Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
Si cred ca mai au si alte dracovenii in cap cu Dusterul pentru ca am vazut in concediu o gramada cu "PROBE" la numar. Cine stie ce mai testau la ele pentru viitor.
-
citeam candva pe un site Dacia e precum cutitul cu cat e mai iute cu atat te tai mai repede. nu-i o idee rea cu 133 cai da la dacie cred ca vor fi iepe
daca nici la duster nu au pus ei motoare klumea
Leave a comment:
-
Ce se afla in spatele logan-ului
si totusi in spatele logan-ului se afla un proiect Renault, si cred ca multe din ideile acestui concept numit Logan sunt 100% Renault si nu vad de ce s-ar ivi aceste probleme la franare.... nu am auzit prea multi plangandu-se de probleme la sistemul de franare ale masinilor RenaultOriginally posted by darksid3 View PostCristi, Seba s-a referit la faptul ca puterea nu este nimic fara control!Logan-ul asa cum este el acum devine nesigur cu un motor mai puternic!Masinile puternice au multe sisteme gandite pentru control si siguranta in timp ce Logan-ul este deficitar la capitolul asta!Cum spunea un mare pilot : In Formula 1 nu conteaza in cat timp accelerezi ci cat de repede poti frana
Leave a comment:
-
Gigi kent daca tu crezi ca ai sa reusesti cu cipul sa ridici acest motor de 133 de cai la 150,eu zic ca te inseli amarnic.daca scoti din el un 7-8 cai sa zici mersi.din motorul de 1,6 care va fi pe acest logan.imi cer scuze daca te deranjeaza comentariul meu.
Leave a comment:
-
Adevarul e ca stratificarea ofertei Renault nu prea are loc de Logan Sport.
Dar nu-i problema, ce nu vor ei sa faca, facem noi!
Eu de exemplu am asteptat cu sufletul la gura modelul sport, am pastrat masina curenta stoc cu gandul s-o vand repede cand apare modelul nou.
Din pacate, Dacia a cam lungit-o si nu cred ca vom avea parte de asa ceva pe generatia curenta Logan. De la mine au pierdut 13.000 euro pe care i-as fi dat pentru Logan "RS". Acum imi pregatesc masina asa cum vreau eu, iar daca printr-o minunte Dacia scoate model sport, astept cu placere sa-l "ard" daca modificarile la masina curenta merg asa cum mi-am planuit. Concluzia: distractie mai mare pt mine, bani mai putini investiti!
Leave a comment:
-
La preturile astea ar depasi si Renault Megane 1.6 16v deci nu cred in vreo sansa reala.......
Leave a comment:
-
nici eu nu sunt optimist in ce priveste acest motor de 133 cp pe logan pentru ca trebuie umblat si la stabilitate si la franare si de aici un pret de cost mai mare pe care eu sincer nu sunt dispus sa il achit si sa imi iau logan la 13 sau 14 mii de euro...nu merita
Leave a comment:
-
si daca pretu va fi de 12500-13 mii tu crezi ca vor fi multi care il cumpara ? daca baga motoru euro 5 .. de 110 cp si 6 trepte ala da ! ..dar si pretu sa ramana acceptabil ( pana in 11 mii )
Leave a comment:
-
@Valentin N,sa faca un model pentru noi romanii si celelalte piete unde nu se vinde Twingo....
Leave a comment:
-
pt twingo nu-si mai fac ei griji, au scos deja de cateva luni twingo r2, 1.6_16v 160CP, aspirat si ala. twingo rs deja e depasit de propriul frate. eu presupun ca loganul de 133 de cai va fi de fapt motorizat cu 110CP Euro5 si atata tot
Leave a comment:
-
Cred ca singurul lucru de care trebuie ei sa se teama este perspectiva unui model sport low-cost care ar manca din piata Twingo RS-ului, fie el Logan sau Sandero.
Leave a comment:
-
Este (ar fi ) tot de 1,6 ca litraj. Motor care mai este pe Twingo mi se pare. Nu cred ca ar fi foarte scump.
Leave a comment:
-
Dupa cum a zis si marx .. nu prea imi vine sa cred ca cei de la Dacia vor pune un motor mai mare de 110 cp in viitorul apropiat .. deoarece Loganul e o masina low-cost si ar depasi cu mult costurile pe care ei vor sa si le asume ..
Asta e o parere pur personala ..
Leave a comment:

.
Leave a comment: