Revizii Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oameni buni , cu suflet bun... (vorba cantecului) sau daca preferati "babaEti!"...
    Va spun din experienta mea ... In 2007-2009 era politica cu "piesele tale canci garantie, cu piesele noastre de 5 ori mai scumpe decat oriunde dar.... pfuaaa... pastrezi garantia!"
    De atunci s-au schimbat multe!
    La orice reprezentanta sau service autorizat Dacia, TU ca client alegi ce servicii vrei. Sunt obligati SA NU te refuze. Nu exista sa nu te accepte vreo reprezentanta. Orice refuz trebuie raportat la VC. Mai simplu este sa te duci cu piesele tale, iar in cazul unui refuz sa le zici: "Cum nu se poate? eu am intrebat la VC si mi-au zis ca se poate! D-aia am si venit aici! Ii mai sun o data sa mai intreb..."

    Comment


    • Eu inca astept raspuns de la VC, din data de 06.03

      Comment


      • Azi am fost la prima revizie ( 13900 km ).
        Am cumparat uleiul si filtrele de la un magazin de piese auto ( 209 lei) .Am facut si revizia la GPL cu filtrele lor si au constatat ca’s duse si placutele de frana, cam devreme ce-i drept...
        Manopera ulei si filtre, filtrele GPL de la ei + placute de la ei si manopera = 530 de lei.

        Comment


        • Cam devreme schimbul de placute
          eu le am schimbat pe la 50000 km parca, ce i drept erau terminate, dar chiar si asa, este devreme la 13900 km, decât dacă sunt făcuți strict urban , în bucurești, ca in orasele mici este altceva

          Comment


          • depinde cu ce compari
            la 1.0 placutele se schimba mai des deoarece sunt mai subtiri, la fel si discurile
            in plus e vorba si de atitudinea clientului: daca nu mai rezista pana la urmatoarea revizie mai bine le schimba decat sa mai vina in service cu masina doar pentru placute
            Last edited by abc; 18 March 2019, 21:03.

            Comment


            • 12.000 sunt facuti in oras, Craiova, ne apropiem cu pasi repezi de aglomeratia din Bucuresti.
              Mi-au zis ca mai rezista dar mai bine le schimb de acum ca sa nu stric discurile...
              Last edited by Dragos2005; 18 March 2019, 21:09.

              Comment


              • Eu am schimbat primul set de placute pe la 20.000 (80% facuti in Bucuresti), cand mai aveau cam 30% "carne" - asa s-a exprimat mecanicul de la Dacia. A zis ca mai merg, dar am decis sa le schimb pentru ca urma sa fac un drum de cca. 5000km, si am zis sa nu ma risc

                Comment


                • Am cumpărat un Sandero stepway in noiembrie anul trecut și deja am aproape 14 mii de km, in in curand va trebuie sa fac prima revizie și din cauza ca aud tot felul de nemulțumiri la reprezentantele Dacia mă gândesc să fac revizia la alt service. In asa caz, se pierde garanția masinii?

                  Am un vecin jurist in bloc care și-a făcut revizia la un Duster în garanție la un service de cartier, iar la ceva timp după a avut niste probleme la un arc și a fost la Dacia și i-au făcut reparația pe garanție și nu a avut nicio problema, cel puțin din spusele lui. Alții însă susțin că dacă faci revizia la alt service pierzi garanția. Care este adevărul până la urmă?

                  Comment


                  • Pierzi sigur garantia daca nu te prezinti la reprezentanta pentru revizie la termenul stabilit. ANPC si institutia care supravegheaza piata asiguratorilor (RCA+CASCO) au mult mai putine reclamatii impotriva reprezentantelor decat impotriva service-urilor care nu au statut de reprezentanta.

                    Comment


                    • Este o lege pe tema asta, ca nu esti obligat sa faci doar la reprezentanta, se poate face la orice service auto autorizat de RAR pentru marca respectivă si pe operatiile pe care doresti sa le faci. Pot completa si aia in cartea de service cu ce operații au facut si sa puna stampila.

                      Comment


                      • Și eu parca știam de o lege care spune asta, nelămurirea mea este daca ma baga cineva de la ANPC in seama in cazul in care cei de la Dacia îmi anulează garanția pentru că am mers in alta parte. Este cineva care a făcut revizia la un service neagreat de Dacia și nu a avut probleme?

                        Comment


                        • La sfarsitul carnetului de garantie este o lista cu service agreat Dacia. Nu am verificat daca aceasta lista este similara cu locatiile de service dupa site.
                          Logan 0.9 TCe 2018

                          Comment


                          • Scrie un conditiile de acordare a garantiei reviziile se fac doar in reprezentantele autorizate de uzina dacia renault pitesti
                            ce am face cu siguranta rutiera a noastra si a copiilor nostrii daca fiecare ar verifica masina asa la orcie service de colt de strada
                            trebuie resposabilitate domne

                            Comment


                            • Revizie 0,9 la 1 an.
                              You do not have permission to view this gallery.
                              This gallery has 1 photos.

                              Comment


                              • După 9100 km și 6,5 luni, am schimbat uleiul și filtrele la mașina. Am pus în continuare M1 0w40 FS de care sunt mulțumit. O zi armonioasă!
                                You do not have permission to view this gallery.
                                This gallery has 3 photos.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google