TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danrogo2001
    replied
    Multumesc pentru raspunsurile rapide. Avet idee de ce pe un spray (K2PRO) cu vaselina pe baza de cupru zice ca nu se foloseste la sisteme de franare cu ABS?
    Eu l-am cumparat tocmai pentru ca citisem pe undeva pe forum ca se recomanda pentru ungerea arcurilor pe la sabotii de frana, a etrierilor. Ma gandeam sa dau si pe butuc sa nu se mai fie asa ruginit.
    Attached Files
    Last edited by danrogo2001; 5 May 2016, 14:08.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Discuri-259 mm ventilate, merg si pe dci si pe 1.6 16V.

ups, s-a raspuns deja.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    slim_daddy40 - ai ventilate de 259
    danrogo2001 - discurile de frana sunt 259 ventilate cu 20.6 grosime, sabotii pe spate sunt aceiasi din 2004 pana s-a terminat productia la ph2, adica 203 cu 38-39 (cat spune fiecare producator)

Leave a comment:

• danrogo2001
    replied
    Salut baieti
    Va rog sa ma ajutati sa aflu ce discuri (dimensiuni, ventilate sau nu, etc) am si eu pe masina. Loganul meu este un Prestige 1,6 16V, are ABS,an de fabricatie 2008, cumparat februarie 2009. Nu va suparati dar nu prea ma pricep.

Tamburii/ sabotii pe spate, tot asa sunt de mai multe feluri? Pot afla de care sunt inainte de a-i demonta?

Mulțumesc anticipat.
    Last edited by danrogo2001; 5 May 2016, 11:16.

Leave a comment:

• slim_daddy40
    replied
    Stie cineva ce discuri se potrivesc pt un laureat dci din 2007 ....?ce dimensiuni..stiu ca sunt ventilate .

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    ala trebuie sa aiba si niste aer sub dop, ca se incinge si deci se umfla...

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Ulei de servo.

Trimis de pe al meu SM-G355H folosind Tapatalk

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Uleiul de servo sau lichidul de frana?

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Am o intrebare ca tot se discuta despre frane. "meseriasii" (cu cel mai mic M) de la Autoporand mi-au umplut bidonul cu ulei de servo cat a incaput in el. Abia azi am vazut ca e mult peste maxim. Ma gandeam sa mai scot din el. Poate provoca ceva deranjamente?

Leave a comment:

• anto84
    replied
    Originally posted by Bugsy004 View Post
    Mulțumesc de sugestii.
    Am găsit discuri ATE la 275 lei ambele și plăcuțe tot ATE la puțin sub 100 lei.

Offtopic:
    De ceva vreme în mers atunci când deschid geamul se simte în habitaclu un miros ușor de benzină, am verificat la motor și nu se vede nimic... dacă închid geamul mirosul nu se mai simte, de la ce să fie problema?
    Poti avea ardere incompleta in vreun cilindru.

Leave a comment:

• Bugsy004
    replied
    Mulțumesc de sugestii.
    Am găsit discuri ATE la 275 lei ambele și plăcuțe tot ATE la puțin sub 100 lei.

Offtopic:
    De ceva vreme în mers atunci când deschid geamul se simte în habitaclu un miros ușor de benzină, am verificat la motor și nu se vede nimic... dacă închid geamul mirosul nu se mai simte, de la ce să fie problema?

Leave a comment:

• raducu26
    replied
    Raportat la pretul pieselor de origine nu costa mai mult...pretul unui disc de origine se invarte in jurul a 150 iar discuri ate gasesti si sub 100.
    Last edited by 77sky; 18 April 2016, 17:49.

Leave a comment:

• Bugsy004
    replied
    Înțeleg că cel mai bun este ATE, material mai bun? Prefer să mă coste mai mult, dar să nu stau cu griji, mai ales la sistemul de frânare... cineva te așteaptă acasă...
    Mulțumesc frumos pentru lămurire.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Dupa buget.
    ATE 24.0121-0106.1TRW 2586, Bosch 0986479B21 , Textar 92100903, Swag 60909073, Brembo 09.5802.24, Zimmerman 470.2409.20.Toate astea sunt discuri cu grosimea de 20,6mm.
    Last edited by IancuMIC; 17 April 2016, 18:45.

Leave a comment:

• Bugsy004
    replied
    Bună ziua,
    pentru Logan 1.6, 16v, model 2008, facelift, ce producători de discuri frână față ventilate sunt recomandate pentru înlocuire? Sunt noob în domeniu.
    Mulțumesc anticipat.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google