Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danni
    replied
    ma bag si eu ca musca in lapte dar zilele trecute am vaz prin pitesti un logan cu probe la nr,inchisa la culoare, ramforsat cu niste bari pe sub masina, sa fie oare vreun model nou cu motor mai mare?

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    se mai aude ceva cu loganul asta cu motor 133 cai ? au fost zvonuri. arunca unu o pastila ca i ar plaace a lui sa aiba loganul asa ceva si gata. in brazilia stiu ca exista sandero sport. nu stiu cati cai ce motor etc.

Leave a comment:

• MihaitzaMCV
    replied
    Si nici nu o sa apara prea curand .. am inteles ca in 2012 apare Logan 2 .. dar sunt sigur ca motorizarile nu or sa depaseasca 110 cp ..

Leave a comment:

• jimmycocos
    replied
    au trecut ~2 ani si tot n'a aparut loganul de 133 cai... si au lansat si duster intre timp probabil au fost/sunt doar zvonuri

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    1.5 105 cp - motorul de pe megane 2 impreuna cu cutia de viteze manuala in 6 trepte . Va fi pus pe urmatorul 4x4 de la Dacia care va aparea la anu'

Sper sa nu gresesc
    Last edited by Loganu; 30 May 2009, 09:03. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    E ok un asemenea motor,dar din cate am inteles DACIA va mai veni si cu un diesel mai puternic,ceva in genul 1.5 DCI 115 cai putere.Sa ma contrazica cineva daca gresesc.

Leave a comment:

• felixb
    replied
    marfa 133 cp pe logan , senzatie pe un aspirat...dar si 133 cp (pe care apoi sa ii intinzi) pe un turbo, ar fi marfa

Leave a comment:

• Seba
    replied
    andrei, cam pe cand? un pret?...

Leave a comment:

• VanDiesel
    replied
    ptr moment am uitat ca vorbim de dacia unde nici macar o amarata de clima nu au reusit sa puna ca optionala

Leave a comment:

• andrei
    replied
    @VanDiesel: Vor scoate Loganul cu K4M 133 CP, doar ca la anul. Lansarea nu va fi amanata, chiar in conditiile crizei. Probabil se va lansa inantea versiunii de teren.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    numa' ca motoru ala de 1.6 e aspirat si scoate 133 de cai, nu e turbo

Leave a comment:

• VanDiesel
    replied
    nu ar fi rau sa scoata loganu 1.6 turbo de 133cp
    gen cum a scos skoda modelul tour sport 1.8T 150cp...un motor de exceptie pe o suma modeste[15mii euro f tva cu toate optionalele]

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    da bre..da iti pune motor tare ...si mai reduce din greutate RoDM rullz

Leave a comment:

• Seba
    replied
    ...vreo scumpire la logan si ceva dotari scoase de pe masina...

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    Mai plimba-te ceva Dacia s-a axat foarte tare pe export in momentele actuale , nu-i mai intereseaza nimic de noi , momentan , apoi mai vedem ...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google