Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DFA View Post
    ... Motorul, fiind natural dezechilibrat îl "mănâncă" foarte rapid..., în 10-15.000 km - dar unele țin mai mult...
    Fara suparare, doar intreb, cum adica " natural dezechilibrat " ?

Sa fie de la doar cei 3 cilindri sau alta cauza ?

Comment

• Originally posted by george.sce View Post

Fara suparare, doar intreb, cum adica " natural dezechilibrat " ?

MDA! Despre vibratiile puternice ale motorului in 3 cilindrii de la Dacia s-a discutat cam peste tot , mai ales la Logan II. DA! suportul motor cedeaza si creaza vibratii , troncaneli etc. DA! este datorita mororului in 3 cilindri si datorita faptului ca are alt comportament in comparatie cu ala in 4 cilindrii.

Asa cum am mai spus tot cred ca acest suport a fost gandit pentru motoare cu 4 cilindri.

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
        a mai aparut una bonsu de cateva zile

In momentul in care ridic piciorul din acceleratie, sunt 3 balanganeli, zmucituri mici, identice, de aceasi intensitate. dupa ce am reluat accelerare, exact cand ating pedala si incepe sa cupleze, aceleasi balanganeli mici (3 idendite) ca alea cand ridic ))) nu va imaginati ca ma da cu capul de parbirz, insa se simt, in 90% din cazuri, identic 3 la numar de aceasi intensitate. ce sa fie oare?!
        Face identic atat pe benzina cat si pe GPL?

Intreb pentru ca ceva similar (la mine doar pe deceleratie se reproducea) am avut si eu (vezi #3547) - tot suportii i-am banuit si eu... insa mai tarziu am observat ca pe benzina nu se reproduce.

S-a dovedit a fi ceva software/adaptari, mergand 90%+ doar pe GPL (zgarcit fiind) masina a adaptat ceva parametrii nu foarte optim pe acolo... cu 2 rezervoare de rulat doar pe benzina la mine a disparut problema.

Comment

• Originally posted by george.sce View Post
          Da, e dezechilibrat prin natura lui - adică orice motor în 3c vibrează mai mult ca cel cu 4c - în plus H4D nu prea are sisteme de echilibrare - cum are de exemplu ăsta nou de 1.2 HR12 de la Horse, de pe Ph2...
          Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google