Ai dat cu silicon pe bord?
Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri
Collapse
X
-
Nu. Nu am dat cu nimic pe bord niciodata. asta e curiozitatea. bordul l-am sters cu servetele umede (de bebelusi). asa am facut tot timpul la toate masinile. ideea e ca nu stiu cu ce naiba sa-l sterg acum... ca nu vrea sa se duca. au ramas numai strasuri.
Comment
-
Cine poate sa îmi de-a un pont in privința cumpărării unei bare spate. Mi s-a crăpat la o parcare, însă nu găsesc deloc sa o cumpăr noua after market. Varianta oficiala prin Dacia ma costa 1000 lei bara și 1000 de lei manopera. De cârpit nu cred ca as fi interesat.Last edited by ovy1974; 28 June 2019, 20:51.
Comment
-
1. fumezi? adica fumezi in masina, cu geamu` mai mult inchis decit deschis (ca sa nu se "consume" AC-ul)?Originally posted by CostiC View Postsalutare,
am o problema de ceva vreme. Parbrizul este foarte ulerios pe interior si nu stiu cu ce sa-l sterg. am verificat borcanul cu antigel si este OK. sa fie "vinovata" ultima revizie?
rog o solutie...
merci
2. "recirculare", much? cu jet de aer inspre "in sus"?
ovy1974: de banii astia mai bine cauti pe la dezmembrari si ramii si cu bani de-un AC pentru acasa.
Last edited by devreg; 28 June 2019, 21:29.
Comment
-
eh, daca te lauzi ca nu fumezi in masina, cel mai probabil e sa ai vreun por si-ti "fisiie" antigel. n-o sa-l vezi scazind in borcan pentru ca e vorba de cantitati foarte mici.
de-acuma... pune mina pe zeama de geamuri si pe-un burete tras in piele de-aia "intoarsa" si spor la frecat!
- Likes 1
Comment
-
A spus CostiC mai sus ca NU a dat cu ''nimic'' pe bord.Il sterge doar cu servetele umede(de bebelusi).Adevarul e ca multe din servetelele astea mai mult pateaza unele suprafete ,dar nici chiar asa...
O fi una din ''bolile copilariei'' pe care le are 1.0Sce sau poate a racit motorul lui CostiC ...Avea parca simptome de tremurat(din cauza suportului) ,acum are secretii ...Mare grija cu temperatura pe viitor...Dai cu Fervex !!
Scuze CostiC ...chiar nu m-am putut abtine ...Am si eu un ''pacient'' 1.0Sce in fata casei .Deocamdata pare sanatos!
- Likes 1
Comment

Comment