Logan III - Comanda și Termen de Livrare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by victor93 View Post
    Revin cu ce am vorbit de pe Vocea Clientului, acolo mi-au spus ca voi primi masina in a 2-a saptamana a lunii iunie, prin rabla, cu media nav, desi a fost comandata chiar din ianuarie, asta fiindca abia de la jumatatea lui martie a pornit programul Rabla 2021
    Salut. Am primit și eu în termen de livrare de la dealer, dar mi s-a părut tare amețit și zăpăcit dealerul. Așa că am sunat sa primesc un răspuns oficial de la Vocea Clientului privind termenul de livrare. Doamna mi-a luat Nr de telefon și a spus că revine, dar de 2 zile încă nimic... In cat timp ai primit răspunsul de la VOC?

    Comment


    • Ieri am fost la General Autocom, Maracineni, Buzau si mi-a dat termen estimat o luna si jumatate pt Comfort ECO-G. Doar m-am informat fara sa dau comanda.

      Comment


      • Cu sau fără Medianav, că asta contează?

        Comment


        • Fara media nav, mi-a zis ca in momentul comenzii poate face o simulare cat ar dura cu Media nav.

          Comment


          • Am primit și eu răspuns de la Vocea Clientului. Avansul de 5% dat în 23 martie. Comanda 1.0 eco g 100 confort , cu tot ce se poate mai puțin media nav. Am primit de la Vocea Clientului răspuns că iasă din fabricație in 20 mai și în 1 săptămâna ajunge la reprezentanta.

            Comment


            • Bună ziua. Pe data de 19 martie am dat avansul pentru un Logan 1.0 gpl cu toate dotările și data de livrare ar fi 21 iulie.

              Comment


              • Da, foarte mult. Problema e medianav-ul, daca a-ți fi comandat fara navigație venea mult mai devreme. Chipul pentru navigație vine foarte greu.
                Last edited by 77sky; 3 April 2021, 15:34.

                Comment


                • Adevărat. Mi sa confirmat la vocea clientului lipsa de conductori/cipuri. Avans achitat pe 24.02, Eco-g 100,comfort,gris moonstone,jante aliaj r16,mediaNav,parking 2,volan piele,ac automat,geamuri spate...,termen de livrare dat la începutul lunii martie de către cei de la vocea clientului 23.06. După alte 3 săptămâni am primit SMS de la agent/dealer cu data de livrare 07.06. Aștept rabla, sfârșit de Aprilie, început de Mai...

                  Comment


                  • Pe mine m-au sunat de la dealer să îmi propună să renunț la media nav, că altfel s-ar putea sa nu prind programul rabla și vrăjeli dinastea. Oricum nasol am prins perioada asta cu cipurile și gândiți-vă ca eu am dat avans în 26 februarie, masina trebuia să ajungă în 24 aprilie, apoi mi s-a dat termen 26 iunie, iar ultimul termen 14 iulie, mi se pare mult dar asta e situația.

                    Comment


                    • Pffff....,sa modificat termenul de livrare : 08 iulie

                      Comment


                      • Am dat si eu comanda pentru un Logan Comfort GPL cu pachet Parking2 (senzori fata-spate-unghi mort + camera marche-arriere) + clima + volan piele + Media Nav. Termenul de livrare ar merge spre sfarsitul anului (oct-nov-dec). Doar cu Media Display acesta s-ar reduce la iulie. In afara de cele doua tweetere in plus si navigatie + WiFi, e vreo alta diferenta? Android Auto e doar pe Media Nav? N-as putea spune ca mor dupa cele doau tweetere si conectare WiFi a telefonului, asa ca as putea sa accept de dragul reducerii termenului de livrare si varianta cu Media Display..
                        Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                        Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                        Comment


                        • Salut. Ai Android Auto și pe Media Display, conectare pe fir, nu prin WiFi. Se merită MediaNav pt 100€ in plus, nu mai stai cu cablu' atârnat prin mașină, ai navigație ( foarte bună dacă nu ai net sau îți cade ), și cele 2 tweetere am înțeles că fac diferența...
                          P.S. - Sincer îți spun, dacă știam de la început că se va tot prelungi termenul de livrare, renunțam la MediaNav... Decizia îți aparține, în funcție de necesități...

                          Comment


                          • Depinde cat se va prelungi termenul. Abia am dat comanda (cu MediaNav) si voi primi de la dealer termenul, dupa ce le va raspunde Dacia. Daca se prelungeste tocmai in toamna-iarna, ma pot lipsi de Media Nav, cu livrare in iulie. Doua-trei luni as putea astepta, dar nu si peste jumatate de an. Iar cu un cablu USB scurt rezolvi elegant problema. Oricum navigatia tot cea de pe telefon e mai buna, ca ai sumedenie de aplicatii (Waze, Here, Maps...).
                            Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                            Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                            Comment


                            • Eu o sa renunț luni la media nav, după mai multe discuții avute la dealer și la Dacia Asistență din păcate nu vreau să risc să pierd programul rabla.Domnul de la dealer mi-a zis că din momentul în care îmi introduce dosarul de rabla, constructorul este obligat să livreze mașina în maxim 120 de la data introducerii dosarului, este posibil ca acel cip să fie disponibil doar în toamnă,așa că nu vreau să risc.

                              Comment


                              • Nu stiu ce ar implica asta, dar ideal ar fi sa le poata monta la service-urile lor ulterior. Adica sa comanzi cu MediaNav, sa-ti livreze masina cu tweeterele, dar fara chip si sa-l monteze ulterior. Zic si eu, nu stiu, poate nu-i chiar asa simplu ca atunci cand mi-am activat computerul de bord pe Logan 1.
                                Si eu renunt daca, asa cum mi s-a spus, abia spre toamna-iarna ar fi disponibila masina cu chip. Prea mare asteptare si pentru prea putin.
                                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google