Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Misto astea, mai bine gaseai o metoda sa le prinzi cu autofiletante, asa lipte cu scoci multi vor fi tentati sa ti le fure . Stau perfect si pe masinile lor sau la vinzare in vitan.
    Suruburi este mai sigur antihoti .

    Comment


    • broniaski​ un link cu produsele comandate? Thx!

      Comment


      • Cauti vortex generator si mirror vortex generator si vezi ce magazin gasesti cu oferta cea mai buna. Sunt multi care vand, vezi care iti convin. Cauti si după cate comenzi au, review, etc. Eu am comandat in iarna, si acu incep sa pun pe masina pt ca acum am timp de diverse. Am o plasa de prostii luate de pe aliexpress. Daca funcționează, postez, daca nu, trecem la pierderi.

        Comment


        • Originally posted by broniaski View Post
          ........sper sa tina dubla adeziva, pare destul de solida. Vedem la spălătorie daca pleaca sau nu de la locul lor.
          Foarte frumos experimentul!

          Dacă banda nu ține..., poți folosi silicon de exterior (rezistent la UV).
          Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

          Comment


          • Astazi m-am decis sa antifonez fono/termo/vibro si portbagajul cu materialul ce mi-a ramas de la portiere. Cam asa arata rezultatul cu tot ce am avut. ) Oricum, avand in vedere ca o sa fie acoperit 99% din timp cu mocheta din fabrica, nu prea ma deranjeaza estetica.

            Testul nu am apucat sa-l fac, dar, oricum in minus nu are ce sa fie.
            Attached Files
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.
            Last edited by 77sky; 18 May 2023, 08:29.

            Comment


            • Ca sfat, daca nu ai avut pt tot portbagajul,era mai bine sa faci oalele, pe acolo vine cel mai mult zgomot pt ca nu au carenaje.

              Comment


              • Stiu, dar mi-a fost cam "lene" sa desfac acei braduleti. Momentan am ales partea mai usoara, n-am stiut daca o sa-mi ajunga ptr oale. Probabil pe viitor o sa fac si oalele.

                Comment


                • Originally posted by Th3T1ger View Post
                  Astazi m-am decis sa antifonez fono/termo/vibro si portbagajul cu materialul ce mi-a ramas de la portiere. Cam asa arata rezultatul cu tot ce am avut. ) Oricum, avand in vedere ca o sa fie acoperit 99% din timp cu mocheta din fabrica, nu prea ma deranjeaza estetica.

                  345722307_1282610502666898_4725115533800681323_n.jpg

                  Testul nu am apucat sa-l fac, dar, oricum in minus nu are ce sa fie.
                  La portiere, se simte o mare diferenta sau mica? Mersi, daca ai putea sa lasi un site de unde ai luat toate materialele as fi recunoscator, mersi

                  Comment


                  • Am facut test de comparatie intre un logan cu portierele stock si al meu cu portierele antifonate. La cel stock se aude un zgomot general in toata masina, oriunde ai pozitiona urechea. La cel antifonat, zgomotul vine predominant din zona oglinzilor si e sesizabil doar acolo, nu mai trebuie sa "tipi" ca sa te intelegi cu pasagerul din spate. Totusi, desi am antifonat si portierele spate, zgomotul se pare ca e amplificat in portbagaj si creeaza un disconfort major la viteze mari sau cand era asfaltul umed. Acum, de cand am antifonat partial si portbagajul, se pare ca zgomotul a scazut neaspetat de mult iar ca o comparatie, masina la 90-100 Km/h se aude ca cea stock la 60 Km/h. Diferenta in db nu stiu exact ca sa fie, 6-7 db in minus?...(estimez eu)

                    Dupa parerea mea, e o MARE diferenta. Diferenta este sesizabila instant daca te urci dintr-un logan stock in al meu, incepand de la sunetul portierele cand le inchizi (se aud infundat, sunt mai grele) pana la calitatea muzicii.

                    Materialele le-am luat de pe soundhouse. Pachet premium la 800 de lei pe vremea aceea.
                    Last edited by Th3T1ger; 19 May 2023, 12:58.

                    Comment


                    • Si-a montat cineva subwoofer de-ala activ sub scaun? Din ce-am priceput ar trebui un adaptor (convertor High/Low) care sa culeaga semnal din boxe (fata sau spate), sa-l reduca si sa-l faca util preamplificatorului subwooferului.
                      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                      Comment


                      • Nu mi-am montat dar am vrut sa montez un Subwoofer auto JBL BassPro Nano. Are deja toata aparatura in el, e compact si se pune sub scaunul pasager sau sofer daca vrei masaj ).

                        Am renuntat la idee deoarece nu exista iesire AUX din unitatea media (tableta) si implica taierea firelor de fabrica pentru a putea face legatura la boxe. Am inteles totusi ca daca folosesti clipsuri speciale care se pun pe fire de iti scoate inca o iesire fara a taia cablul (nu stiu cum se cheama exact, nu sunt electrician), nu ar afecta garantia. Dar daca intrebi Doreii de la reprezentante, nu vor fi de aceeasi parere.

                        Asa ca, eu am renuntat la idee cel putin 5 ani pana cand va iesi masina din garantie. M-am obisnuit "mental" cu bass-ul actual, din fabrica. )

                        Comment


                        • Cica ar exista un adaptor care intra in unitatea multimedia, care te-ar ajuta sa nu mai tai firele, in care intri apoi cu mufa masinii... deci ceva interpus intre unitate si mufa originala. De la el pleci apoi spre subwoofer. De-abia am inceput sa ma documentez. Daca aflu, scriu si aici.
                          Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

                          Comment


                          • Ar fi bine daca ar exista asa ceva. Atata timp cat totul este plug & play, nu afecteaza garantia. Daca afli ceva in acest sens, te rog sa ma tii si pe mine la curent.

                            Comment


                            • Originally posted by Th3T1ger View Post
                              Totusi, desi am antifonat si portierele spate, zgomotul se pare ca e amplificat in portbagaj si creeaza un disconfort major la viteze mari sau cand era asfaltul umed.
                              Atunci când o să insonorizezi pe interior oalele roților spate și pe sub canapea pasageri o să vezi cele mai mai mari diferențe.
                              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                              Comment


                              • O sa tin cont, mersi!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google