Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Suni la "V.C" și ramai cu "sunatul", eu încă mai aștept răspuns de la ei, abia au trecut 2 ani si jumate.

    Comment


    • Am si eu o intrebare,mi-au spus de la dealer ca sa merg vreo 300 de km numai pe benzina,apoi sa bag gaz.de unde pot alimenta cu gaz mai de calitate,de la ce statii?

      Comment


      • De la alea unde vezi taximetristi la coada.

        Comment


        • Asta cu taximetriștii la coada e relativa și discutabila. Dau ca exemplu Lukoil unde eu alimentez cu Gpl și asta nu pentru că neaparat vreau eu ci pentru că mi se decontează transportul la serviciu, iar firma la care lucrez are contract doar cu Lukoil, iar ultima data când am făcut plinul m-am întâlnit cu un taximetrist și mi-a zis fără nici un interes că Lukoil are cel mai prost gpl. pe de alta parte la alte stații Lukoil din Arad și din țară e coada la stațiile gpl, așa că nu știu cât e de adevărată faza cu taximetriștii,deoarece părerile sunt împărțite. Oricum ca idee nu alimentați de la stații,, no name'' eu unul nici de la parteneri,a mea nu văzut gaz doar de la Lukoil și Petrom.

          Comment


          • Bună ziua . Dețin un Logan eco g100 luat din 4 octombrie de la Gammis Mediaș. După aproximativ 700 km mi a apărut în bord eroarea cu verifica mașina , circulam prin oraș și la oprire a apărut. După ce am pornit nu a mai apărut eroarea respectivă, dealerul a spus că nu i o problemă atâta timp cât martorul cheiță nu rămâne aprins.

            Acum 2 zile, la 1100 km parcurși cu mașina, a pornit o soția seara în jur de ora 11:00 , afară erau undeva la 1-0 grade, nu a așteptat să apară mesajul cu OK in bord, i a dat cheie repede, a pornit dar până la viteza de 80 km pe oră , in primele 4 rapoarte mașina a mers cu șocuri, că și cum se îneca, soția a spus că simțea că nu își trăgea benzină,( nu știu dacă mă exprim bine) eu relatez ce a spus ea.
            Ziua următoare nu am avut nici un fel de problemă, până acum nu s a repetat. Am sunat la reprezentanta, au spus că trebuie verificata mașina, sunt programat marți.
            Sper sa fie ok., in rest alte probleme nu am avut.

            Se poate sa fi prins un "gunoi" in benzină.? doar ce făcusem plinul de la OMV , și am rulat pe benzină , în jur de 200 km
            Va doresc o zi buna !

            Comment


            • Eu am 8000 de km. Așa face când o pornești la temperaturi scăzute sub 3°C, cel puțin așa am observat eu. Da in nas, merge in șuturi. Motorul e in 3 cilindri și rece nu poate să livreze puterea liniar. Eu am avut un Logan 2 înainte, cu 0.9 TCE pe benzina, la care, mă obișnuisem sa stau 30 de sec la relanti înainte să ii dau talpă și atunci nu mai apărea. In schimb daca îi dădeam talpa imediat și era rece dădea in nas, sau mergea in șuturi. Eu am prins doar de câteva ori cu Logan 3 temperaturi așa scăzute, de așteptat am așteptat 30 de sec, și apoi am pornit, dar tot a mers puțin in șuturi până a trecut pe gpl. Și nu era veche benzina.

              Comment


              • Oricum nu este recomandat la rece să îi dai talpa, eu unul o pornesc și o las la relanti 1 minut după care nu depășesc 2700 de turații până îmi urcă temperatura la 4 liniuțe.

                Comment


                • Nu se "da talpa" pana motorul nu a atins temperatura de regim. Dealtfel, se recomanda sa mergi linistit (adica turatii scazute) pana se incalzeste. Dar nici nu da in nas daca ii "dai talpa". Probabil ca e ceva anormal la motoarele voastre.
                  Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                  Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                  Comment


                  • Originally posted by ursamajor View Post
                    Nu se "da talpa" pana motorul nu a atins temperatura de regim. Dealtfel, se recomanda sa mergi linistit (adica turatii scazute) pana se incalzeste. Dar nici nu da in nas daca ii "dai talpa". Probabil ca e ceva anormal la motoarele voastre.
                    Anormal? Nu o am de nici o lună mașina

                    Comment


                    • Irelevant.
                      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                      Comment


                      • Originally posted by blonduSB View Post
                        .......Se poate sa fi prins un "gunoi" in benzină.? ................
                        Așa cum spune și Doctorutm - când temperaturile exterioare sunt în jur de 3-4 grade și motorul e rece se comportă ca și cum ar fi gâtuit - exact așa se comportă și la mine.
                        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                        Comment


                        • Mulțumesc pentru răspunsuri

                          Comment


                          • Azi am fost la dealerul DAPEROM Pitesti ca aveam o programare pt verificare clima(ca s-a blocat) si sistemul audio(care nu a functionat cateva ore).Nici nu au iesit din birou. M-au intrebat daca acum functioneaza, cand le-am zis ca da, au spus ca nu au ce verifica si la revedere.La solicitarile mele, pana la urma mi-au dat o hartie pe care scrie ca defectul nu e prezent.

                            Comment


                            • Originally posted by maryurs24 View Post
                              La solicitarile mele, pana la urma mi-au dat o hartie pe care scrie ca defectul nu e prezent.
                              la ce te ajută hârtia respectivă?


                              Comment


                              • Cand o sa ma iau de gat cu vocea clientului, sa nu poata sa spuna ca nu stiu de probleme, sau ca trebuia sa ma duc la service si eu nu m-am dus.Cel putin pt partea cu sunetul am filmat toate butonarile

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google