Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pietonul isi inchipuie ca zebra este flancata de ziduri armate de beton, de aceea nu se asigura. Cica e dreptul lui.
    Nu am reusit sa inteleg fenomenul pana ce nu am discutat cu o persoana care si-a schimbat radical optica, dupa ce a luat permisul.
    Inainte nici nu se asigura, sa analizeze viteza, daca se opreste sau nu masina. Mergea pe premisa ca este dreptul sau.
    Acum nu mai face un pas, fara sa se asigure...
    Azi daca nu ma opream pe axul drumului, dupa ce trecusem de un sens, ma lua unul pe capota.
    Viteza destul de mare, a oprit dupa ce m-a vazut stationat si privindu-l, sa vad reactiile si apoi mi-a facut semn sa alerg...Mda...
    Nu inteleg: daca tu vezi pieton angajat pe trecere, tu nu franezi?!? Mai ales daca ai vreo 40-50km/h? Curios.
    Nu prea merg pe jos, in oras, dar si cand merg, constat ca nu prea se acorda prioritate pietonilor
    In ultimele 2 saptamani, daca nu ma opream eu, vreo 3 masini gata=gata sa ma atinga, intr-un caz eram si cu Piciul. Tineri toti soferii.
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

    Comment


    • Pe orice zebra, daca te asiguri, sansele de a se intampla ceva sunt aproape nule. Cum zicea si colegul vasile, degeaba il baga la zdup (cu suspendare) Legea, daca te-a mierlit beizadeaua. Faci ceva la coor cu Legea. Asigurati-va fratilor, ca toti suntem si pietoni si soferi...sa te fereasca sfantul sa fie careva dintre noi in locul celui de mai sus, ca oricarui i se poate intampla sa-i sara cineva in fata, chiar si pe trecerea de pietoni, curat ghinion.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

      Comment


      • Sunteti off-topic. Aci' vorbim de soferi nu de pietonti. Sa nu uitam mosulicii cu Dacii mai batrane ca mine care semnalizeaza stanga si fac dreapta, care nu se asigura pe principiul ca rabla lui oricum e dusa. Daca intram in portiera lui praf il faceam.

        Comment


        • Sunteti off-topic.
          Aici se discuta despre soferii care enerveaza, in speta de mai inainte de cei care nu dau prioritate pietonilor.
          Tu nu mergi niciodata pe jos traversand o zebra, parchezi direct pe divan, in casa sau intri cu masina direct intr-o institutie unde ai treaba?

          Implicit
          Sa comentam pe cazul asta.
          Ce a fost de zis s-a zis deja, observ. Aici sunt de acord cu pedeaspsa cu suspendare, sunt destui factori care au favorizat accidentul.
          Last edited by mr.K; 4 July 2012, 09:26.

          Comment


          • Ati aparut si voi astia cu "off topic" precum sunt pe diferite site-uri de postari filmulete, aia cu "fake" ...
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

            Comment


            • Desi soferul a avut o parte din vina (insa tare as vrea sa stiu cati nu faceti la fel) ala a venit ca berbecul. Chiar daca l-ar fi vazut cel mai devreme posibil tot il atingea. Mai usor dar tot l-ar fi atins. Boschetul ala nu are ce sa caute pe marginea drumului.

              Am renuntat la divan, parchez doar in parcare iar la institutii nu merg niciodata cu masina ca ma pierd mai mult timp sa parchez decat sa rezolv iar eu tin la timpul meu. Avem notiuni diferite despre ce inseamna off - topic. Eu zic sa limitam ironiile care nu-si au rostul.

              Ca tot veni vorba de parcare. Ii uras pe imbecilii care blocheaza o banda cand este mama aglomeratiei desi erau locuri de parcare 10 metri mai incolo.
              Last edited by Bodanel; 4 July 2012, 11:35. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • Avem notiuni diferite despre ce inseamna off - topic.
                Aici se discuta despre soferii care ne enerveaza...
                .........
                Desi soferul a avut o parte din vina (insa tare as vrea sa stiu cati nu faceti la fel) ala a venit ca berbecul.
                Nu ne baga pe toti in aceeasi oala. Soferul a intrat ca bivolul pe bretea, cu toate ca era clar ca urma sa aiba cedeaza trecere/stop. Sunt tot ma imulti cei care franeaza in ultima clipa.

                Comment


                • Nu la partea cu viteza ma refeream ci la faptul ca se uita acolo unde vroia sa intre. Dupa cum am mai spus daca nici macar nu ridici piciorul de pe acceleratie cand urmeaza o trecere de pietoni meriti o pauza la condus( chiar era indicat franeze ca nu vede nimic in dreapta dar asta e o alta discutie).

                  Comment


                  • Azi am patit o faza naspa, veneam de la Zalau cu doi prieteni cu masina lor, un opel corsa, venim frumos cu 90-100 inafara satelor si dam de un BOU cu un hyundai accent care mergea cu 70, bun, vrem sa il depasim , o calca la 110, nu putem depasi o lasa iara la 70 cand veneau masini din fata sa nu putem noi depasi, cand vroiam sa il depasim iara o calca. prietenul meu il claxoneaza si el ne arata m*e, neam enervat toti, am reusit cumva sa il fentam intr-un sat si sa il depasim , si cand eram in dreptul lui o calca si prietenul meu a tras brusc spre el sa il sperie si omu a pus o frana ca aproape s-a oprit pe loc si din clipa aceea nu l-am mai vazut in oglinda , so fi kkt omul pe el. Eu stiu ca nu am procedat corect ca am tras spre el dar pe unii doar asa ii inveti minte sa isi vada de traba lor. Acum intrebare vine, ce poti face cand mai intalnesti un astfel de animal fara sa te enervezi?
                    sigpic

                    Comment


                    • Legat de trecerea de pietoni, ieri ajunsesem la jumatatea trecerii de pietoni cand, o vaca, ( ca altfel nu pot sa-i spun,era una la 45-50 de ani ) a pornit masina care era oprita pe dreapta, a bagat in viteza si a trecut la o jumatate de metru prin fata mea.Sincer nu stiu ce a fost in capul ei, norocul meu ca am avut un moment de ezitare, altfel faceam pe hopa mitica.Masina era un opel corsa de ultima generatie cu numere de Bucuresti, am fost atat de consternat de intamplare incat nu am retinut numarul de la masina.

                      Comment


                      • @adyshor Daca toti ar proceda ca si prietenul tau nu stiu ce s-ar intampla pe sosele...! El (prietenul) s-a gandit vreun moment ca ar putea pierde controlul volanului la viteza aia? El s-a gandit putin si la celalat sofer, ca a intrat in panica si ca ar putea trage de volan stanga sau dreapta? Vrei sa-l depasesti? Depaseste-l frate daca ai cu ce...daca nu stai cuminte...Putin respect pentru ceilalti nu strica... Daca pe el nu il duce capul mai mult trebuie sa faceti si voi la fel? Voi ati gresit mai mut ca el la faza asta!!! Ne mai intrebam de ce se intampla atatea accidente...
                        MY CLA

                        Comment


                        • Problema nu e ca se accidenteaza el , dobitocul ci ca poate sa mai faca si alte victime , pentru ca nu stii unde poate intra cu masina.Solutie dai telefon la politie si dai numarul dobitocului.
                          Last edited by madi; 8 July 2012, 22:57.

                          Comment


                          • Eu sambata in localitate,60 km/h mai mult nu merg nu am de ce,in fata mea trei masini parcate pe carosabil,din fata venea alta,eu pun semnal stanga incetinesc pana aproape de oprire trece nenea care venea din sens opus ma angajez in depasire cand vine un dobitoc cu o skoda drept in fundul meu claxonand(nr de Bucuresti).Deja aveam draci din alta problema,m-am enervat,inca aveam viteza destul de mica dupa depasirea celor trei masini stationate ii pun trei frane una dupa alta el se baga in depasire dar merge paralel cu mine sa vada cu cine are de a face,in momentul ala ii dau blana,nu m-a putut depasi,a trebuit sa treaca inapoi in fundu meu deja venea alta masina de pe contrasens,pana am intrat pe strada mea l-am tinut numai in spatele meu.
                            "light up the darkness" Bob Marley

                            Comment


                            • Prestige, noi cand am facut faza aia ca am tras pe el era la iesirea din sat, faza s-a intamplat la 50-60 km/h l-am surprins, noi ne grabeam spre casa , el mergea cu 70 , ce sa fi facut, nu ne lasa sa il depasim, trebuia sa stam in curul lui cu 70 din zalau pana in cluj?, si daca sunam la politie ce se intampla? crezi ca ii facea ceva , ti se pare ca suntem in germania sa se aplice legea, acolo de ce nimeni nu face asa?, pentru ca te arde politia de nu te vezi, si la faza cu respectul , daca vrei sa primesti respect atunci respecta si tu pe altii , daca nu stai dracului acasa si nu ii incurca pe altii ca tu ai chef de joaca pe sosea, cine face asemenea chestii isi merita pedeapsa fara suparare .
                              sigpic

                              Comment


                              • Pe mine ma enerveaza soferii care merg cu 80-100km/h in localitati si te depasesc, apoi in afara localitatii merg cu aceeasi viteza sau chiar mai incet ... eu absolut niciodata nu merg mai tare de 60km/h in localitate, poate sa fie drumul cat de liber, sa fac coloana de 2km dupa mine , eu merg cu 60, fie ca este politie, fie nu ... in afara merg cat imi permite traficul si drumul, dar in localitate nu risc niciodata. Asa ca nu ii inteleg pe soferii care merg si in localitate si in afara cu aceeasi viteza , sau mai tare in localitate decat in afara.
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google