Incidente din trafic-Accidente

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Daca nu mergea tare...ca berbecul...scapa...selectia naturala functioneaza.

    Comment


    • Tine de fizica. Cu cat particulele dintr-un spatiu dat cresc numeric, sansa de a se ciocni una de alta sau de limitele spatiului este mai mare, daca insa le creste si viteza, probabilitatea unei particule sa se ciocneasca de alta este din ce in ce mai mare.

      Comment


      • Particulele alea de care spui se misca haotic, autovehiculele insa se misca dupa reguli clar, neuronii soferilor sunt aia care reactioneaza haotic.

        Alt meserias.
        JUDEȚUL NEAMȚ: TRAFIC OPRIT DN2 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 în zona localității Traian, județul Neamț, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil acoperit cu un strat subțire de zăpadă), o cisternă încărcată cu butanol s-a răsturnat în afara părții carosabile.

        Încărcătura nu este afectată, însă sunt scurgeri ușoare de motorină. În prezent traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers, până la remedierea problemei de către pompieri, iar autovehiculele sunt deviate pe DJ 207B, fără probleme de fluență. Nu au rezultat victime în urma evenimentului.
        Bombalaul a efectuat o depasire in forta si a rasturnat magaoaia in sans, carosabilul era umed nu acoperit cu strat subtire de zapada cum spun astia, dar ningea.
        Soferache asta n-ar supravetui nici 2 ore pe soselele din Scandinavia.

        Numai romanii spun ca-s cei mai buni soferi din lume, strainii spun ca avem un stil de condus sinucigas.

        Soferii astia care transporta substante periculoase primesc atestatele precum copiii bomboane? Ei umbla cu bomba pe sosea si se comporta ca un copil pe PS jucand WRC?
        Last edited by mr.K; 24 February 2018, 15:51.

        Comment


        • Accidentul de la barieră este straniu. S-a remarcat anterior că stopurile nu par a se aprinde. Mașina nu pare a avea niciun fel de lumini. Mare ghinion să ai un defect electric atunci când te apropii de o cale ferată pe care trece un tren. Altceva mie nu mi se pare că explică ceea ce se întâmplă.

          Comment


          • A existat franare, schimbarea usoara a traiectoriei (derapaj) denota asta. Apoi ruleaza incet spre...calea ferata. Vizualizati cu atentie, la inceput, filmuletul.
            Aici este dilema. Foarte posibil ca i s-a oprit motorul, s-a blocat si psihic, o varianta era sa vireze dreapta, o arunca in sant, era mai sigura manevra, decat scenariul care s-a si intamplat.
            Last edited by 77sky; 25 February 2018, 14:43.
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

            Comment


            • Eu cred ca nici nu era atent la drum , semnalul luminos specific de cale ferata atunci cand se apropie un tren se vede de la o posta, un sofer atent are timp berechet sa-si ia masuri din timp pentru a opri in siguranta.
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

              Comment


              • Semnalul se vede de la o posta...atunci cand merge cum trebuie. Noi avem un astfel de semnal catre soseaua de centura care de multe ori merge vai de mama lui. Se intempla sa fie masina cu fata catre linie/semnal si soarele in spatele masinii...semnalul e greu vizibil iar goarna aia abia o auzi cu geamul deschis....
                Dar in aceste cazuri cand semnalul e vai de el sau dubios...mai mult trebuie sa sporesti atentia si sa reduci viteza! (chiar daca ala din spate stie el mersu' trenurilor, stie ca nu vine si incepe sa dea flash-uri ca de ce esti "melc") Daia!

                Comment


                • Ai atatea indicatoare care te avertizeaza ca te intersectezi cu o cale ferata + cand ii vezi pe cei din sens opus opriti la ce te gandesti ? hai poate eu am timp sa trec ! Chiar daca vine trenul si nu sunt activate semnalele luminoase si sonore ai obligatia de a opri fara sa depasesti crucea Sf. Andrei ,te asiguri dupa care traversezi . Am impresia ca ala a fortat trecerea si s-a ars.
                  sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                  Comment


                  • Eu cred ca a fost surprins si a franat tardiv, poate nici nu vedea bine la distanta, avea 58 de ani, posibil conducea rar, poate il cicalea nevasta. Oricum, o moarte stupida si groaznica.
                    Multi soferi au probleme cu vederea, mai ales pe lumina slaba, cand e innorat afara. Daca analizele s-ar face pe bune, ar fi destui care n-ar avea dreptul sa mai conduca masini, au probleme cu vederea, riscuri cardicace, ca sa enumar afectiunile cele mai raspandite.
                    Last edited by mr.K; 25 February 2018, 19:37.

                    Comment


                    • Desi e putin in afara subiectului, are o oarecare legatura cu accidentele de circulatie.

