TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B997NDL
    replied
    pai schimbi discurile dupa doua seturi de placute ?! poti sa pui doar placute oem si nu cred ca mai scartaie.

Leave a comment:

• bossake
    replied
    eu am discuri ate si placute ate si confirm ca scartaie destul de serios.

sunt la al doilea set de placute pe discurile astea (ambele ate), primele scartaiau ceva mai rau decat astea.

eu data viitoare voi merge pe placute si discuri de origine.

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Deci voi ramane la combinatia ate si placute oem. Sper sa fie ok.

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by mariusstf View Post
    Deci la discuri ate.ul e baza. Cred ca asta va fi. La placute tot ma tenteaza sa merg pe original, setul anterior fara sa mint am cu ele in jur de 60k km si chiar arata foarte bine si acum, cea ce ma face sa aleg tot original.

mergi pe placute de origine. eu am avut brembo cu fdb 1781 si incepusera sa scartaie, desi se spune ca n-ar fi asa. anul asta am pus placute oem si problema a disparut. discurile sunt brembo. mi se par bune.

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Trw, dar ce model ca sunt multe tipuri, de aceea am si intrebat pe aici??

Nici sa experimentez nu vrea, bani se fac greu[emoji52]

Last edited by mariusstf; 13 September 2017, 09:45. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Nu cred ca placutele de origine se imperecheaza bine cu discurile ATE; din ce stiu, discurile de origine, nu sunt produse de ATE.
    Poti alge varianta de origine si ai garantia unei plieri perfecte disc-placute.
    Brembo+ FDB 1781, sigur nu scartzie.
    In fine, poti experimenta; pe banii tai, evident.
    ...
    Pana una alta, peste 125 de mii cu discurile de origine (TRW) si ~50 de mii cu FDB 1781.
    Last edited by IancuMIC; 13 September 2017, 09:33.

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Deci la discuri ate.ul e baza. Cred ca asta va fi. La placute tot ma tenteaza sa merg pe original, setul anterior fara sa mint am cu ele in jur de 60k km si chiar arata foarte bine si acum, cea ce ma face sa aleg tot original.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Discuri ATE cu placute ATE = frana beton, dar mai scartaie.

Vreau un sfat pentru placute, sa nu imi scartaie

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Sau ATE cu placute ATE.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by mariusstf View Post
    Buna ziua. Sunt pus in situatia de a schimbat discurile si placutele de frana , masina este 1.5 dci de 85cp cu discuri ventilate. Eu inclin spre ATE pentru discuri. Vreau un sfat pentru placute, sa nu imi scartaie( ORIGINAE, TRW...ETC) !!! Cine ma poate ajuta cu un sfat, as fi recunoscator?
    ATE+placute de origine.

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Astea sunt ok https://www.epiesa.ro/disc-frana-dac...rod-142206040/

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Discurile Brembo sunt pe categorii; daca cineva a cumparat gama entry level, probabil ca a avut o oarercare exprienta neplacuta, desi in multe situatii, exploatarea a fost una deficitara.

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Astept mai multe pareri. Dar iau in considerare, cel putin discurile brembo le.am avut in atenti insa, am inteles ca se ovalizeaza repede, dar daca sunt pers ca au folosit si sunt multumiti, le pastrez pentru deliberarea finala.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Discuri Brembo si placute Ferodo FDB 1781 e propunerea mea.

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Buna ziua. Sunt pus in situatia de a schimbat discurile si placutele de frana , masina este 1.5 dci de 85cp cu discuri ventilate. Eu inclin spre ATE pentru discuri. Vreau un sfat pentru placute, sa nu imi scartaie( ORIGINAE, TRW...ETC) !!! Cine ma poate ajuta cu un sfat, as fi recunoscator?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google