Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• soto_adler81
    replied
    Sa vedem cand or sa binevoiasca domnii de la Dacia sa scoata un motor mai puternic, banuiesc ca o data cu lansarea noilor modele, care parerea mea ar cam trebui scoase de la anul, ma refer la Dacia Suv si la inlocuitorul Loganului care are deaja 5 ani de acum si ar cam fi timpul sa scoata ceva nou.
    Poate atunci, iar in prinvinta comparatiei cu Skoda, nu isi are rostul abia daca se compara modelele Renault(parerea mea ca nici ele) cu cele Skoda, Dacia ce sa mai vorbim, mai trebuie sa creasca.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    100% corect! dar ce facui daca te apuca si vrei sa te mai dai ocazional pe un circuit sau la o chestie organizata pt amatori?

Leave a comment:

• VonRundstedt
    replied
    Originally posted by VonRundstedt View Post
    Nu cred ca au vanzari aproape zero, totusi, suntem destui care asteptam cu lunile pana ni se onoreaza comenzile....nu stiu de ce am impresia ca pt. dacia criza e numai buna.
    Ca sa revin la topic, o masina cat mai puternica nu foloseste prea mult prin Romania... drumuri proaste, aglomerate, radare din ce in ce mai multe. Sa ma tarasc cu 50km/h reusesc si cu un motor mai putin puternic. Parerea mea!

Leave a comment:

• Seba
    replied
    am exagerat nota, evident, dar in romania nu vand masini. nici altii, ce-i drept, dar macar ei trebuiau sa vanda. oricum, asta e alta discutie si avem topic separat pt ea

Leave a comment:

• VonRundstedt
    replied
    Originally posted by Seba View Post
    hai sa ne linistim sa vedem intre timp ce super oferte de 20 de euro reducere mai scoate dacia pe timp de criza, cand au vanzari aproape zero barat.
    Nu cred ca au vanzari aproape zero, totusi, suntem destui care asteptam cu lunile pana ni se onoreaza comenzile....nu stiu de ce am impresia ca pt. dacia criza e numai buna.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Originally posted by Pacco View Post
    Cu siguranta cel de 133 CP,va avea multe modificari gen ESP,si o sa faca pipi pe Skoda .Nu suport Skoda.Masina copy-paste.
    133 intotdeauna e mai putin decat 150 un aspirat intotdeauna si-o va "fura" de la un turbo de aceeasi cai. acum intelegi cine pe cine face pipi de fapt?

mergand cu ideea mai departe, la logan prefer sa nu comentez de pe ce versiuni de megane, clio, micra, twingo, modus, laguna, cangoo are piese. apropo, puntea fata de la logan suporta piese de renault 5 respectiv renault 11, masini din anii '80, asa de noua e tehnologia. de motoare nu mai zic, mpi-urile sunt cu 10 ani mai batrane decat 1.8T de la vw. care intre noi fie vorba, e motor super fiabil si poti sa-l tiganesti pana in panzele albe (220cp cu interne stock la motor) unde deja ai intrat pe teritoriul lui megane f1 team ca performante. hai sa nu ne pisam contra vantului, macar pentru moment. nu de alta, dar bate destul de puternic
    Last edited by Seba; 22 April 2009, 12:28.

Leave a comment:

• gigiman
    replied
    ar fi bine daca ar avea si tabla galvanizata

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Eu stiu sigur ca nu o sa-mi iau Logan de 133 de CP ca face criza nevasta-mea . Asta nu inseamna ca nu as vrea sa-mi iau .

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    Cu siguranta cel de 133 CP,va avea multe modificari gen ESP,si o sa faca pipi pe Skoda .Nu suport Skoda.Masina copy-paste.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    stii tu ceva acolo normal ca skoda ar alege majoritatea la aceeasi bani, chiar daca acum pe forum ar da toti zeci de mii de euro pe un logan mai tare. daca te uiti mai atent, o sa constati, paradoxal, ca majoritatea de pe forum sunt cei care si-au luat 1.4 fie pt consum fie pt pret mai mic, dar acum ar da 50000 pt 130 de cai
    hai sa ne linistim sa vedem intre timp ce super oferte de 20 de euro reducere mai scoate dacia pe timp de criza, cand au vanzari aproape zero barat.

Leave a comment:

• VanDiesel
    replied
    Originally posted by Seba View Post
    pt aia care ati da 15000 pe un logan de 133 de cai, skoda octavia tour 1.8T 160CP nu-i mai buna la banii aia? mai dati-le idei la astia de la dacia, si-asa au preturile umflate la loganuri. ma rog, oferte de reducere de 20 de euro. nu mai pomeniti sume peste 11-12000 de euro, ca doar n-o sa-l fac din logan kia ceed sau skoda cu esp si toate alea ca sa coste 15000.
    cu siguranta as alege skonda 1.8turbo in banii astia decat dacia 133cp e evident de ce...

Leave a comment:

• vlady
    replied
    ar fi ok dar sa faca ceva cu plafonu ala ca ii mai pui 2 pale si il transformi in elicopter

Leave a comment:

• sambo
    replied
    De acord cu Seba. Ne facem prea multe probleme. Si la urma urmei de ce sa nu incerce Dacia sa faca o masina capabila?!! Chiar daca vanzarile nu vor fi foarte sus, un asemenea model este foarte important pentru imaginea marcii. Cine s-ar fi asteptat in momentul in care Skoda a lansat Felcia cu motor de 1.4 ca la un moment dat vor avea si RS si Superb si Octavia Scout ... si motoare puternice si transmisii 4X4 ?!!! Insa au avut curaj si au acceptat provocarea. De ce nu ar face Dacia la fel ?!!! Cred ca motorizarea de de 133 cp si anuntatul 4X4 se inscriu pe aceeasi directie. Eu unul le doresc succes !

Leave a comment:

• Seba
    replied
    deja incep sa apara si cei care n-ar cumpara loganul de 133 de cai pt ca va consuma mult, altii ar da si suprapret pe el, altii isi fac probleme tehnice in locul inginerilor renault. ca n-or avea aia prin magaziile cu vechituri o punte cu discuri pe spate care sa se potriveasca pe logan... cat despre suspensii, hr daca ar pune sau eibach din fabrica, mai mult de 100-150 de euro nu o sa creasca pretul pt suspensiile alea, ca la cate milioane de seturi de arcuri va comanda renault, o sa le ia la kilogram la un pret derizoriu, nicidecum la preturile de catalog, cum le luam noi care ne "tunam" masinile. pana in 12000, cu climatronic, esp si tc, ar fi ok loganul de 133 de cai.

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    Avand in vedere ca K4M 754 este deja disponibil in gama Renault nu este prea greu de adus pe Logan . Dar ca sa va dati seama ce inseamna 133 cai pe masinile noastre . Twingo RS are accelereaza in 8.7 sec 100km/h si ajunge la 215 .
    Ar fi bun si D4F 1.2 100 Tce Sau D4D 1.2 120 Tce Oricum ambele duc pe Twingo sub 10 sec la 100 , probabil si pe Logan il vor duce daca vor avea parte de el
    Last edited by Seba; 14 March 2009, 05:13. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google