                      Din 29 decembrie 2017 se aplică noi reguli privind obţinerea permisului auto de către persoanele diagnosticate cu boli cardiovasculare sau diabet zaharat. Acestea au fost reglementate prin Ordinul nr. 1530/2017 pentru modificarea Normelor minime privind aptitudinile fizice și mentale necesare pentru conducerea unui autovehicul.
                      Din 29 decembrie 2017 se aplică noi reguli privind obţinerea permisului auto de către persoanele diagnosticate cu boli cardiovasculare sau diabet zaharat
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                      Comment


                      • Intram in normalitate.
                        Dar, cum traiesc in Romania, stiu ca vor fi destui medici care vor da avize celor cu afeciuni grave. In caz ca unul dintre soferi face infarct la volan si accidenteaza/omoara vreun nevinovat, medicul care i-a dat aviz ar trebui inculpat. Altfel, degeaba facem reguli de obtinene si reinnoire a permiselor.
                        Last edited by mr.K; 26 February 2018, 00:16.

                        Comment


                        • In caz ca unul dintre soferi face infarct la volan
                          Dupa cum ziceam.


                          Pericol de explozie în urma unui accident grav în Vaslui, la o staţie de benzină. Un şofer de 31 de ani, cu probleme cardiace, şi-a pierdut cunoştinţa şi a pătruns cu duba în zona de alimentare a maşinilor, lovind 2 dintre ele.


                          Tânărul care a provocat accidentul nu se ştia bolnav şi nu avea probleme cu inima, spun cei din familie. El urma să se căsătorească în luna mai.
                          Cei din familie stiau mai bine ca mortu'. Poate nici mortu' nu stia, ca majoritatea romanilor nu se duc la medic decat atunci cand sunt pe moarte, dar angajatorul lui nu l-a tramis la analize? Plus ca trebuia un control medical periodic, mai ales ca era sofer.
                          Last edited by mr.K; 28 February 2018, 16:27.

                          Comment


                          • mr.K nu tot timpul se vad imediat problemele cardiace. Controlul se face anual. Dar sunt situatii cand nu se descopera. Si acum...sa te pui sa faci analize de 4-5000 euro doar ca poate poate gasesti ceva...
                            Ca exemplu, la eu fac anual ekg-ul. Si imi povestea doctorita ca a avut cazuri in care la un an dupa infract...nu se vedea nimic pe ekg...in schimb dupa aproape doi ani...a facut iar infarct (si omul venea periodic la control).
                            Acum, adevarat ce spui...mai mult...nici cand suntem bolnavi nu mergem la doctor...prima data incercam sa ne tratam noi...sau la vraciul satului cu zeama de loboda si pansamente cu varza.

                            Comment


                            • Posibil sa nu fi reiesit nimic la analize, dar si analizele astea de medicina muncii sunt egale cu 0 taiat in 4 in majoritatea cazurilor.
                              EKG facut si citit de un medic generalist e posibil sa nu arate nimic, un cardiolog vede o anomalie si trece la alte analize. Doar ca nu multe firme platesc medici specialisti.
                              Cei cu permis de profesionist au obligatia unor analize la unitati medicale specializate in siguranta circulatiei, gen spitalele CFR.
                              Asta, avea doar o duba pe mana ce s eputea conduce si cu B-ul, cine stie ce analize facuse.

                              Comment


                              • Un accident rutier grav s-a produs vineri pe Drumul European 581 între Crasna şi Huşi. O femeie de 40 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite, după ce un microbuz plin cu călători şi o maşină s-au ciocnit în localitatea Târzii.
                                https://www.romaniatv.net/accident-g...na_406865.html

                                Un microbuz plin cu pasageri înmatriculat în Republica Moldova s-a ciocnit cu o maşină în care se aflau trei persoane. O femeie de 40 de ani a fost proiectată în exteriorul autoturismului şi a murit. Alte patru persoane au fost rănite. Trei dintre ele sunt în stare foarte gravă.

                                Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, vinovat pentru producerea evenimentului rutier este şoferul microbuzului.
                                Daca va intersectati cu masini inmatriculate peste Prut, ochii in 4.
                                Cei mai mari cretini de pe soselele din Romania sunt basarabenii, astia iau permisul asa cum cumpara romanii paine de la magazin.
                                In Basarabia semnele de circulatie sunt optionale, de cele mai multe ori lipsesc cu desavarsire, inclusiv din Chisinau.
                                Va dati seama ce soferi poate da fosta republica sovietica.
                                Eu probez asta periodic pe strazile din Iasi, sunt satul de fratii nostri care ne viziteaza.
                                Depasirile sinucigase sunt specialitatea basarabenilor, asa cum a fost cazul si in accidentul asta.
                                Asa ca, pazea!
                                Last edited by mr.K; 3 March 2018, 09:19.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google