Sunt aici tocmai pentru a cauta raspunsuri la intrebarile mele. In nici un caz n-am vrut sa te ignor, iar daca am facut-o, te asigur ca am facut-o din graba sau neatentie. Imi pare rau daca asta s-a inteles. Si iti multumesc inca o data pentru toate informatiile oferite.
Easy-R a.k.a. JS3
Collapse
X
-
Aurbrz - stergerea erorii urmare a opririi motorului trebuie sa o faci , atunci cand doresti tu , acum sau inainte de urmatoarea recalibrare . Insa te rog ca inainte de stergere sa faci o captura ecran cu fereastra " DTC report " pentru a o putea compara cu captura postata de mine .
Nickey , prezint mai jos o captura cu datele de identificare a masinii mele in programul " EOBD facile" inclusiv respectivul soft care este prietenos , extrage multe date , diagnoza , stergere etc.
Eu il folosesc din toamna anului trecut si ma multumeste prin complexitate si capabilitati.
Screenshot_20200605-095757_EOBD Facile.jpg Screenshot_20200605-095035_EOBD Facile.jpg
Last edited by georgstelsib; 5 June 2020, 10:27.
Comment
-
Poate au modificat ceva hardware.
Multumesc georgstelsib . Cand ajung la masina postez si eu o captura.
Comment
-
Normal , teama este naturala dar se va estompa incet incet pe masura ce se va instala increderea ,Originally posted by aurbrz View PostMulțumesc georgstelsib.Am să incerc sa fac acea captura.Momentan nu am de gând să fac o nouă calibrare,parca am o anumită reținere și îmi este puțin teama sa nu descarc bateria deoarece nu prea fac drumuri lungi
urmare a mai multor experiente reusite . Si da ai dreptate , daca nu ai prea mers cu masina este posibil sa ai bateria mai slaba iar o tensiune sub 11,9 poate fi periculoasa ( desi conditia initiala in ecu tweaker este o tensiune mai mare de 9 V ).
Am facut astazi o plimbare medie si am constatat ca masina (cutia) merge ca in prima zi , ba chiar mai bine , daca asa ceva ar fi posibil
urmare a doua recalibrari ( din care a doua cam degeaba) si a stergerii erorilor de doua ori .
Trebuie sa specific ca mi-am asumat un risc calculat .Last edited by georgstelsib; 5 June 2020, 12:50.
Comment
-
Dovada că nu oricine știe ce face :
apoi punem o captură cu mașina proprie: 0c 746 2470 A600 nu e în v2.4 dar ce conteazăOriginally posted by georgstelsib View Post[SIZE=14px][B]PROPUN:
Stergere erori JS3...
1. select device ( OBD II ...)
2. selecteaza masina ( sandero / logan II )
3. automatic transmission
4. BVR_On_CAN_x52_JS3_v2.4
5. in fereastra care apare (after sales)click pe zona neagra sub pop-up
6. in fereastra goala care apare(de culoare neagra) click pe tabul mic de sus cu icon " inima"
7. apare fereastra DTC report cu lista si eventualele erori
8. daca nu identificam nicio eroare dam click pe OK si iesim.
Daca suspectam o eroare mergem mai departe si,,,
9. in fereastra goala (neagra) click pe micul tab de sus ,icon "cheie"
10. apare " Clear all DTC ? "
11. DA sau NU
și comparăm cu definițiile, nu se pupă... așa e cu ieftin și bun
Last edited by t0rquemada; 5 June 2020, 14:28.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Torqemada ... de obicei esti mai atent . Ce s-a intamplat ? Nu vreau sa cred ca esti in curs de a calca pe urmele altcuiva.
Captura citata de tine este prin EOBD Facile si nu ca cealalta de mult mai sus prin ECU Tveaker . Apoi , una este despre erori iar cealalta despre identificari .
Oricum nu-ti fac proces de intentie , se mai intampla , fiindca stiu ca de obicei stii ce spui chiar daca te exprimi mai criptic . Numai bine.
Comment
-
LE. Abia acum am vazut : te citez " Dovada că nu oricine știe ce face" De ce esti atat de sigur ca doar tu esti depozitarul preferat al tuturor informatiilor in domeniu ?
Apelezi prea des la sintagma aceasta . Parerea mea (celebra expresie
)
Last edited by georgstelsib; 5 June 2020, 15:17.
Comment
-
Lucram cu materialul clientului, adică poza ta (vezi VIN) și am explicat clar faptul că folosești o definiție nepotrivită cu ce ai citit via identificare, din posturile de mai sus reiese ce știam deja, oferirea de informații sensibile e periculoasă (sărise Gil în sus la vremea aia și acum îmi dă dreptate) pentru că pui la dispoziția oricărui nepriceput un cui și o priză de 220v.
P.S.
v2.4 știe de 164 requests iar ultima Vdiag__0C__10_v1.0C de 188 requests, ghici care comunică corect cu acel calculator.
Ștergerea erorilor e un request universal , deci merge, interpretarea codurilor e cu totul altcevaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 1
Comment

Comment