Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mie mi se pare absolut normal comportamentul polițistului. N-a făcut altceva decât să-l anihileze pe derbedeu, pentru a stopa comportamentul agresiv al acestuia. Dacă era în SUA, probabil că cocalrul „cu ștaif” primea un electroșoc de ar fi zăcut inconștient câteva ore (asta în cazul fericit în care n-ar fi încasat un glonte în țeastă) și nu s-ar mai fi isterizat nimeni pe tema asta.
    În România nu auzi altceva decât că poliția nu-și face treaba și nu ne apără de infractori, dar, pe de altă parte, atunci când un polițist îndrăznește să-și facă treaba, este imediat pus la colț de presă și anchetat disciplinar de superiori. Păi atunci ce pretenții să mai avem de la oamenii legii, care au și ei familii acasă și nu-și permit să rămână fără loc de muncă, ba să mai fie și condamnați penal? Bineînțeles că aceștia se vor face că-și fac datoria.
    M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

    Comment


    • ...se poate observa cum politistul riposteaza dupa ce este lovit de Cristian Boureanu*...
      .Asa am vazut si eu pe un post de stiri. Pe alt post nu au aratat decat secventa in care politistul il lovea pe "contravenient" aparent fara motiv. Cum zice Cherubino, in SUA era "tavalit", pus catuse, dus la "beci" si apoi se mai statea de vorba. Asta daca nu era putin impuscat.

      Comment


      • La data de 12.01.2018, colegul nostru Andrei Ovidiu va fi audiat în calitate de persoană vătămată la Judecătoria Sectorului 1 București, privind incidentul cu fostul parlamentar Boureanu! Haideți să fim alături de el în număr cât mai mare! Andrei Ovidiu, agent principal de poliție, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră București, cel care s-a apărat în conflictul cu Cristian Boureanu, e


        PS: l-a banat dragnea pe grindeanu degeaba? in ce tara traim!
        Last edited by Costi-bc; 15 June 2017, 21:22. Reason: Automerged Doublepost
        o/____\o
        (i)
        .........

        Comment


        • Mai sus de vorbea despre cum ar fi in SUA.
          Politia Romana vs Politia Americana.
          Ia sa vedem la rusi.

          Comment


          • voi uitati ca militienii aia l-au provocat? trebuiau din prima sa il amendeze/retina sau sa-l lase in pace, nu sa cheme televiziunea, intariri...intariri la ce? sa anihileze 8 politai (din care 4 filmau si 3 se scobeau in coor) o fufa si-un betiv? pe undeva ma bucur ca boureanu "si-a luat-o", o merita pt alte rahaturi pe care le-a facut, dar acu' a fost provocat. si nu sustin mentinerea in functie a militianului respectiv. vrei sa impui respectul fata de lege? corect, fa-o, dar respectand si tu legea si un minim cod al decentei (unii o numesc etica profesionala). nu fa circ la lanternatrei ca sa apari politescu vitejescu care-l distruge pe raufacator. patetica militia romana, de cand l-au iertat pe boureanu cu multi ani in urma, pana acum, cand n-au fost in stare sa-l pocneasca decat cand era mort de beat si dupa ce l-au provocat/retinut aiurea o ora pe strada. pa-te-tic. imaginea care reprezinta gandirea poprului. stiu ca nu-i topic de politica, dar astia suntem. uitati-va bine in oglida dimineata, in fiecare e un boureanu, un militan de-asta prostalau, un infumurat ca dragnea, un betiv ca basescu, o carpa gen boc/grindeanu, o curva gen nutii spaima constitutii, etc. depinde de noi pe care il/ii lasam sa iasa la suprafata.
            Last edited by Seba; 16 June 2017, 11:31.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment


            • Un om beat e usor de provocat. Daca mai e si prost si face gesturi inutile...

              Comment


              • E corect ce spui si tu, Seba, dar, pe de alta parte, daca Boul Reanu isi vedea mai departe de drum dupa ce i-a injurat pe politisti si pe drum ar fi coborat la un sofer oarecare, i-ar fi dat un picior in fudulii, presa ar fi scris ca "dom'le, ce politisti avem... l-au vazut ca e beat si recalcitrant si l-au lasat sa plece ca sa bata oameni nevoinovati pe strada".
                Daca l-ar fi incatusat imediat dupa ce l-au oprit, iar era abuz din partea politistilor.

                Oricum o dai nu e bine...
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                Comment


                • @ seba - total de acord, vad si eu in oglinda...nu mai spun pe cine. Daca ii dam militianului drepturile politistului american se lasa cu mortaciuni pe strada, cum zic americanii: victime colaterale. Ne trebuie 1000 de ani ca sa intelegem democratia si apoi inca 1000 de ani sa aplicam ceva de pe acolo. Oricum, numai 10% din militieni sunt pe strada la datorie, restul completeaza rapoartele cu realizarile marete.
                  Toti iau in mana acelasi salar, aceleasi sporuri.
                  Last edited by Oti; 16 June 2017, 11:50.
                  „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                  Comment


