Eu o am pe a mea de trei ani si are 66000 km. La fel ca si @89.MIR si @danielliviu mi-a trecut si mie prin minte sa o dau si chiar am avut cateva oferte serioase de vanzare ... Dar n-am avut inima sa o dau si chiar am de gand sa o mai tin ceva vreme. Am condus un Laureate 1.6 modelul nou cu facelift, e ok masina dar ... Nu e ALTCEVA ! Pentru niste plastice altfel modelate, ma refer la bord si panouri usi si un exterior cat de cat reusit estetic n-as schimba masina. E o chestie de optiune personala. Apropo, cei ce ati condus deja noul Logan, ambreiajul nu vi se pare cu mult mai moale ? E posibil sa fie doar un alt reglaj, dar asta a fost impresia mea, ambreiajul mergea foarte usor.
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
E ceva cu masina asta ...
Eu o am pe a mea de trei ani si are 66000 km. La fel ca si @89.MIR si @danielliviu mi-a trecut si mie prin minte sa o dau si chiar am avut cateva oferte serioase de vanzare ... Dar n-am avut inima sa o dau si chiar am de gand sa o mai tin ceva vreme. Am condus un Laureate 1.6 modelul nou cu facelift, e ok masina dar ... Nu e ALTCEVA ! Pentru niste plastice altfel modelate, ma refer la bord si panouri usi si un exterior cat de cat reusit estetic n-as schimba masina. E o chestie de optiune personala. Apropo, cei ce ati condus deja noul Logan, ambreiajul nu vi se pare cu mult mai moale ? E posibil sa fie doar un alt reglaj, dar asta a fost impresia mea, ambreiajul mergea foarte usor.
-
M-am interesa cat mi-ar da reprezentanta in caz ca as dori sa dau Loganul la schimb si sa iau alta masina 70-75% din cat valora cand am cumparat-o. Asta ar insemna sa pier vreo 2000 de Euro. E destul de mult daca tinem cont ca are 1 an si 2 luni de cand am cumparat-o si ca nu am avut probleme cu ea niciodata. Asta-i viata!
Leave a comment:
-
Imi cer scuze ca ma citez, dar trebuie sa fac o mica corectare. In legatura cu procentul de 10%, ma refeream la diferenta de curs intre 3.35 la 3.6 (chiar 3.7), nu de 10% din valoarea masinii.Originally posted by cgcx View Postanul trecut euro era 3.35, iar acum este 3.6 si pt ca Dacia vinde Loganul in euro, pe langa devalorizarea "fostei" masini mai pierzi aproape 10% din cursul de schimb.
Cu titlu de exemplu, un Prefereance metalizat (7355€) costa in 2007 (curs 3.35) 24.600 lei, in timp ce astazi (3.6 cursul) costa 26.400. Diferenta este de aproape 2000 de lei la care se mai adauga devalorizare si se ajunge lejer la o pierdere de 1000€ (in doar 1 an).
Leave a comment:
-
Am vazut "live" astazi un 1,4 MPI. Arata foarte bine!Mi-a placut. Mi se pare mai stilizat, mai rafinat daca vreti...
Leave a comment:
-
@cgcx, tu vorbesti de cei care si-au luat masina acum 1 an si spui ca nu se merita dar ce sa mai zici de cei care o au de o luna si ceva si vor s-o schimbe.
De acord intru-totul cu tine.
Leave a comment:
-
Asa, cum a spus si D-fens, daca treci de la un Ambiance (sau chiar Preferance) la un Laureate cu ABS sau un Prestige, se merita (daca ai si finante disponibile). Daca nu, nu cred ca este o investitie buna, mai ales pt cei care au ales creditul atunci cand si-au luat Loganul acum 1 an de ex. De ce? Deoarece, in primul rand, in primul an devalorizarea se face mai acut simtita si in al doilea rand (si foarte important) anul trecut euro era 3.35, iar acum este 3.6 si pt ca Dacia vinde Loganul in euro, pe langa devalorizarea "fostei" masini mai pierzi aproape 10% din cursul de schimb.
P.S.: Mai repede as astepta sa apara Logan II, pt ca in general nu se merita sa-ti schimbi masina pt un facelift (cu toate ca este mai indicat sa-ti iei intotdeauna facelifturile :d)
Leave a comment:
-
Aceeasi parere ca si Cezar o am si eu. Cu toate ca eu am inceput deja sa schimb ceva.... Dar nu voi incepe sa investesc in capota, faruri, spoilere, etc .... De banii aia se pot face multe altele la capitolul siguranta si stabilitate.
Si, la fel ca 89.MIR, am prea multe amintiri cu loganul meu ca sa il vand. Mi-a trecut prin cap sa-l dau, dar mi-am revenit foarte repede si mi-am dat seama ca nu ma pot desparti de el asa usor.
Leave a comment:
-
Nici eu nu mi-as schimba loganul actual pe ph2...............A vazut prea multe.........Si nu m-a dezamagit niciodata!
Leave a comment:
-
Si daca facem aceasta rocada, ajungem asemenea fostilor posesori de dacia 1300, care in 2000 o faceau "zambetul lui Iliescu", cu alte cuvinte un mare kitch.
Pastrati-va masina asa cum este ea. ( parerea mea).
PS: de banii care ii bagi in acel upgrade estetic, faci mult mai multe lucruri: ori investesti in masina ( pardon, cuvantul "bagi" e mult mai corespunzator), sau orice altceva ( iei trotineta cu motor pt copil
...Un ex doar.
Leave a comment:
-
Sa va spun ce-am mai aflat...
Am fost la dealer si mi-a spus ca stopurile de la noul Logan se potrivesc cu cele de la vechile Loganuri, ca marime, trebuie schimbat si capacul de la portbagaj (cred ca am spus corect). Pe urma, pe fata cica ar merge noile elemente, in locul vechilor faruri sau alte chestii de la Logan-urile vechi. Deci, se poate face, ca la calculatoare, o upgradare. Ramane semn de intrebare cu interiorul, pentru care trebuie sa-ti schimbi masina. Asta e.
Leave a comment:
-
Mai serios, nu prea ai cum sa-l faci exact ca noul logan. Cel putin nu fata masinii...Nu fetele de usi...Bordul si spatele se pot insa muta de pe ph2 pe ph1.
Leave a comment:

Leave a comment: