Dupa rulajul descris mai sus, timp in care am experimentat franari bruste, evident atunci cand situatia mi-a permis, asadar in anumite conditii de siguranta, pot spune ca este o combinatie mult mai buna decat cea de prima echipare.
Sa adaug faptul ca trebuie sa fie si amortizoarele ok (le-am schimbat si pe ele recent), plus opinci bune. Teste facute la viteze diferite, frana fara mila. La franare mangaiata, actioneaza fara sa te bruscheze, obtii ceea ce doresti: doar temperarea, moderarea vitezei.
Sunt o combinatie de incredere, dar subliniez, trebuie acordata atentie deosebita si celorlalte piese care lucreaza activ si in cazul franarii
TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?
Collapse
X
-
Discuri si placute de origine, pentru cine nu doreste sa aiba batai de cap; pentru cei care sunt dispusi sa experimenteze, exista n combinatii.
Probabil anul viitor va trebui sa schimb discurile si implicit placutele; totul de origine.
Leave a comment:
-
Salut
Am cumparat discuri Febi si placute Bosch.Vreau sa spun ca scrtaiau ca dracu asa ca am achizitionat placute de origine Dacia. Mai scartaie inca dar la franari de la viteze mici, ceva gen in treapta 3 sau 2. Cred ca am facut cea mai mare greseala cand am achizitionat discuri de frana Febi. Pe bune. Nu recomand veci pururi. Cred ca le inlocuiesc cu cele de origine, cat de curand. Alti bani, alta distractie.
Leave a comment:
-
Am ATE, discuri si placute, de aproape 20kkm. Inclusiv sabotii, tot ATE, in acelasi timp schimbate. Senzatia este de siguranta la franare, inclusiv in cazuri de urgenta. Se simte cum calca zdravan placuta pe disc, frictiune ok. Nu chitzait la franare doar praf, mult praf. Prefer asa...
De as schimba acum, tot pe combinatia aceasta as miza
Leave a comment:
-
Ceva pareri despre
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
cu
Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.
N-am folosit ate niciodata, ma intereseaza, pe langa eficienta, si scartaitul ...
Leave a comment:
-
Eu am ramas tot la combinatia discuri placute de origine, dupa 600km nici o scartaiala.
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
ce combinatie de discuri + placute de frana recomandati pentru un Logan Preferance 1.4 MPI din 2005? As dori sa nu scartaie. multumesc!
Leave a comment:
-
Upgrade la tigaia ta sunt etrierii de van ph1 si ph2
Logan 2 are frane minuscule
Leave a comment:
-
Salut, etierii+portetrierii de logan 2 2013 se potrivesc pe vechiul logan ?
Mp3-ul din totare este din 2006 1.4 + ABS are discuri pline de 259 si vreau sa fac upgrade la sistemul de franare
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Momentan am achimbat plachetii Ferodo Premier
Leave a comment:
-
Nu stiu exact daca voi schimba discurile dupa setul asta (al doilea) sau dupa inca unul.
Discurile de fabrica originale m-au tinut un set de placute din fabrica, unul oe si inca unul trw (putin peste 60.000km). e drept omoram cam tare masina in tinerete
)
Last edited by bossake; 18 September 2017, 02:14.
Leave a comment:
-
In functie de placute poti sa le schimbi si dupa primul set. Placutele Bosch (made in germany) mi-au facut discurile de origine (din fabrica) varza.pai schimbi discurile dupa doua seturi de placute ?...
Leave a comment:

Leave a comment: