Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Ai de capul meu...faci test drive cu Megane 3? Le-ai zis sa-si puna casti de protectie si pungi de vomat?

Leave a comment:

• Seba
    replied
    ca alea e zuper doitse folxvagan, 13000 euro cu reducere la golf 1.4 80cp. hai sariti si cumparati-va, ca doar sunt masini nemtesti de ultima generatie

apropo, daca tot suntem off-topic, am vazut ieri noul megane...frate, la 11000 de oiro 1.6_16v 110CP, nu vad de ce si-ar mai lua lumea logan (ma rog, aia care isi permit sa-si ia acum un prestige de exemplu). megane3 nu e 2 clase peste, e vreo 3 facultati peste ligheanul nostru. 9300 prestige-ul full si 10300 megane-ul de baza cu dotari peste prestige-ul full. al dracu' daca nu as lua un megane3 in dauna unui logan de 133 de cai...
    de-abia astept drive test-ul...

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Asta inseamna preturi ridicate...cu siguranta ar trebui sa renunte la sigla "Dacia" ca sa vanda asemenea modele in Romania...in afara nu au oamenii prejudecati, iar pe criza asta in care masinile puternice si luxoase se prafuiesc in magazine, Loganul se vinde ca painea calda deci nu vad de ce ar face o asemenea schimbare de strategie...conteaza sa vinzi si sa faci profit, ideea de altfel a Renault la baza Loganului...o masina si atat fara alte fitze si bashini iar cei care considera ca au nevoie doar de o masina decenta si vor sa plateasca doar utilitatea masinii, cumpara Logan...cand s-o mai maturiza firma si o incepe sa-si faca o imagine poate vor mai creste pretul si vor baga si elemente noi. Momentan un motor de 133 de cai este mai mult decat suficient pentru target-ul dorit. Problema e ca mereu comparam Loganul cu masini de cel putin 15.000 euro...pai normal ca aia de cel putin 15.000 euro va avea motor mai puternic si dotari in plus...dar de ce nu ne uitam si la masini mai scumpe care au motoare mai slabe si dotari mai putine?

Leave a comment:

• soto_adler81
    replied
    Cu asta inchei Skoda doar exterior difera de VW, interiorul si motorizarile fiind cam aceleasi, poate si cei cei de la Renault odata cu noile modele vor ridica calitatea modelelor Dacia prin echiparea si cu motoare generatie noua pe langa cele existente si un interior superior calitativ.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Asta nu inseamna ca sunt motoarele de ultima generatie ale Vw...nu sunt ei asa fraieri sa-si scoata asii din maneca...eu zic totusi sa revenim la subiect

Leave a comment:

• soto_adler81
    replied
    Pai si ce motoare au cei de la Vw si nu au pe Skoda?
    Skoda a aprimit si ea motaorele turbo de 1.4 si 1.8 pe benzina si dieselul de 2.0 pe langa cele de 1.4, 1.6 benzina si 1.9 diesel care le aveau.
    Last edited by soto_adler81; 22 April 2009, 22:11.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Crezi ca e Vw atat de nebun sa puna pe Skoda motoare de ultima generatie la pret mai mic?Si-ar face singuri concurenta. Motoare de ultima generatie la Vw gasesti acum la FSI-urile de pe Passat, Golf 5-6,Scirocco... TFSI-urile si "TDI-urile" de generatie noua.

Leave a comment:

• soto_adler81
    replied
    Totusi Skoda primeste de la VW motoare de ultima generatie ceea ce nu se intampla la Dacia din partea Renault.

ei, na! dci85 nu-i si pe actualul megane?
    Last edited by Seba; 23 April 2009, 10:47.

Leave a comment:

• mrfler
    replied
    133 + resoftare + filtru sport + toba sport oare cum suna? cred ca vro 160 de cai ajunge dupa ) oricum fara resoftare nu traieste romanu

suna galagios . despre cai, sa tot ajunga la vreo 145...
    Last edited by Seba; 23 April 2009, 10:46.

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    @Seba:eu am zis asa pentru ca am Logan.Daca aveam Skoda,o iubeam.Dar am Logan.Si deci e mai buna decat Skoda.Cea mai buna masina e aia care o ai.
    On topic:depinde raportul Cp/kg.Daca este mult mai usor decat Skoda,nu e prea sigur ca ii da fum Logan-ului.Oricum una peste alta eu tot nu suport skoda aia.Nu pot sa o inghit nu stiu de ce.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Da....cehi am vrut sa zic ...las' ca o sa corectez

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Originally posted by darksid3 View Post
    ...Skoda care sunt masini poloneze facute de nemti ...
    Ai dreaqu polonezii astia . Probabil tot ei fac si Tatra .

Leave a comment:

• soto_adler81
    replied
    Scuze de offtopic

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Devenim offtopic dar in comparatie cu Skoda care sunt masini cehe facute de nemti cu tehnologie de acum cel putin 4-5 ani (ma refer la modelele Skoda recente), Renault are modele, motorizari si interioare substantial mai reusite...totusi e o firma cu traditie , pe cand Skoda e o firma prin care nemtii isi vand tehnologia prafuita...sa nu uitam ca Renault are cele mai multe masini cu 5 stele EuroNCAP si care participa si la Formula 1 si mai e ceva: Atat Skoda cat si Dacia n-ar fi fost in stare sa faca masini ca astea de acum, niciodata, daca nu ar fi intervenit Vw respectiv Renault.
    Last edited by darksid3; 22 April 2009, 14:23.

Leave a comment:

• wildserb
    replied
    soto de ce nu sar compara modelele renault cu scoda? ce are scoda asa deosebit in afara de superb ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google