Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Cherubino View Post
    Bravo, Cibulkova si hai sictir, Halep!
    Tipic romanesc! Sunt fascinanti astia care au facut nimic toata viata, insa la sictir si scuipaturi sunt primii.
    Pana una alta, Halep e in top 10 wta de vreo 3-4 ani...daca nu mai bine.
    Keep walking...

    Comment


    • Pai nu prea ai de unde sa stii ce am facut sau ce n-am facut toata viata, ca n-am avut ocazia prilejului de a ne intalni in timp ce ne intindeam lenjeria la uscat. Da, intr-adevar n-am ajuns in top 10 la vreun sport (dar probabil ca nici tu), dar am fost in top 20 national in cu totul alt domeniu.
      Pana la urma niciun mare sportiv nu e vreun semizeu sau vreo alta entitate pe care sa nu ai voie s-o critici. Iar daca am scris ce am scris despre domnisoara H., asta nu e atat din pricina rezultatelor (asta e, atata poate), cat mai ales din pricina fumurilor si gazelor. Am mai afirmat si pe alte forumuri si-mi mentin parerea si aici ca persoana cu pricina a ajuns atat de sus in clasament mai mult din pricina unor conjuncturi favorabile (exemplu actual-disparitia Mariei Sarapova din competitii) decat din cauza jocului sau ravisant. Daca ar fi sa pun in balanta doar jocul, ar fi de top 20 (nu de top 10), ceea ce n-ar fi deloc rau, daca infumurarile n-ar fi de top 3 in mintea sa.
      M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

      Comment


      • Luati-o mai usurel, oricum Halep a declarat ca se bucura ca e in tara. Deci, nicio tragedie ca a fost trimisa acasa.
        Hai Cibulkova!
        Mi-a placut Cibulkova pentru energia aratata, lipsa de reactii nelalocul lor cand gresea, gen trantit racheta, rastit la antrenor, dat cu pumnul in muschii piciorului si alte ciudatenii comportamentale machidonene.
        Lipsa de educatie a romanilor fata de cei din centrul Europei se vede.
        Nici cand vrem sa fim aroganti, nu stim sa o facem.
        Last edited by mr.K; 31 October 2016, 17:05.

        Comment


        • Originally posted by mr.K View Post
          Mi-a placut Cibulkova...
          Și mie mi-ar fi plăcut dacă iupisiul ar avea în grilă și canale de sport care să transmită turnee de calibrul ăsta. În urmă cu 5-6 ani aveam pachetul analogic al lor, care avea în grilă doar Eurosport și mă „lăfăiam” cu toate turneele de grand slam+celelalte mai mici. După ca am trecut la digital am beneficiat și de Eurosport 2 și vedeam atâta tenis „de vârf” încât la un moment dat începusem să mă satur. Din păcate, „saturarea” mea a fost de scurtă durată, fiindcă acum cu două eurosporturi+alte câteva canale sportive de doi bani am ajuns să nu mai văd mai nimic.
          F*ck!!
          M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

          Comment


          • Recomand erdees.

            De la tenis, volei si handbal la F1/NASCAR/Indy/MotoGP, de la futbol din toate ligile care conteaza la futbol din ligile care nu conteaza ( Liga 1 ).

            La Iasi am RDS, la tara am si Digi si Dolce, la munca am si UPC, asa ca am facut o analiza cat se poate de obiectiva.

            Daca da faliment RDS, imi cumpar antena pentru Sky Sport.
            Last edited by mr.K; 31 October 2016, 19:23.

            Comment


            • rds-ul a cam frecat-o la tenis si la fotbal. de aia am si plecat de la ei.
              acum am telekom (dolce) care da toate grandslamurile feminine si cel mai tare fotbal. si va dura cativa ani situatia asta.

              Comment


              • Originally posted by Cherubino View Post
                hai sictir, Halep!
                De fiecare dată când Simona Halep pierde un meci se întâmplă ceva ciudat: internetul abundă de comentarii insultatoare la adresa acestei sportive, invective pline de venin, jigniri îngrozitoare și absolut deplasate. Și autorii nu sunt străini. Sunt români. Alături de cei, puțini, care o încurajează și continuă să o încurajeze chiar și când rezultatele sunt mai puțin bune, foarte mulți parcă se dezlănțuie mulțumiți de înfrângere și urlând pe toate zidurile veșnicele mizerii: Simona de fapt e slabă, umflată de presă, ne face de râs, e lipsită de talent, locul ocupat este doar o conjunctură favorabilă etc...

                E aici un tip de haterism antinațional care ne deosebește într-un fel de alte nații prin capacitatea nefirească de a urî concetățeni de-ai noștri care au reușit în viață prin munca lor. Nu ne deranjează foarte mult cei care au reușit fără muncă, prin furt, corupție și minciună, ca dovadă ca marile bogății sunt acumulate în mâinile celor certați cu legea.

                În schimb, invidia față de alți români care au reușit în condiții grele, prin sacrificiu și renunțări nici măcar nu mai este ascunsă. Pentru ca acești foarte mulți hateri nu o urăsc pentru că a pierdut, o urăsc pentru că, după ce a ajuns atât de sus, e în postura să piardă. Eșecurile ei sunt folosite ca alibi pentru exprimarea unor frustrări personale nesănătoase.
                Este un spectacol trist pe care îl urmărim cu toții și care spune mult mai multe despre starea noastră ca națiune decât despre Simona Halep. Dovedim, foarte mulți dintre noi, că nu am învățat nimic din eșecurile trecute, și ca pe undeva ne merităm lipsa de civilizație pe care o trăim. Ne merităm politicienii care ne fură, pentru că mulți români își doresc să fie ca ei, nu ca Simona Halep. Este o lecție aici pentru noi toți. Această fată nu are nici o obligație față de nimeni în afară de familia sa și față de propriul său anturaj. Nu s-au investit bani publici în succesul sau în eșecul său.
                Meriti cu prisosinta sa citesti acest articol.
                Last edited by IancuMIC; 31 October 2016, 21:15.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • Mulțumesc pentru link. Am citit articolul dar, deși îmi plac multe din scrierile lui CTP, nu consider că acum ar avea dreptate. Pe de altă parte, dacă „această fată nu are obligații față de nimeni” (după cum a apreciat CTP în articol), nici eu nu mă simt obligat să dau vreo explicație sau vreo justificare pentru că gândesc într-un anumit mod. Până la urmă, talpa Simonei Halep are o mărime destul de mică și nu cred că ar mai încăpea și gura mea pe lângă gurile celor care simt nevoia să pupe pământul călcat de această talpă.
                  M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                  Comment


                  • Se pare ca n-ai inteles nimic, din acest articol, cum n-ai inteles nici cine l-a scris; in fond nu e nimic de comentat. E adevarul crud in care ne regasim multi dintre noi, fara curajul de a recunoaste acest lucru; din nefericire.
                    Ce putem face?
                    Să ne preocupăm mai puțin de eșecurile sale, și mai mult de munca pe care a depus-o ca să își permită să mai piardă și meciuri. Și dacă vom aplica fie și puțin din munca ei în viața noastră de zi cu zi, vom reuși să ne schimbăm pe noi în mai bine, și să schimbăm această țară. Până atunci, cu ură și invidie nu se va putea construi nimic.
                    Noapte buna ...romani.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                    Comment


                    • Originally posted by B997NDL View Post
                      rds-ul a cam frecat-o la tenis si la fotbal. de aia am si plecat de la ei.
                      acum am telekom (dolce) care da toate grandslamurile feminine si cel mai tare fotbal. si va dura cativa ani situatia asta.
                      Ti-am zis ca am si Dolce, si pot sa compar.
                      Dolce are Champions League fata de RDS. Oricum un meci in da si ProTV-ul. In rest, are tot fotbalul, Italia, Spania, Franta, mai nou da si Rusia. Plus Europa League.
                      La automobilism, RDS e peste Dolce, care are doar F1.
                      La tenis, RDS transmite cam tot. Da' nah, tu te uiti la grad slamurile de muieri si iti ajunge.
                      Ai prea mult timp liber de pazesti atat TV-ul.
                      Last edited by mr.K; 31 October 2016, 22:26.

