Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cromatic
    replied
    Mindrunner intra destul de rar pe forum, daca astptati raspunsul repede mai bine il contactati la telefon.

Leave a comment:

• Leo0608
    replied
    Originally posted by B-64-MVP View Post
    un pret pentru noul model +tv tunner pe pm daca se poate ! ! !
    Mindrunner da-mi pm si mie

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    un pret pentru noul model +tv tunner pe pm daca se poate ! ! !

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Originally posted by Mindrunner View Post
    Nu stiu daca ai observat dar noi NU VINDEM RAME ci solutie completa cu montanjul asigurat in pret. Asa ca aceste comentarii nu-si au rostul AICI.M-ai contactat si pe privat si ti-am spus ca nu te pot ajuta.
    Faptul ca ai achizitionat o rama din alta parte nu este problema noastra! Multumesc pentru intelegere.

Ce model de comezi ati achizitionat? Ce tip de conector are?
    Am vorbit cu colegii mei si mi-au comunicat pretul de 100RON pentru manopera de montare.
    Noi nu vindem rame = noi nu am vandut rame?
    Si sa zicem ca au vandut rame. Ce legatura are un alt magazin cu ce au ei?
    Acum intelegi matale?

Dumneata sa zicem ca vinzi mere. Eu ma duc in piata si cumpar mere, apoi vin si iti fac scandal ca de ce merele sunt proaste, in conditiile in care eu nu ti-am fost client vreodata!
    Te cert pentru produsel altora.
    Vezi anomalia?
    Last edited by Cezar; 6 October 2013, 18:00. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• PrietenCuTine
    replied
    Pai se vaita un coleg mai sus ca a cumparat rama separat si ia pleznit sau ceva de genu.
    Iar initiatorul topicului spunea mai sus ca el nu a vandut rame separat, doar la pachet cu navi.
    Acum intelegi matale ?!

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Ce legatura are maria cu palaria, ca n-am inteles.

Leave a comment:

• PrietenCuTine
    replied
    Vad ca prin 2012 vindeau si rame separate cu 250 lei.
    Attached Files

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Originally posted by danielriz View Post
    ok,am inteles asta,dar ramele voastre sunt din acel;asi material ca si cea care am cumparat eu ...prost,comentariile isi au rostul,lumea trebuie sa stie ce cumpara,voi o montati si apoi daca eu demontez rama se rupe la demontare ...

garantati ptr calitatea ramei ?daca vreodata vreau sa demontez,sa scot rama,dvd ...trebuie sa vin la voi ,sau pot face singur ?
    De unde stii tu din ce materiale sunt ramele celorlalti?
    De unde stii tu ca ele sunt proaste?

Ai cumparat un produs prost de la un alt comerciant crezand ca sunt cei ce vand aici. Chiar asa de ignorant sa fii?
    Ba chiar ti-a si spus omul asta ca n-are nicio legatura cu cei de la care tu ti-ai luat porcaria.
    Ba si mai mult, ti-a zis ca el nu vinde rame decat impreuna cu unitati. Ce e asa de greu de inteles?

Originally posted by Razvy View Post
    multi si-au pus sisteme mult mai performante inainte ca ei sa fi aparut pe forum.
    Ca exemplu vezi masina lui Vlad, black rocket
    Ce-i drept, el are doar un monitor si restul e sub bancheta, dar se pot face multe. Si eu am avut 2DIN, care acum e la Alex125
    Tuy ce pana mea tot comentezi atat?
    Ai avut tu pe dracului, cu toroapa ta cu tot, ca ma scoateti din sarite.

Vezi mai omule de viata ta, si de 2 dinul tau, ca esti pe langa topic grosolan.

Comentati efectiv din rautate, nu altceva, si asta ma deranjeaza.
    Last edited by Cezar; 6 October 2013, 16:43. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• lungu Dan
    replied
    Cat costa aparatul 2din arm11?Modelul nou,montat pe un ph1.

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Originally posted by Mindrunner View Post
    Este disponibil un nou model de aparat 2DIN. Sistemul este tot pe platforma ARM11.
    Look exterior diferit , si cateva functii in plus fata de modelul anterior.Meniurile sunt Windows8 style, reconfigurabile de catre utilizator. Model CM6203
    Pretul este acelasi ca si pentru modelul anterior.

Pentru cei care singura ocupatie este sa carcoteasca, o pot face linistit in continuare.
    Ne adresam celor care doresc o solutie rezonablila atat ca pret dar mai ales din punct de vedere al aspectului lucrarii la final.
    Cunosatem foarte bine destule alte tentative si "ciobaneli" ale bordului cu rezultate care mai de care mai caraghioase!
    Salutare
    Ma intereseaza si pe mine, astep un mesaj cu pretul si monaj in zona Cluj sau in vecinatate.
    Multumesc.

Leave a comment:

• budaipmihai
    replied
    Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea !!!

Leave a comment:

• Raoulemilian
    replied
    Cele 3 poze de mai sus sunt de pe masina mea. Am fost la ei in Bucuresti si baietii au fost foarte amabili.Ii recomand,fac treaba foarte buna. DVD-ul merge fara probleme.

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Cam asa arata CM6203 instalat pe un Logan PH2
    Attached Files

Leave a comment:

• Mindrunner
    replied
    Este disponibil un nou model de aparat 2DIN. Sistemul este tot pe platforma ARM11.
    Look exterior diferit , si cateva functii in plus fata de modelul anterior.Meniurile sunt Windows8 style, reconfigurabile de catre utilizator. Model CM6203
    Pretul este acelasi ca si pentru modelul anterior.

Pentru cei care singura ocupatie este sa carcoteasca, o pot face linistit in continuare.
    Ne adresam celor care doresc o solutie rezonablila atat ca pret dar mai ales din punct de vedere al aspectului lucrarii la final.
    Cunosatem foarte bine destule alte tentative si "ciobaneli" ale bordului cu rezultate care mai de care mai caraghioase!
    Attached Files

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    multi si-au pus sisteme mult mai performante inainte ca ei sa fi aparut pe forum.
    Ca exemplu vezi masina lui Vlad, black rocket
    Ce-i drept, el are doar un monitor si restul e sub bancheta, dar se pot face multe. Si eu am avut 2DIN, care acum e la Alex125

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google