Functia ESP pe LOGAN 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tinuletz
    replied
    Normal ca poti intoarce cu frana de mana ....el nu te poate impiedica sa "NU" o folosesti. ESP-ul nu are nici o legatura cu frana de mana

Leave a comment:

• hasserro
    replied
    P.S
    Cauciucuri noi de iarna continental, fara lanturi. Cel cu passatul din a doua poza, din fata mea, urca cu lanturi.

Leave a comment:

• hasserro
    replied
    Nu va inteleg sincer )
    Poti sa te dai de "cur" si cu esp, am facut asta azi pe un drum izolat unde era oglinda pe jos. A 2-a pana la 70, tras stanga si frana de mana, am mers de a latul cu esp ul clipind vreo 25 de m.
    Iar ca si utilitate, am vazut, am testat, este f util. Am mers prin zapada de 15cm urcand si esp-ul+asr si au facut treaba ajutandu-ma.
    Am si poze ca sa vedeti pe unde am intrat.
    Attached Files

Leave a comment:

• gogoasha69
    replied
    la unele poti decupla asr-ul, nu numai esp.

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Eu zic sa vorbeasca cei ce folosesc o astfel de masina cu aceste functii
    Nu cei ce au auzit doar de el sau compara cu alte masini care au buton OFF.
    Inca nu se face diferenta intre asr si esp.
    Asr reduce cuplu motor iar esf intervine asupra sistemului de franare pentru a bloca roata necesara corectari unui viraj
    Masinile au esp off si nu asr.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

• old_radu
    replied
    @ mr.K

...imi cer scuze , te rog sa ma ierti , chiar nu am vrut sa inoportunez pe nimeni .
    Scuze !

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by old_radu View Post
    ...corect !
    In limba romana orice propozitie incepe cu ...? Ma omori cu piesa aia dintre volan si....

Topicul este despre cum se poate opri ESP-ul, nu despre cat de folositor este.

Daca nu stie nimeni de ceva vreme si e clar ca NU se poate opri, se poate inchide?

Sa se redeschida cand apare butonul ESP OFF.
    Last edited by mr.K; 30 December 2014, 22:55.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    La X52 ai consum instantaneu pe CdB, asta așa ca idee.
    Şi nu mai ai indicator de temperatură lichid răcire motor, asta aşa ca idee.

P.S Şi asta mai mult ca sigur, tot datorită discuţiilor interminabile despre cele 2 sau 4 pavele afişate pe ceasul de temperatură.

Leave a comment:

• old_radu
    replied
    ...corect !
    ...inafara de "gume" sunt multi alti factori care influenteaza deplasarea in conditii de iarna : temperatura , umiditatea , gradul de inclinare a rampei , stratul care acopera carosabilul (polei , zapada framantata , zapada inghetata , gheata , combinatii ale variantelor respective) si nu in ultimul rand "piesa" (aiai dintre volan si scaun )
    ...sunt aproape convins ca in situatii extreme nici un sofer nu poate concura cu "calculatorul" masinii
    ...sistemele cum ar fi ESP sunt concepute sa te ajute , dar niciodata nu-ti poate garanta 100% ca vei fi "safe" , nici macar la cele mai sofisticate 4x4

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Iarna trecuta am urcat pana la cota 1400 m la Sinaia. Pe jos, drumul alterna portiuni uscate cu cele de zapada batatorita si gheata. Pot sa zic ca am urcat lejer, nu am avut probleme. Ce-i drept si anvelopele continental isi fac treaba.
    Last edited by 77sky; 30 December 2014, 17:26.

Leave a comment:

• cosming
    replied
    Originally posted by Ampt View Post
    În sfârşit este cineva care chiar îl percepe ca pe un ajutor.
    Dacă nu erau normele U.E (ESP obligatoriu pentru maşinile noi), parcă văd că cei de la Dacia îl scoteau din dotarea de serie, exact aşa cum au făcut mai demult şi cu consumul instantaneu, tot datorită comentariilor negative apărute la vremea respectivă.
    Si eu sunt multumit, deocamdata. O sa vedem daca imi schimb parerea dupa un drum de munte
    Am anvelope Barum, folosite 4000 km
    ESP-ASR sunt facute pentru siguranta, pentru ca rotile sa nu derapeze-patineze, pentru a nu pierde controlul masini, directia de mers. Este facut ca sa poata fi condusa masina in conditii de siguranta si de soferi fara experienta in toate contitiile meteo

Leave a comment:

• Tinuletz
    replied
    in 80 la suta din cazuri te ajuta .... iar ne intoarcem in era preistorica cand pedalai cu masina pe zapada si nu ieseai nici mort de acolo (ambreiaj incins si cu fum ), aceste sisteme is constructive .spre ex: cine nu a ramas inzapezit cu dacia 1310 nu stie cum este acuma cand beneficiezi de sistemul esp+asr unde ai un confort sporit la mersul pe zapada gheatza si etc.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Si eu am laudat ASR-ul, si sunt multumit de noile sisteme de siguranta de la Dacia, implementate de UE, evident.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    La X52 ai consum instantaneu pe CdB, asta așa ca idee.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Originally posted by panselin4 View Post
    aseara cand mergeam prin oras, la demaraj mai in forta intra esc-ul combinat cu asr-ul si limita patinarea rotilor si deraparea, chiar l am simtit ca pe un ajutor
    În sfârşit este cineva care chiar îl percepe ca pe un ajutor.
    Dacă nu erau normele U.E (ESP obligatoriu pentru maşinile noi), parcă văd că cei de la Dacia îl scoteau din dotarea de serie, exact aşa cum au făcut mai demult şi cu consumul instantaneu, tot datorită comentariilor negative apărute la vremea respectivă.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google