                  • daca nu faceau politisti la apelul bocancilor, isi selectau oamenii dupa cat de buni sunt, cat ii duce capul, nu trebuia sa avem lege care sa-l faca pe politist sa nu traga cu pistolul decat daca e atacat cu 3 tiruri de ak47. acu multi ani in urma le-au dat la toti pistoale, au inceput sa omoare oameni din te mirir ce motive, acu i-au ingradit ca le e frica sa-ti dea o palma. vina nu e a mea, a ta, a lui k, etc. e vina exclusiv a sefilor din m.a.i. incompetenti care n-au fost in stare sau le-a fost frica sa bage oameni competenti in politie. asta e rezultatul lucrului romanesc: lasa ca e si el om, ce daca-i prost, e pacat sa-l dam afara, mananca si el o paine; ala e prea destept si daca ajunge seful meu?, etc. gandire de-asta "balcanica", sa nu zic "bolnava", sau chiar "tampita".
                    vitriol, daca boutreanu ar fi fost batut bine de militie, la primul ultraj, cand era treaz, mai facea el figuri? neh...asa, a iesit semi-victima din povestea asta, cu largul concurs al militiei, care si-a dat singura cu tesla-n...imagine.
                    Last edited by Seba; 16 June 2017, 12:24.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                    Comment


                    • Faptul ca politistii au tot discutat cu el este o provocare. Politistul trebuia sa-i ceara sa se legitimeze si atat. Daca il vezi ca e baut si tu il tot intrebi de vb nu ar mai trebui sa se considere ultraj, trebuia sa-l lase in " plata domnului" daca nu era el soferul masinii.Oricum ar fi politistul ala nu mai are ce cauta in sistem, nu trebuia sa rapunda la violenta cu violenta, mai ales ca Boureanu nu avea pistol cutit sau mai stiu eu ce arma alba si ei erau o armata acolo. Acum cateva luni erau la fel, o armata de politisti pt ca o femeie nu trecuse strada pe zebra.

                      Comment


                      • Originally posted by Seba View Post
                        voi uitati ca militienii aia l-au provocat? trebuiau din prima sa il amendeze/retina sau sa-l lase in pace...
                        Corect.


                        Originally posted by alinn28 View Post
                        Faptul ca politistii au tot discutat cu el este o provocare. Politistul trebuia sa-i ceara sa se legitimeze si atat. Daca il vezi ca e baut si tu il tot intrebi de vb ... Oricum ar fi politistul ala nu mai are ce cauta in sistem, nu trebuia sa rapunda la violenta cu violenta...
                        Daca il vezi ca e baut si te injura, il lasi in pace ca doar esti politist.
                        Politistul ala merita premiat. A fost chiar dragut ca l-a lasat in pace dupa ce l-a facut KO si nu i-a mai pus catuse, apoi sa-l mai tarasca si pana in masina.
                        @vitriol, si cu tine sunt de acord. Asa se pune problema la noi.

                        Intr-unul dintre clipurile postate mai sus ati vazut-o p-aia: "pentru ca m-ai enervat... o sa-mi platesti pagube morale..." Adica politistul a enervat-o ca a oprit-o in trafic. N-are ce cauta in sistem politaiul ala. Nici ala care nu-i dadea pasaportul bietului om care ragnea ca mistretul impuscat in oo.
                        Last edited by Fanez; 16 June 2017, 16:24. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Ideea este ca politia exista ca sa ne protejeze nu pt meciuri de box.Nu cred ca cineva te injura asa din senin daca nu-l zgandari.M-a oprit si pe mine politia de cateva ori pana acum dar nu am ce sa le reprosez, s-au comportat exemplar, ceea ce mai milt ca sigur n-a fost cazul aici.

                          Comment


                          • Ideea este ca politia exista ca sa ne protejeze nu pt meciuri de box.Nu cred ca cineva te injura asa din senin daca nu-l zgandari. M-a oprit si pe mine politia de cateva ori pana acum
                            1. De cine si cum te protejeaza?
                            2. N-ai vazut pe nimeni care sa te injure din senin, fara sa-l zgandari? Esti norocos. Javrele care au "in buzunar" nu stiu ce chestor, crezi ca au vreun respect pentru "tablagii" care ii opresc in trafic?
                            3. De cate ori ai injurat in fata un politist?

                            Comment


                            • Politistul ala nu s-a protejat de loc, si mai mult pare ca a cautat scandalul. In mod normal trebuia sa-l roage frumos sa nu coboare din masina, si daca totusi cobora atunci trebuia sa ia masuri si sa-l incatuseze, nu asa sa astepte sa faca show la tv.

                              Nu am injurat niciodata un politist, dar oricum nu este relevant, pt ca eu nu fac asta prea des

                              Poate din situatia asta iese si un lucru bun.Ar fi foarte bine daca toti politistii care te opresc ar avea camere de filmat cu sunet astfel incat sa nu mai existe abuzuri de catre nici-o parte implicata si pt orice contraventie sa existe dovada video.

                              Comment


                              • Originally posted by alinn28 View Post
                                In mod normal trebuia sa-l roage frumos sa nu coboare din masina, si daca totusi cobora atunci trebuia sa ia masuri si sa-l incatuseze, nu asa sa astepte sa faca show la tv.
                                de unde scoateti procedurile astea ?! dimpotriva, daca are banuiala ca e beat, il roaga sa coboare din masina ca sa vada in ce stare e.
                                in state te da imediat jos din masina, daca te vad beat. in primul rand, acolo ajungi imediat in arest, fiindca e infractiue sa apari beat in public.
                                nu mai zic sa bei pe strada, ca esti legat in secunda doi.
                                daca dai un picior in c...ie unui politist, te linseaza efectiv altii.
                                daca bagi brusc mana sa scoti actele, si nu o faci incet cu doua degete, esti impuscat pe loc.
                                si mi se pare normal, decat sa planga mama, mai bine plange ma-sa.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google