De Unde Alimentati Cu GPL?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • La iesirea din Sebes pe DN7 sunt doua bebzinarii care au si Gpl e vorba de Agip si Lukoil la ambele pretul e 2,75 lei . La iesirea din Sibiu spre Sebes sunt doua lukoil cu Gpl. la intrarea in Alba dinspre Sebes sunt doua statii Gpl un lukoil si un Rompetrol. Cel mai ieftin gaz in zona e in Sebes.

    Comment


    • GPL București>Cluj

      Ar fi la Pitești Petromul de la ieșirea spre Mioveni cu preț bun.
      Apoi după ce se termină coborârea de la Dedulești înainte de valea Topologului mai e un nonstop dar scump, apoi înainte de Vîlcea câteva stații la popasuri.
      Pe centura la Vâlcea după ce treci de baraj pe dreapta era o stație cu gaz ieftin, apoi pe valea Oltului sunt câteva, parcă înainte de Călimănești și una la Brezoi.
      După Sebeș era la Rompetrol la Lancrăm la preț rezonabil, însă eu știu că am pus la prețuri bune la intrarea în Alba Iulia, după pod e imediat Lukoil sau după următorul stop la Rompetrol, tot pe stînga cum intri în oraș. Pune acolo că la stația de la ieșirea din Aiud e scump din câte țin minte, iar după nu prea sunt.
      Prin Turda am căutat de am înnebunit iar singura stație avea gazul anul trecut 4,03!
      Drum bun!

      Comment


      • Multumesc mult pentru info! Cred ca o sa pun la Luk din Rm Valcea si eventual in Sebes cum fac dreapta de pe autostrada (nu mai e cazul dar sa stau linistit prin Cluj)
        Saab 9-5 Aero

        Comment


        • De anul trecut de cand am pus instalatia de gpl, bag numai de la Carbogaz de pe soaseaua Andronache (la recomandarea a 2 vecini, dintre care unul taximetrist cu 300K de km la bord). Ultima oara (acum 1 saptamana) era 2,65 lei/litru. Ma bate gandul sa bag de la Mol Fundeni, cu prima ocazie, unde e 2,59 lei/litru, cel mai mic pret vazut de mine pe unde umblu prin Bucuresti.
          Ce vroiam sa intreb: de la Autogaz baga cineva? Apartine celor de la AGR sau e doar o coincidenta de nume?

          Comment


          • ocoleste mol, dupa 3 ani de lukoil am bagat si eu de la mol, ca simptome dupa un plin de gaz ar fi ca moare prima data cand trece pe gpl, pornesc din nou si apoi trece fara probleme ... revenit la gpl lukoil si s-au rezolvat problemele dupa ~3 plinuri
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

            Comment


            • Hai ca la voi la capitala chiar e parfum daca mai ai si card la Lukoil,am bagat duminica pe centura ocolitoare (de leaga A3 de A2) cu 2,59 cu tot cu reducerea de 10 bani/litru.
              Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

              Comment


              • Originally posted by 827sam View Post
                ocoleste mol, dupa 3 ani de lukoil am bagat si eu de la mol, ca simptome dupa un plin de gaz ar fi ca moare prima data cand trece pe gpl, pornesc din nou si apoi trece fara probleme ... revenit la gpl lukoil si s-au rezolvat problemele dupa ~3 plinuri
                Nu stiu ce sa zic...de la care Mol ai bagat?
                Eu de fiecare data cand am bagat de la Mol masina s-a comportat excelent. In schimb de la Luk de foarte multe ori masina se misca exact ca un c.r.- nu avea vlaga deloc.
                Ultima experienta e cea de duminica- de la Luk Cluj. Pe autostrada ma rugam de ea sa ajunga la 150- m am enervat si am comutat pe benzina, parca am prins aripi.
                In schimb la dus am avut gaz de la Mol si am mers excelent.
                Saab 9-5 Aero

                Comment


                • Eu stiam ca Mol are carburant bun. Eu sunt patit cu benzina de la Lukoil si de atunci nu vreau sa mai aud de el

                  Comment


                  • Eugen, de la Mol de pe fundeni, ca stau aproape. Folosesc 90% lukoil fundeni fara niciun fel de probleme, de mai bine de 4 ani si ~60.000 km, mereu am schimbat filtrele la 15.000 si erau fara pilitura .
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

                    Comment


                    • Eu de 3 luni alimentez numai de la Lukoil si merge excelent. lukoilul de la care alimentez ia gazul de la Bulrom.

                      Comment


                      • Eu de fiecare data cand am alimentat de la Mol Fundeni am nimerit gaz foarte bun- e cam locul meu preferat dar e departe de mine. Poate ai nimerit tu un lot prost nu stiu ce sa zic.
                        Saab 9-5 Aero

                        Comment


                        • De cateva luni alimentez de la autogaz, atat gazul cat si pretul sunt ok.

                          Comment


                          • Ieri am alimentat de la Petrom.Deja masina e alta dupa gazul de la Luk Rm Valcea- zici ca i au revenit vreo 20 cai.
                            Saab 9-5 Aero

                            Comment


                            • Eu alimentez de la bulrom...merge bine si nu am gasit mizerie in filtru.am si 5 litri bonus la 150 de litri alimentati

                              Comment


                              • Tot de la Bulrom pun si eu gaz, e foarte bun si chiar mai ieftin decat la alte statii gpl. Nu am auzit de bonusul de 5 litri, probabil ca nu peste tot e la fel, insa in ciuda calitatii gazului, deservirea mai lasa de dorit, in sensul ca de cele mai multe ori operatorul "uita" sa imi dea bon. Motiveaza ba ca "nu ii merge casa", sau ca punctul de incasare e mai departe de locul de alimentat si are clienti care asteapta, incat uneori, mai ales daca ma grabesc, renunt eu. Ma multumesc sa urmaresc la pompa daca mi-a bagat cantitatea ceruta si daca afiseaza pretul corect si atat. Nu generalizez, am vazut asta doar la statia locala din reteaua Bulrom.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google