tre sa iau discuri,etrieri,placute...si vreau sa iau ceva bun
).
.
. A urmat scaderea presiunii de GPL de la 1 bar la 0.8 + softul de 1.4 (cel de GPL) putin aranjat sa dea bine
si merge foarte foarte bine. Acum ma pot bucura de ea, vor mai urma cateva modificari.

. Acum totul s-a rezolvat
, multumesc frumos, nu te-am vazut nicaieri, nu stiu numerele tale de inmatriculare
. Macar pe cel de la BMW sa il retin data viitoare!
). Ii faceam o poza.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment