If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A fost super bine la regionala ca si in anii trecuti, am fost cam putini dar tot a fost distractie.
Sambata cand am ajuns la piscina venise cineva cu un logan argintiu de HD, duminica dimineata l-a mai vazut cineva?
Felicitari organizatorilor si dezorganizatorilor!
ti a sters ana memoria de tot))) colegul de la deva a plecat de dimineata la mare
cum nu ? de pavilionul rosu cu lazile pline cu gheata ai uitat ?
la fel de frumos ca si in anii trecuti , piscina a fost ce trebuia.
De astea trebuia sa se ocupe organizatorul, nu cei din LCB. La cat de cald a fost la ora aia, ar fi facut vanzare la apa si sucuri in 2-3 ore cat pentru un weekend.
A fost super bine la regionala ca si in anii trecuti, am fost cam putini dar tot a fost distractie.
Sambata cand am ajuns la piscina venise cineva cu un logan argintiu de HD, duminica dimineata l-a mai vazut cineva?
Felicitari organizatorilor si dezorganizatorilor!
Ca si in anii trecuti, regionala a fost un succes. Sper sa putem repeta si in anii viitori evenimentul. Organizatorii au fost super (Dissel, Katalin), iar participantii la inaltime ca de obicei (caterinca, glume, buna dispozitie, masini adevarate, etc.).
Sper sa ne puem vedea si cu alte ocazii, iar criza sa nu ne afecteze. Mult succes baieti si fete!!!
Mi-a placut si voi mai reveni cu drag. Pacat ca n-am avut cu ce sa ma dau la liniute, m-am dat cu a lui DNY..
Tin sa-i MULTUMESC FOARTE MULT lui Cosmin CGK pentru faptul ca mi-a salvat viata, altfel ma innecam la 3.5 metri... caterinci caterinci, ca nu sariti si voi dar nu ma credea nimeni ca nu stiu sa innot deloc. Aveam impresia ca si acolo era apa de 1 metru jumate.
auzi explicatia lui alexpeed;am vazut eu ca scria 3,5 m dar am crezut ca e lungimea la bazin!faceai liniute in bazin???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: