Nu facea nimeni comparatie cu alte marci. Doar strict Dacia, vechiul 1.4 si noul 1.0. Si nici despre liniute intre asemenea motorizari.
Nu
					Nu
 si daca au 20 de cai in plus si ma pot depasi deja se cred superiori
 si daca au 20 de cai in plus si ma pot depasi deja se cred superiori  ))  Ce sa ii faci, bizoni.  Faza e ca dupa 2 semafoare tot acolo sunt si eu...   Da na...   Teoretic cine isi ia 1.0 sce, il ia ptr economie si ptr mers in oras...
))  Ce sa ii faci, bizoni.  Faza e ca dupa 2 semafoare tot acolo sunt si eu...   Da na...   Teoretic cine isi ia 1.0 sce, il ia ptr economie si ptr mers in oras...

am depasit un  beamveu model nou, seria 5, la 2 secunde ma depasit din nou, si dus a fost, dar doar pana la prima curba, unde frana si daca nu trebuia... Dupa vreo 10 minute de depasiri reciproce, il ajungeam in mijlocul curbei si in fiecare viraj ii dadeam flesuri... Cu o masina de doar vreo 18 ani...  Dupa  cateva minute m-am saturat sa il tot ajung, l-am depasit si am tulit-o, a incercat el, dar nu ma mai ajuns... Si avea cu ce, doar ca era afon rau, frana in orice curba...chiar orice curba... Daca il mai stresam si nu o tuleam sigur la un moment dat facea pe kamicaze in mod serios, ca fiecare urmatoare depasire facuta de el incepea sa fie un pic mai riscanta...
 am depasit un  beamveu model nou, seria 5, la 2 secunde ma depasit din nou, si dus a fost, dar doar pana la prima curba, unde frana si daca nu trebuia... Dupa vreo 10 minute de depasiri reciproce, il ajungeam in mijlocul curbei si in fiecare viraj ii dadeam flesuri... Cu o masina de doar vreo 18 ani...  Dupa  cateva minute m-am saturat sa il tot ajung, l-am depasit si am tulit-o, a incercat el, dar nu ma mai ajuns... Si avea cu ce, doar ca era afon rau, frana in orice curba...chiar orice curba... Daca il mai stresam si nu o tuleam sigur la un moment dat facea pe kamicaze in mod serios, ca fiecare urmatoare depasire facuta de el incepea sa fie un pic mai riscanta... si bagaj de cca 20kg + rezervorul plin)
 si bagaj de cca 20kg + rezervorul plin) si bagaj de cca 30kg)
 si bagaj de cca 30kg) si bagaj de cca 50kg)
 si bagaj de cca 50kg)
 ). insa cred ca lucrurile nu pot fi doar roze (la 9650euro cat dai pe masina): cel mai probabil a fost sacrificata viteza maxima pe care eu personal cred ca nu-i mai mare de 150km/h (nu am putut testa momentan, dar dupa 1000km ii fac o proba
 ). insa cred ca lucrurile nu pot fi doar roze (la 9650euro cat dai pe masina): cel mai probabil a fost sacrificata viteza maxima pe care eu personal cred ca nu-i mai mare de 150km/h (nu am putut testa momentan, dar dupa 1000km ii fac o proba  ). Acum la capitolul depasiri nu ma pot pronunta (am stat pe banda 1 cu cruise-ul pus la 90/100km/h) insa cred ca pentru asta ai nevoie sa mergi turat (peste 4000rpm). Oricum "distractia" este dupa aceasta turatie (in rest e liniste si pace).
 ). Acum la capitolul depasiri nu ma pot pronunta (am stat pe banda 1 cu cruise-ul pus la 90/100km/h) insa cred ca pentru asta ai nevoie sa mergi turat (peste 4000rpm). Oricum "distractia" este dupa aceasta turatie (in rest e liniste si pace). . La voi se comporta la fel?
. La voi se comporta la fel? ).
).  )
) 

pt ca trebuie sa te asiguri. Sa stii ca si eu am ramas placut surprins (acelasi lucru s-a intamplat si la iesirea din Copalau catre BT).
 pt ca trebuie sa te asiguri. Sa stii ca si eu am ramas placut surprins (acelasi lucru s-a intamplat si la iesirea din Copalau catre BT).We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment