Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tomu
    replied
    daca e 15000euro, o sa arate atate bine in showroom ! nu o sa cumpere nimeni...la banii astia iti iei ceva cu 150-160 cai diesel ...

deja loganu a inceput sa nu mai fie lowcost si daca ar mai vrea sa vanda ceva dacia, ar trebuii sa faca niste oferte prea bune...poate nu neaparat la pret, o cotiera sau niste presuri gratis la cumpararea masinii...ceva nene !

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    Ei oricum au niste adaos-uri pe preturile actuale . Deci daca vor vrea il vor scoate si la 9000 daca tin mortish ... dar mai mult ca sigur nu vor vrea sa-si scada ei INCOME

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Chiar si Loganul de la Elia a fost evaluat la 20.000 de euro si nu era masina de serie(cand se fabrica in serie costurile unitare scad destul de mult) plus ca avea si chestii de fite gen scaune imbracate in piele. Apropo din cate stiu scaunele imbracate in piele ajung pe la 1000+ de euro daca-i piele de calitate. Eu evaluez asa ca amator ca ar ajunge cam 14000-maxim 15000 daca se modifica substantial si sistemele de siguranta(frane, introducerea ESp-ului,etc).
    Last edited by Cristi_LCD; 12 March 2009, 09:56.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Pai Elia chiar n-are nici o legatura cu viitorul Logan 133 cp (daca va fi).
    Vom vedea, cert e ca ar trebui sa schimbe masina cu totul ca sa afiseze un pret 15000 Euro.

PS: Un Clio de 200 cp costa vreo 19000 Euro, cuma naiba sa ceara 15000 sau chiar mai mult pe un Logan de 133 cp??
    Sau luam Laguna nou benzinar 140 cp , tot pe la 19-20000 Euro costa, o sa fie Loganu 133 cp 15-16000 Euro...right.
    Last edited by Octavian; 12 March 2009, 09:43.

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    pai motorul e mai scump,sistem de franare ceva mai bun,suspensii mai bune, trebe si un esp, mai trebe sa fie si ceva modificari pe la caroserie.nu cred ca dacia o sa-ti dea tie moca ceva .si elia e tot pe logan facut si ce scor are?
    Last edited by margelatu; 12 March 2009, 09:29.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Daca e tot pe Logan pus, n-are cum sa ajunga la 15000 Euro, pt 28 cp in plus si ceva suspensii intarite, n-ai cum sa platesti 5000 Euro mai mult.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Eu cred ca va sari de 15000. Nu prea are cum sa o faca de 12500-13000, mai ales la ce politica duce Renault.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    N-o sa sara de 12000-12500 (atata timp cat 1.6 16V full e pe la 10000 parca).

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    uzinele dacia pot scoate masini mai puternice da e problema pretului masinii.in momentul asta sunt multe firme care au scazut pretul si au oferte marfa doar bani sa ai.un asemenea model sigur va ajunge pe la 15000 mii .in aceste conditii sunt multe optiuni.asa ca au lasat-o moale si au scos oala aia de 5000 euro poate so vinde.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Ce minune sunt astia 133 cp?
    Daca au scos deja varianta cu 100+cp, nu vad de ce nu ar scoate si una mai sportiva.

Leave a comment:

• silvereden25
    replied
    dacie de 133cp? fiti mai seriosi mai trece multa apa pe dunare

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    Adevar graiesti tu SAMBO , dar VTS cu toate ca e mai mica decat LOGAN are 125 cai batuti , si nemancati . Am mers cu asemenea si urca destul de greu in ture pentru ce motor are .
    De asta ne mandrim ca daca-si va baga Renault motorul de 1.6 133 va fi direct de la RENAULT SPORT implicit ceva prea sportiv si cam au performante mai mari decat multi pe motoare din aceleasi clase

sigur nu au amanat proiectul . Pur si simplu e o componenta pe care o au , nu tre` sa proiecteze nimic in plus , poate doar suspensiile care deja sunt proiectate de KW si jante sunt mii de modele omologate TUV .
    Ar fi o mare greseala sa nu scoata modelul asta care sincer o sa fie o alternativa
    Last edited by ingerulol; 10 March 2009, 20:39. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• sambo
    replied
    Or fi amanat proiectul pe motive de criza ...
    Si sa stiti ca cei care la inceputul topicului vorbeau de un curs de pilotaj, nu spuneau chiar tampenii. Twingo sport chiar se vinde impreuna cu un curs de pilotaj. Sa sari de la 75 cp la 133 nu e o gluma desi romanasul nostr vitezoman considera asta.

In alta ordine de idei 133 cp din 1.6 nu e o valoare extraordinara (nu spun ca nu e un lucru bun pentru Dacia), insa Citroen C2 VTS ARE DE CATIVA ANI 125 CP produsi de un 1.6 aspirat. Si exemplele ar putea continua. Eu unul mor de curiozitate.

Leave a comment:

• GOLAN91
    replied
    Dealari in general nu prea stiu,si vb serios...

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Domnilor da cand la anul va avea 133 de cai,ca deja a cam trecut un an.
    Eu am intrebat pe o cunostiinta de la dealer si mi-a zis ca nu stie nimic.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google