If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si esp-ul scade valoarea masinii? apropo, xp, n-ai patiti sa trebuiasca sa franezi in spatele unuia si sa agati o gura de canal? sa simti ca biovolul de abs inmoaie franele ca sa nu alunece roata de pe fier si implicit mai faci jumatate de metru si te opresti in curu aluia, in loc sa faca masina scurt "scart" si sa se opreasca? .....
Da da . Sau pe liniile de tramvai. Sau pe gropi mici si multe. Am patit. Nu am intrat in cel din fata dar am avut "emotii" in zona punctului de echilibru.
daca tre sa ocolesti elanul ... ala nu te ia pe nepregatite mergand lejer frumos cu 90-100 la ora in 5a nu 2a capat si nu cu 180 unde ai ochii cat felinarele ?)
aia cu gaura de canal, cine te pune sa mergi asa in spate la ala din fata si sa nu vezi ca vine gaura de canal
si esp-ul scade valoarea masinii? apropo, xp, n-ai patiti sa trebuiasca sa franezi in spatele unuia si sa agati o gura de canal? sa simti ca biovolul de abs inmoaie franele ca sa nu alunece roata de pe fier si implicit mai faci jumatate de metru si te opresti in curu aluia, in loc sa faca masina scurt "scart" si sa se opreasca? revenind la esp, daca te dai, da, n-ai nevoie, dar pe drum mergi ca boul legat la ochi? adica nu apreciezi virajul? te arunci in viraj ca baba-n carje doar ca stii ca ai abs/ebd/esp/tcs/plm?
pentru ca ar creste valoarea masinii . Cristi cine te opreste sa iti cumperi cele mai bune cauciucuri de pe piata? Cauciucurile vin pe masina in functie de pret si de masina.
ex: subaru impreza sti -bridgestone potenza
mitsubishi evo x -dunlop sp ceva semislick
mazda- toyo
passat cc - 235/45/17 michelin pilotsport
passat variant-205 55 16-continental premium contact3
etc
Va spun sigur, sigur ca Loganul stock, nu va avea nici un motor care sa depaseasca puterea lui 1.6 16v normal (adica 105CP). Am curaj sa fac pariu cu oricine
Stiu ca este in lucru adaptarea motorului de 2.0 l benzina pe Dusterul
Nici macar inlocuitorul gamei LOGAN, nu va avea vreun motor mai puternic de 110CP (fie el diesel sau benzina)
99% in momentul cand se intampla ceva dau ca boii in frana si fac mai rau , e instinctual , foarte putini se pot controla ,si sa incerce sa actioneze ca la carte fara sa se piarda , deci absul e ce trebe , la fel si cu ESPul .Cand te dai cu masina , te astepti ca in orice moment sa inceapa sa plece intr-o parte sau in alta , deci esti pregatit si cam stii ce sa faci ,dar daca esti luat pe nepregatite situatia e alta .Intr-adevar poate pe un circuit ,sau la niste curse ABS si ESP incurca mai tare ,dar in mersul de zi cu zi au avantajele lor .
esp e un ***** mare, in gura celor de la euroncap, care nu mai dau 5 stele din 2011 la testele de impact, daca n-ai esp, ca tot veni vorba de el. daca intri ca tembelul in orice viraj, ai nevoie de esp, daca mergi normal, n-ai nevoie, asa cum cateodata n-ai nevoie de abs, ca mai mult incurca borcanele. dar e trendy lendy sa fie masina plina de gunoiul asta de electronica...
da 133 cp chiar nu va ajung?la ce greutate are loganul ,o sa zboare .la 133 cp trebuie scimbate cam multe.ma refer la siguranta. cica esp din 2011 o sa fie obligatoriu pe toate tigaile.marea problema ramane pretul.deja pe piata, criza asta a facut ceva bun,gasesti masini la preturi faine si cu dotari cacalau.
Oricum, vad ca unii au masurat K4M RS si ar zice ca n-are 133cp stoc. O fi de la dyno, nu stiu, dar e bine de vazut cam cat se castiga din remapare la un asemenea motor.
Transform your vehicle with high-performance parts and accessories from K-Tec Racing. Shop now for quality upgrades, expert advice and international shipping.
mai c-as pune pariu ca motorul de 133 de cai doar din soft nici 145 nu "pupa", daramite 150...ala are deja vvt, la care daca umbi fara sa te pricepi, l-ai "temelit" de vreo 10-15 cai. si dezavantajul vvt-ului la 1.6_16v e ca poate fi dat doar inapoi, sa traga la ture joase, nu poti da avans la cama sa urce in ture sa castigi cai. s-ar putea sa ma insel, dar asa retin din ce-am citit. si fara o admisie si-o evacuare facuta pt noul regim de functionare al motorului, cam greu sa scoti 150 de cai din el. dar na, fiecare e liber sa incerce. poate ii bateti pe astia de la renou, care au reusit sa scoata cu ceva modificari in motor 160 de cai dintr-un 1.6 aspirat
Gigi kent daca tu crezi ca ai sa reusesti cu cipul sa ridici acest motor de 133 de cai la 150,eu zic ca te inseli amarnic.daca scoti din el un 7-8 cai sa zici mersi.din motorul de 1,6 care va fi pe acest logan.imi cer scuze daca te deranjeaza comentariul meu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: