TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Cam tot ce poarta numele Delphi si se vinde in Romania, e de evitat.

Leave a comment:

• ttudorel46
    replied
    Va rog sa-mi spuneti daca discurile ventilate Delphi sunt ok.(un coleg a vandut masina si are discurile de vanzare.sunt noi si cere 130 ron pe ele).ms.anticipat de sfaturi.

Leave a comment:

• raducu26
    replied
    Buna seara! O intrebare pentru cei care au discuri pline si le-au schimbat cu ate, ii rog sa-mi spuna si mie care e modelul de disc folosit, daca au luat placute tot de la ate si care model, si daca sunt multumiti. Multumesc frumos!

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Asa o sa fac. Ieri m-am uitat de niste vopsea si vaselina cu cupru sau cu aluminiu. Nu stiu multi de existenta acestui tip de vaselina (la magazine de chestii auto ca norauto si altii).

Originally posted by dsign View Post
    Pai Brembo nu face placute, le ambaleaza de la ei din grup.
    Nu-mi place cum arata discurile cu placutele Brembo. Au santuri de parca ar fi disc "vinil".
    Last edited by Fanez; 2 April 2016, 09:30. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Pai Brembo nu face placute, le ambaleaza de la ei din grup.

Fanezule, da cu o perie de sarma pe suprafata unde asezi roata, de fiecare data cand o scoti, sa elimini rugin aia care se formeaza pe suprafata netratata. Poti daca vrei sa cureti si sa protejezi cu vopsea dedicata.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Brembo fac discuri bune dar la placute au facut niste pârnăi de toata frumusetea.
    In cateva sute de km au reusit sa beleasca ate powerdisc pe octavia...
    M-as mira sa fie mai bune ca un fdb1781, gdb1634 sau chiar textar.

Leave a comment:

• costin brs
    replied
    Subscriu si eu pe acest subiect,discuri noi,placute noi.Deocamdata dupa 9 ani si 51000 km nu am schimbat decat placutele,discurile sunt bune.Operatiunea de schimbare a lor a fost executata la un alt logan,nu a fost complicat (scule,cric,garaj,wd40 etc).

Leave a comment:

• piticu
    replied
    Sigur nu e lipsa un zero?

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Discuri+ placute brembo dupa cca 3500 km
    uploadfromtaptalk1459525031234.jpguploadfromtaptalk1459525063539.jpguploadfromtaptalk1459525093685.jpg

Trimis via Tapatalk

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Originally posted by Fanez View Post
    Am vazut recomandari de schimbare la 4 ani, nu la nr de km. Pe capacul de la bidonasul meu scrie "DOT 3 sau DOT 4". N-am gasit nicaieri sa scrie clar ce are din fabrica.....
    Uite ca am gasit. Mi-a trecut prin cap sa ma mai uit o data in "carnet de intretinere" si am descoperit ca lichidul de frana DOT 4 (cu care e dotata masina) se schimba la 90.000 km sau la 3 ani.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google