Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gusi
    replied
    @Seba- Sensei, de ce te superi?! Asta e trendul acu': biemveu sau audi din '80-'90, inmatriculat in Bulgaria, dar neaparat dizel, ca n-avem bani de combustibil
    Cat despre Loganul de 133 CP, asta e un vis dragut. Parerea mea!

Leave a comment:

• Seba
    replied
    da, neaparat sa fie de 1.9...altfel degeaba are 120 d ecai, daca nu-i de 1.9 si de preferat sa fie fabricat de folxvagin, ala nu-i motor...atat ati invatat dupa 20 de ani de "democratie": ununoua tedei, altceva nu stiti.

Leave a comment:

• alex.dinca91
    replied
    Se pare ca se lucreaza la logan 2.Din punct de vedere al designului din spate mi se pare chevrolet cruise iar din fata parca seamana cu pontiac ?? Totusi motoarele 1.6 de 110cp respectiv 1.5 85 cp mi se par slabute la cat de mare pare masina.Daca va aparrea macar un motor 1.9 de 120cp asemanator celui de la megan sedan , cu siguranta as achizitiona una! Pana una alta aruncati un ochi mai jos pentru mai multe informatii!

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Unde ai citit comunicatul asta ?!
    Cred ca "downsizing" va scrie pe noi ! ( asta sigur am citit ! )

Leave a comment:

• mihai mihai
    replied
    duster ph2 din septembrie 2011
    133 cp loganuri pentru Germania

Leave a comment:

• adyta
    replied
    Si daca apare dupa 2012 !!! e cam degeaba

Leave a comment:

• lungan
    replied
    Pai da...si cand va aparea modelu' nou, numai 133 cai n-o sa aibe (nu ca ar avea dacia nevoie de cai).
    A spus clar un nene intr-o conferinta ca reno se "gandeste" daca sa puna pe dacia motoru' de 2 litri si asta doar pe duster si doar pt rusia, logic...pt ca mai pe la sfarsit sa spuna ca de fapt ala va fi, daca va fi, reno duster, nu dacia duster...cocalari.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    exact aia ziceam si eu mai devreme. unii inca il mai asteapta, desi dacia a zis clar anul trecut ca mai devreme de 2012/2013 nu va iesi nici un model nou.

Leave a comment:

• sorin17
    replied
    thread-ul este din 19th June 2008 si suntem in 28 martie 2011 si inca nu aparut acea bruta de logan)

Leave a comment:

• Seba
    replied
    ...daca va fi...

Leave a comment:

• savoiu_rf 82
    replied
    Super tare va fi o masina putin mai nervoasa!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Lasa ca nu-i problema, ca si lansarea roabei de 133 de CP se va produce un pic mai incolo, la anul dupa la anul.

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    imposibil asta.cand afla ca are pe masina si parasuta sa vezi ca prinde aripi .la tembelizor majoritatea care se imprastie pe sosea sint aia cu masini de astea cu sistemele de stabilitate a lu" peste.sistemele fac bine, dar daca stii si ce trebuie facut,plus conducere preventica.majoritatea in situatii dificile se panicheaza,calca broasaca la maxim si se tin de volan-Prepare for Impact !-ca pe submarin.ar trebui facute ore de poligon ,unde sa invete lumea cum si ce face fiecare sistem ,iesirea din situatii dificile,etc.dar astea deja nu mai au treaba cu tigaia noastra de 133 cp.suntem off topic total.
    Last edited by margelatu; 15 August 2010, 08:19.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Sunt destui care nu inteleg ca tot conduita preventiva si responsabilitatea la volan te feresc de neplaceri. Sistemele alea de siguranta sunt facute sa-ti ofere o anumita protectie in mod statistic, atat.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    o basina, deci iar esp-ul, o rafala de basini...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google