Diagnoza Si Activari Functii Cu Clip Si DDT4ALL

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mulțumesc pentru ionbumbu.

  Nu pot descărca baza de date respectivă, zice "The reason for deleting files: storage life is over".

  Poza cu interfața era doar orientativă, nu am cumpărat-o de acolo. E cu PIC, citisem indicațiile. Este "Viecar ELM 327 V1.5 Bluetooth 4.0 ELM327 OBD2 Scanner PIC18F25K80". Potrivit review-urilor de pe mai multe site-uri ar trebui să fie bună pentru Logan 2018 și mai ales pentru mica intervenție de resetare a intervalului de revizie.

  Comment


  • Vezi ca a pus eastcowboy o baza de date simplificata, mai putini mb. Doar pentru logan. Linkurile de la el nu expira asa repede.

   Comment


   • Da, ionbumbu, exact baza aia postată de eastcowboy ma interesa si pe mine, însă am verificat de 2 ori toate link-urile postate si nu am găsit unul valid. Dacă eastcowboy sau tu, ionbumbu aveți fișierul respectiv și timpul să îl urcați pe o platformă de filesharing, vă sunt recunoscător.

    Comment


    • Originally posted by eastcowboy View Post
     On the clip DVD you can see that the vehicle type XJF covers both brands. Dacia gets a UU1DJF VIN and Renault a VF1RJF VIN.
     Of course you're right. I put both ID 151, 191 and X52 and XJF platforms (with UU1 and VF1, please be so kind and see attached). And in the PyRenV200.7z archive the Utile folder I offered BvmConfig.zip and DocDB_RO.7z (no password) with the other Renault platforms and IDs for those who want to generate the document based on the VIN series (and I mention this on instructions). With all due respect.

     @ rxtrxt verifica te rog mesageria, ti-am trimis PM.

     @ ionbumbu, cu tot respectul pentru dumneavoastra aveti totusi mai multa grija cu ceea ce "recomandati". (ex: "Cauta in postul 204, i-am dat quote mai jos, ai un link cu baza de date" , colegul dorea o baza de date pentru EcuTweaker nu PyRen\PyClip, pentru care avem acum V200).
     Attached Files
     Last edited by Gil26; 23 August 2020, 21:32.

     Comment


     • Multumesc Gil26 pentru solutia prompta si completa. Am primit mesajul tau, maine sper eu sa rezolv si revin cu detalii privind rezultatele obtinute. Apreciez mult ajutorul acordat. O seara buna sa aveti.

      Comment


      • Multumesc mult Gil26 pentru ajutor, explicații și aplicații (precum și eastcowboy, pentru munca la baza de date). Totul a mers perfect, interfata s-a conectat rapid, fara cea mai mica problema, ELM identifier a recunoscut-o conform specificatiilor producatorului, iar EcuTweaker s-a conectat la magistrala CAN instantaneu. Toată operațiunea de resetare a intervalului de revizie a durat cateva minute (cu tot cu atentia și extraverificarile specifice oricarui inceput), nu au existat erori sau probleme din partea masinii, aplicatiilor sau dispozitivelor (interfata Viecar și telefonul Galaxy S7). Atasez cateva poze cu etapele parcurse.

       P.S. Gil26, vreau sa te mai rog, cand ai ceva timp liber, daca ma poti ajuta cu un link si pentru baza de date aferenta PyRen si PyClip. Daca tot merge bine interfata achizitionata, vreau sa trec si eu la incercari pe cont propriu cu mai multe aplicatii, parametri (exact cum ai estimat) si sa pun laptopul la treaba. Oricum voi impartasi eventuale rezultate/ probleme sesizate la incercari.

       You do not have permission to view this gallery.
       This gallery has 13 photos.

       Comment


       • @ rxtrxt , felicitari pentru reusita, modul riguros in care ai facut aceasta modificare, si fara probleme. Multumim si noi pentru detalii, pot fi de folos si altor colegi (cu o mica rugaminte: pe viitor cand atasezi capturi poti face cu butonul "Upload Attachments", altfel ii dai de "lucru" moderatorului, nu e prea frumos). Si mai ales ca ai impartasit experienta (buna sau mai putin buna cum o fi ea), orice feed-back este de apreciat , unii colegi "uita" sa mai faca acest lucru.
        Programul PyrenV200 cu tot ce este necesar l-am oferit in postul #228 (link valabil) de aceea l-am recomandat daca tot ai laptopul la dispozitie (si vei vedea ca iti va oferi mult mai multe posibilitati). Baza de date pyrendata_200.zip o poti folosi si in PyClip. Iti voi trimite alte cateva tutoriale pentru PyRen si programul PyCip SL4A cu tot ce este necesar.
        Lucru pe CAN cat mai util, placut si mai ales fara probleme iti doresc!

        Comment


        • Uite colegii vedeti ca se poate si singuri cu investitie minima si cu ajutor de la cei cu inima larga merge fara miloga si ciubuc la omul negru !

         Comment


         • Pentru cine doreste am urcat PyClip SL4A (tot ce trebuie pentru instalare, ultimul pyren_master, baza de date V200, tutorial).
          Am pus si un folder cu diverse tutoriale mai vechi (nu am mai avut timp sa fac altele sau sa le revizuiesc).
          Link: https://gofile.io/d/w2xdTi

          Comment


          • Originally posted by rxtrxt View Post
           Am disponibil atât laptop,.
           Foarte usor a incerca apăsați ferm

           Comment


           • @ eastcowboy I give like but I also have to thank for the simplified dedicated program, for the time allocated and the help offered to everyone, the programs are of great help to us all.
            It is a pleasure to learn new things from someone with experience (I liked the database structure and the cache folder). All the best!

            Comment


            • Originally posted by Ireaza27 View Post
             Salutare ce părere aveți merge interfata asta sau trebuie sa cumpăr alta
             >[18:33:42.282] ATI
             <[0.038] ATI
             ELM327 v2.1
             >
             >[18:33:42.320] AT@1
             <[0.046] AT@1
             OBDII to RS232 Interpreter
             >
             >[18:33:42.366] ATRV
             <[0.047] ATRV
             13.4V
             >
             >[18:33:42.413] ATPPS
             <[0.033] ATPPS
             ?

             Your Elm clearly has fake firmware, that manipulates the test result.
             ATPPS exposes the fraud.

             Comment


             • And most of the clones with ELM327 v2.1 are fake.

              O versiune PyRen usor de instalat direct de la dezvoltator (multumiri Shr-lnm), trebuie adaugata doar baza DDT2000data.zip : https://yadi.sk/d/sKxrxWaG3WGNvs
              O alta versiune de PyClip testata (vezi atasat) cu toata baza de date Renault (multumiri Marianopol), la mine merge doar landscape, are si csv, baza v200, etc., am urcat-o pe: https://transfiles.ru/chtv0
              Attached Files

              Comment


              • Ai un buton "Orientation Landscape" pe care il pui pe OFF si merge si in mod Portrait.

               Comment


               • Mulțumim mult pentru software nou actualizat Gil26 (pyren, pyclip, baze de date ddt2000 și ddt4all
                Zicea dincolo alfabit ca are cont aicea. Ce user are?

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google