Lasand gluma, Viliherman64 repet ca informatii si experiente despre acèst subiect gasesti destule atat in acest topic cat si pe pagina de wiki la care s-a facut trimitere anterior.
Dar degeaba ceri pe forum costurile pentru recalibrare EWG si reset adaptivi, tinand cont de detaliile pe care le-am "scos cu clestele" de la tine, recalibrarea si resetarea mai pe romaneste spus sunt "frectie la picior de lemn" pentru aceasta masina, tija rupta si "... s-au constatat depuneri seioase ceva ca si smoala masina neavand schimb de ului de foarte multi Km ..." fiind doar "cireasa de pe tort", destul de probabil ca masina /motorul mai are si alte "bube" (pe care doar recalibrarea EWG si resetarea adaptivi NU le rezolva), dar egal de toate acestea pana la urma procedezi asa cum consideri /doresti, vorba aia: masina ta, banii tai, ....

in reprezentanta, plus ca a fost adusa in tara pe platforma
, atunci cred ca degeaba vrei sa cunosti (cred ca nu te ajuta cu prea mare lucru) cat ar costa la reprezentanta recalibrarea EWG si reset adaptivi "... doream detalii despre recalibrare si resetare adaptiva, ..." sau:
Leave a comment: