Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cum ar spune un cunoscut, posesor de VW, Dacia, Ford ...(sh)....„mașina nouă e mașină nouă”.
    Logan 0.9 TCe 2018

    Comment


    • Eheeee ... cine nu-si ar dori un golf 7 nou ... vise taica vise !

      Comment


      • Ca fost posesor de octavia 2 1.6 cr... Nu recomand la nimeni varianta asta de motorizare.. Pica foarte repede egr-ul, injectoare,ambreiaj.. Singurul avantaj este consumul... Am preferat sa pierd ceva bani sa o vând (era din 2012),si mi-am luat sandero stepway și sunt foarte mulțumit de alegerea făcută..

        Comment


        • Două persoane care vorbesc din experiență proprie nu recomandă golful cu motorizarea respectiva, si recomanda dacia nouă
          mai cunosc personal multe persoane care la fel recomanda, este destul de clar ce e mai ok

          Comment


          • Originally posted by george.sce View Post
            Eheeee ... cine nu-si ar dori un golf 7 nou ... vise taica vise !
            Sunt destui oameni, si in romania si in vest, care își cumpără alte mașini, inclusiv sandero steapway, deși ar avea bani sa mai pună niște mii de € si sa si cumpere golf de bază , dar nu vor neaparat golf
            sandero se vinde foarte bine in vestul europei, inclusiv steapway
            Last edited by panselin4; 19 May 2019, 10:50.

            Comment


            • Multumesc de sfaturi, o sa evit 1.6 CR din grupul VAG. Momentan mai incerc sa vad daca gasesc ceva pe la Megane III PH2(2014-2015) cu motor 1.5 95 cp diesel, daca nu, probabil 0,9 tce va fi.

              Comment


              • Cutie manuala! Robotizata are probleme. Citește topicele de cutie automata.

                Comment


                • Vanzarile in Romania sunt structurate cam asa (in Vest nu exista cifre oficiale, doar aprecieri ale unor oficiali care spuneau ca aproape toate sunt Stepway, Dacia insasi nu prea promoveaza decat modelul Stepway in toate aparitiile media):

                  2018, Dacia Sandero a fost comercializat în România în 10.218 unități, 61% dintre acestea fiind vândute în varianta Stepway.
                  Last edited by gecmc94; 24 May 2019, 23:01.

                  Comment



                  • mi-e usor dubios ce zici tu dintr-o singura cauza (si, chiar, opusa): din ce-am citit prin presa zilelor si prin site-uri dedicate pe "auto" se batea moneda pe "sandero" si nu se specifica (mai deloc) desinenta "stepway".

                    Comment


                    • Atunci o fi cineva dubios de la Dacia care spune asta.
                      Anul trecut, peste 54.500 de români au cumpărat un automobil produs de Dacia, în creștere cu 26.2% față de 2017. Și în 2018, cea mai bună piață externă pentru constructorul de la Mioveni a fost cea din Franța (141.606 unități).

                      Comment


                      • Iar in 2017 situatia la vanzarile in Romania era asta:
                        Sandero se află pe locul al doilea în clasamentul pe modele, cu peste 8.400 de unități vândute, peste 75% din clienți optând în 2017 pentru versiunea Sandero Stepway.
                        Europa a fost principala piață de export pentru Dacia, cu peste 460.000 de vehicule vândute în 2017 din totalul de 611.973 de unități livrate.

                        Comment



                        • Pentru mai multe date oficiale verificati aici... Nu de pe site-uri de stiri. Aceasta este o baza de date internationala.

                          Comment


                          • Nicio problema sa folosim acea baza de date care nu distinge intre Sandero si varianta Stepway. Ea este construita pe baza cifrelor disponibile la ACEA pentru Europa. Iar ACEA se foloseste de raportarile producatorilor. Care raportari sunt preluate si de buletinele de stiri. Asa ca daca Dacia a raportat ceea ce am citat eu pentru 2017 si 2018, acele raportari sunt incluse in carsalesbase.

                            Comment


                            • colegul gecmc94 a oferit informatii corecte in ceea ce priveste vanzarile interne ale celor doua Sandero chiar daca au fost luate de pe site-uri auto. Uite un link catre producator care spune acelasi lucru: https://www.dacia.ro/descopera-dacia...omerciala.html
                              Chiar si fara comunicatul Daciei cred ca se vede cu ochiul liber cat de multe Sandero Stepway au aparut pe drumuri, cel putin in ultimii doi ani. Eu aproape ca nici macar nu stiam de el, vedeam cate unul din cand in cand si mi-a picat pata cand am vazut unul nou-nout intr-o parcare. Din clipa aia am uitat de C-Elysee, Logan sau Tipo.

                              In ceea ce priveste vanzarile la nivel european Sandero a fost pe locul 11, lipsindu-i 730 de masini pana la locul 10, intr-un clasament in care Duster e pe 17 iar Logan nu exista. Este adevarat ca nu este data proportia dar si eu cred ca procentul pentru Stepway este mai mare in Europa decat in Romania. Sigur ca este doar o speculatie dar daca in Romania (unde pretul este factorul mai mult decat determinant in alegerea unei masini iar Stepway nu este chiar ieftin) a fost de 61%, atunci in Europa este de asteptat sa fie mai mare. https://www.jato.com/european-car-ma...re-since-2001/

                              Pentru ca suntem pe un topic destinat lui 1.0 SCe am convingerea ca alianta o sa aiba succes cu Sandero Stepway avand aceasta motorizare, cel putin la noi pentru ca in Europa nu stiu daca exista la vanzare. Sunt convins ca multora le-ar fi placut sa cumpere acest model de Sandero dar probabil ca pretul i-a tinut la distanta pana acum si au ales un Logan SL Plus. Acum insa cred ca Loganul are un rival mai mult decat serios chiar in propriul "loc de joaca" chiar daca doritorii trebuie sa scoate parca cu 600 euro mai mult din buzunar pentru unul relativ asemanator ca si dotari (din ce am citit pe viteza Sandero Stepway are cate ceva in plus fata de Logan SL Plus dar nu bag mana in foc pentru asta), dar in orice caz mult mai putin decat la un Sandero Stepway 0,9 TCe.

                              Chart-5-1024x764.jpg

                              Comment


                              • Originally posted by gabrieln1960 View Post
                                colegul gecmc94 a oferit informatii corecte in ceea ce priveste vanzarile interne ale celor doua Sandero chiar daca au fost luate de pe site-uri auto. Uite un link catre producator care spune acelasi lucru: https://www.dacia.ro/descopera-dacia/noutati/2019/dacia-2018-performanta-comerciala.html
                                Eu aproape ca nici macar nu stiam de el, vedeam cate unul din cand in cand si mi-a picat pata cand am vazut unul nou-nout intr-o parcare.

                                Chart-5-1024x764.jpg

                                te-nteleg in ceea ce zici!
                                mie mi s-a pus pata dupa ce-am vazut unu` gri si "tapetat" cu noroaie de-avea numa` parbrizu` curat. probabil venea dintr-o exploatatie petroliera.
                                l-am vazut intr-o parcare de kakamufland; eram pe la ploiesti cu o ocazie "obligativa".
                                asta era acu` vreo 4-5 ani; era din seria veche (evident); da` atunci mi s-a pus pata mare pe el.

                                gri, bull-bar, noroi uscat pe caroserie + 2 proiectoare rotunde intre faruri -> miez!

                                daca l-ar face si intr-o versiune "4ori4" chiar m-ar interesa aspectul asta.


                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google