Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aha, am vazut situl de unde ai luat caracteristicile 224019960R(ILKAR7V7D), sunt numai abureli legate de filet si cheie, date reale sunt astea.

Attached Files

Comment

• Iar colegul Bizone a scris si asta:

Originally posted by Bizone View Post
      Am cumparat asta:
      Cod produs:
      224019960R

Cod ean:

Producator:

RENAULT
      Mai scrie si UV1 pe cutie, si Made in Japan.
      Banuiesc ca sunt NGK, desi pe cutiuta scrie Renault.
      Filet M14x1.25 mm, lungime filet: 19 mm, dimensiune hexagon 16 mm.
      ....
      Masina e din 2021. Cand am dat comanda, mi-au cerut in formular sa completez seria sasiu, deci ma gandesc ca nu mi-ar fi trimis bujiile daca nu se potriveau. Acu, sper sa fie bine, cum mi-a fi norocu. ...

Comment

• Daca am scris prea mult va rog sa sa stergeti, am vazut de unde a copiat datele, total eronate dupa cum am mai spus, trebuie verificat fizic. De altfel foarte usor daca are idee de cuplu de strangere poate sa masoare lungime filet. Mi-am dat seama dupa un printscreen de unde a luat datele. Aiurea cum poti fi bagat in ceata , era de ajuns doar codul .

Comment

• Datele acelea eronate sunt pe mai multe site-uri, tocmai de aceea am si subliniat de cateva ori asta (si nu doar in acel printscreen), plus ca am scris foarte clar "iar unii vanzatori de piese auto habar NU au ce vand" si am atentionat de cateva ori ca filetul M12x1.25 este diferit de M14x1.25. Grija mare ce si de unde se cumpara!
          Last edited by Gil26; 7 hours ago.

Comment

• Originally posted by Bizone View Post
            ..
            Trebuie sa le scot pe cele existente, si sa vad de care erau, daca voi putea sa imi dau seama uitandu-ma la ele...
            Este bine sa se verifice filetul Mxx, dar si mai simplu fata de "De altfel foarte usor daca are idee de cuplu de strangere poate sa masoare lungime filet." si fara sa se demonteze cele existente se poate verifica si cheia /hexagon (14 sau 16 mm pentru M12 respectiv M14) sa fie aceeasi atat pentru cele de pe masina cat si pentru cele cumparate.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google