                      Comment


                      • Da... mea culpa. Am citit articolul, dar a apărut în josul paginii numele lui CTP, deci am tras concluzia greșită că el a scris articolul.
                        În ceea ce privește conținutul, mi-am exprimat deja opinia. Oricum, concluzia discuției cred că a tras-o mr.K la postul nr. 7293, când a descris-o atât de bine pe S.H. pe teren. Tot ce s-a scris după acest mesaj, atât de către mine, cât și de către ceilalți participanți, consider că e doar pierdere de timp sterilă și de aceea eu mă retrag din subiectul Halep (chiar dacă eu am fost cel care a deschis azi cutia Pandorei) și-mi promit solemn mie însumi că niciodată n-o să-mi mai irosesc timpul cu această domniță, având lucruri mult mai utile și plăcute de făcut.
                        M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                        Comment


                        • Originally posted by mr.K View Post
                          La tenis, RDS transmite cam tot. Da' nah, tu te uiti la grad slamurile de muieri si iti ajunge.
                          pai la muieri mau aveam si noi ceva. la barbati suntem prastie.
                          la fotbal nu urmaresc campionate interne. mai ales pe al nostru.
                          singurele meciuri care merita timpul pierdut sunt in champios league

                          Comment


                          • Mie imi place sa urmaresc tenis de calitate, nu neaparat romanii.
                            Prefer un meci Federer-Djokovic decat Halep-Begu.
                            La fotbal ai ce vedea si la un derby gen Barca-Real, MU-Arsenal, Juve-Inter.

                            CL e o competitie dezechilibrata pana in sferturi, de obicei in fiecae grupa sunt 2 superechipe si 2 d'alde Steaua, Ludogoret, Legia, care vor fi ciuca batailor.

                            Un pod cu circulatie auto s-a prabusit in Italia. Ghinionul a facut ca acest lucru sa se intample exact cand un tir condus de un roman se afla pe acel pod.


                            Cum a cazut podul asta in Italia, se poate intampla oricand, si la noi.

                            Dar macar am cheltuit 350 de milioane de euro pe Transalpina, ne doare la basca de poduri. Si de cele vechi, si de altele noi, eventual peste Dunare.
                            Last edited by mr.K; 1 November 2016, 12:55. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • Pai si la noi au inceput sa se prabuseasca autostrazile (si e doar inceputul...)
                              M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                              Comment


                              • Au inceput sa se scufunde, dar nu de vechime, ci din alte cauze.

                                DNA-Transalpina

                                Din discuţiile purtate cu omul de afaceri Nelu Iordache reiese interesul reprezentanţilor CNADNR de a încheia contractul pentru modernizarea DN 67C...


                                Si rechizitoriul DNA.


                                Curios e ca sunt doar oamenii de la Regionala Craiova anchetati pentru smenarea contractului cu plata in euro, cand presiunile e clar ca au venit de mai sus, de la CNADNR, ministerul transporturilor, premier, partide....


                                Cand cineva va pune sa semnati o hartie penala, mai bine refuzati si stai acasa 1 an cat dureaza procesul prin care veti fi repus in drepturi la locul de munca, decat sa va puna sechestru pe viitor, peste multi ani.

                                Aici a durat 8 ani, dar vor plati in general cei pe post de acar Paun, ala de la achizitii, ala de la juridic, ala de la control preventiv, simple instrumente, care stiau ca e ilegal ce semneaza, dar nu se puteau impotrivi decat renuntand la post.. Intermediar a fost directorul regionalei Craiova, iar vinovatii sunt mult mai sus.
                                Last edited by mr.K; 1 November 2016, 13:50.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google