Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tTrust
    replied
    ar fi frumos 133 hp ai mai simti ceva,ramane de vazut

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    NoMaK,stai linistit,s-au gandit ei inaintea ta la ce "riscuri" ii asteapta...

Leave a comment:

• NoMaK
    replied
    eu sunt putin sceptic in privinta unui motor mai puternic, din mai multe motive:
    1 - ar trebui sa modifice sistemul de franare
    2 - ar trebui modificata suspensia
    3 - cu un motor ce dezvolta putere mai mare => consum mai mare. inseamna ca ar trece de bariera de 10 l/100km; deci v-a pierde din cumparatorii de varste mijlocii... unde consider eu ca este axata vanzarea loganului, in fond este o masina de familie.
    Pt a scoate asa ceva implica multe riscuri pentru ei ... nu stiu ramane de vazut

Leave a comment:

• Seba
    replied
    pt aia care ati da 15000 pe un logan de 133 de cai, skoda octavia tour 1.8T 160CP nu-i mai buna la banii aia? mai dati-le idei la astia de la dacia, si-asa au preturile umflate la loganuri. ma rog, oferte de reducere de 20 de euro. nu mai pomeniti sume peste 11-12000 de euro, ca doar n-o sa-l fac din logan kia ceed sau skoda cu esp si toate alea ca sa coste 15000.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Daca ar scoate Dacia un model cu 500 CP lumea tot s-ar gandi sa-i mareasca puterea, ca deh, trebuie sa fie cel mai "jmecher"...

Revenind la subiect, sigur o sa se lanseze K4M133 anul asta, posibil prin vara sau toamna, daca nu se schimba iarasi planurile.

Leave a comment:

• flavio
    replied
    sunt de acord cu tine.in timp uzina se dezvolta.speram la logane cu putere mare, poate o clima, un bord din alt material,etc.
    oricum la bani care ii dam pe logan,eu zic ca isi face treaba onorabil.

Leave a comment:

• tomu
    replied
    Originally posted by flavio View Post
    sa vedem in ce distanta v.a opri loganu asta de 133 cp(daca o sa fie scos).
    tomu..eu zic ca la o asa putere...cam lasi in urma si 1.9 si alte motorizari dupa audi,vw...etc,stiind ca ai o masina made by dacia.oricum uzina nu se muta nicaieri..vom vedea.numai bine
    frane o sa aiba...mai mult ca sigur, eventual o sa aiba franele de pe diesel, care ar fi suficient zic eu.
    oricum...133cp, pe asta sa pui un turbo sau un compresor , chiar daca ar costa vreo 2000-2500euro, chiar ar merita !

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    de iesit sigur iese da cand nu se stie.cei care au cumparat 16 v ce au vrut?tuning.cum zicea TOMU.fata de celelalte versiuni prestige-ul avea unele elemente care aratau destul de bine +motorul care are ceva caluti in plus din fabrica.probabil daca as avea as da 15000 euro pe o asemenea masina.lcand am luat prestige-ul si ajungea 10255 euro au fost cunoscuti care mi-au zis:cum poti sa dai 10000 euro pe o dacie?
    Last edited by margelatu; 13 March 2009, 10:19.

Leave a comment:

• flavio
    replied
    sa vedem in ce distanta v.a opri loganu asta de 133 cp(daca o sa fie scos).
    tomu..eu zic ca la o asa putere...cam lasi in urma si 1.9 si alte motorizari dupa audi,vw...etc,stiind ca ai o masina made by dacia.oricum uzina nu se muta nicaieri..vom vedea.numai bine

Leave a comment:

• maximus
    replied
    aia 133 cp devin interesanti pentru ca loganul e o masina destul de usoara..

Leave a comment:

• tomu
    replied
    da ce-i asa mare chestie...133 cai ! parca ar fi vreo 250 si 6 ponei...
    o sa iasa pt ca, din 10 logane, 1 are toba, cip, filtru...etc...
    de ce sa primeasca banii dacia pt tuningul care l-ai vrea...sau l-ai face !

oare cat ar consuma ?!

Leave a comment:

• Seba
    replied
    ar fi un logan mai sportivl, nicidecum logan rs, cum cred eu ca degeaba spera unii...
    dar mai stii? twingo rs are exact motorul 1.6_16v vvt de 133CP

Leave a comment:

• florin6234
    replied
    MARE MIRARE "LOGAN DE 133hp" AR FI CEVA CEVA!

Leave a comment:

• Valentin_N
    replied
    Eu zic ca mai bine asteptam "minunea" , prea ne hazardam cu previziuni mafaldice cu privire la pret si succesul masinii!
    Sunt sigur ca daca Renault decide sa scoata Dacia Logan "RS" la peste 15.000E, atunci o face dupa studii de piata care arata ca se va vinde! Daca romanii o vor scuipa pentru ca prea scumpa, restul europei va aprecia probabil mai bine raportul performante/pret.
    All in all, eu as da 15.000E pe un Logan/Sandero sport! Gimme, gimme!

Leave a comment:

• soto_adler81
    replied
    Deaja vad ca faceti previziuni pentru pretul acestui model, eu unul ma gandesc peste cati ani vom vedea minunea.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google